Nieuw

Katie Hopkins confronteert ‘Palestijnse’ propagandist in Israël

Voor iedereen die onder een steen geleefd heeft de afgelopen week, het is wederom raak in Israël alwaar de mensen weer leven in angst en schuilkelders aangezien de, door links Nederland zo geliefde, terroristen van Hamas weer raketten afvuren op Israëlische burgers.

Katie Hopkins veegt namens Rebel Media in een kort filmpje de vloer aan met de Palestijnse propagandadienst en de mainstream media die alles voor zoete koek als waarheid aannemen wat door deze islamitische terroristen wordt verzonnen.

Katie Hopkins “Hier in Hebron is de situatie gespannen. Het is duidelijk: joden en moslims voeren oorlog en de straten zijn verlaten.

Op slechts 50 meter van hier stak een Palestijn een IDF-soldaat neer en werd doodgeschoten terwijl hij gewond op de grond lag.

Er wordt ons verteld dat deze man  de fotograaf is die Elor Azaria heeft gefilmd, de IDF-soldaat die de Palestijnse terrorist neerschoot.  Deze soldaat diende negen maanden in de gevangenis vanwege deze daad en is net vrijgelaten.

Mijn bronnen vertellen me dat deze fotograaf werkt voor de extreem linkse organisatie B’Tselem,  een NGO die wordt gefinancierd door de George Soros-groep Open Borders  (onder andere) die de IDF enorme schade heeft toegebracht door hun vermogen om terug te vechten tegen terreur te beperken.

En hier was hij,  terug op de plaats van het incident aan het toneelspelen voor de camera’s , het mainstream media verhaal bevestigend, met spanning starend naar de grond.

Ziek van de manier waarop de liberale pers hier de vlammen van haat ventileert en de toenemende gevaren van jonge IDF-soldaten tegen de terreur ontkennende waardoor ze minder goed reageerden, confronteerde ik hem.

Gebruikte foto is screenshot YouTube

Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Katie Hopkins confronteert ‘Palestijnse’ propagandist in Israël

  1. Tjeempie,heb medelijden met haar man mocht zij die hebbenje wint NOOIT een discussie bij die spraakwaterval.🙇

    Like

  2. Het kan goed zijn dat het een spraakwaterval is, maar petje af voor haar actie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s