Nieuw

Het ouderlijke gezag is dood – de staat indoctrineert onze kinderen!

Soms, ja heel soms, lees ik een Duitstalig artikel en kom ik daar een woord in tegen dat wij dagelijks gebruiken, of in dit geval gebruikte. Oma nam met enige regelmaat een wimmelboek mee voor haar kleinkinderen. Deze boeken bevatten plaatjes die naar buiten schoven om kinderen onder andere de taal te leren en om ze op een leuke manier tienduizend keer hetzelfde verhaaltje te vertellen met bijbehorende plaatje. Het bleef leuk, zucht. Heb het voor het eerst van me leven opgezocht en volgens mij noemt met dit in Nederland een kijk en zoekboek. Vind ik wimmelboek toch veel leuker klinken.

Boeken zo groot als het kind die er mee met een stralende glimlach door de kamer baggerde op zoek naar een slachtoffer om het boek samen nog maar eens te lezen . Heerlijke tijd, lekker onschuldig en leerzaam ook nog eens. Onschuldig? Niet wanneer ik de wimmelboeken heutzutage bekijk, althans volgens onderstaande artikel vertaalt van Journalistenwatch.

Artikel van Renate Sandvoss Vertaling voor Fenixx door Bolo

Nu, bij toeval, her ontdek ik dit boek in een nieuwe uitgave getiteld “My Favorite Wimmel Book”. “In de stad” is de naam van dit prentenboek voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Maar toen ik naar een geopende pagina keek kwam ik, naast een vertrouwde binnenlandse marktkraam, een Arabische man met een baard in de typische Saudische Thawb dit tot op de vloer hing tegen, hierna kwam een volgende uitvouw map met daarop 4 vrouwen in traditionele boerka met kleine spleten rond de ogen. De laatste vrouw buigt zich voorover naar een groenteboer en koopt een appel. De kleine groep ziet er vreemd uit in deze kleine Duitse stad. “Nu hebben moslims ook al hun weg gevonden naar de kinderboeken van peuters”, is mijn eerste gedachte.

“Islam behoort tot Duitsland” Wulff, Merkel en zelfs Söder probeerde dit al lange tijd in ons bewustzijn binnen te slaan. Met het oog op de indoctrinatie worden de kleinere die zichzelf niet kunnen verdedigen alvast aangepakt. Als ik de kleine tekeningen op de pagina bekijk, besef ik dat de scène niet consistent is. Waarom dragen de 4 vrouwen een witte boerka? In het stadsbeeld ziet men bijna uitsluitend zwarte Boerka’s. Zal het felle witte kledingstuk minder eng voor kleine kinderen lijken, maar ze hier positiever over stemmen? Waarom praat één van de vier gesluierde vrouwen tegen een vreemde man? Het moet toch bekend zijn dat een moslimvrouw, vergezeld door haar echtgenoot, zich nooit tot een vreemde man mag wenden of zelfs tot hem mag spreken. Moeten we het ook aan de kinderen vertellen dat deze gesluierde vrouwen gedwongen zijn getrouwd in hun thuisland? Als een oudere Arabische man wordt vergezeld door een meisje van 10 of 12 jaar oud moet men de kleuter dan ook vertellen dat dit meestal niet zijn dochter is maar zijn vrouw?

Als je de jonge kinderen moet leren dat de islam wortel heeft geschoten in elk van onze steden en dorpen, en trouwens in alle uithoeken van ons land, moet je ze dan ook laten zien hoeveel ons thuisland de afgelopen jaren echt is veranderd en welke impact deze illegale verrijking heeft op ons dagelijks leven. Waar zijn de vervallen wijken, de drugskopers in de parken, de joggers die worden aangevallen, de festivals beveiligd met palen en betonblokken, of de Duitse gepensioneerden die flessen verzamelen? 

Op de toegangspoorten naar de romantische, feestelijke kerstmarkt moet de term wintermarkt nu verschijnen en onze kerken worden geleidelijk vervangen door moskeeën. Wat vertel je de kinderen als ze vragen stellen? 

Hoeveel de Duitse realiteit wordt vervormd in de kinderboeken of zelfs in de schoollessen, dat wordt duidelijk wanneer er titels als “Het is fijn dat je er bent! Samen zijn we kleurrijk “,” Thuis kan overal zijn! “,” Betül en Nele beleven Ramadan “of” Ali en Anton: we zijn allemaal hetzelfde “door Ahmed Özdemir verschijnen. Het boek “Discovering Islam” biedt ook een volledig verkeerd beeld van de islam met kindvriendelijke verklaringen van waar moslims in geloven, welke feesten ze vieren, welke regels ze moeten naleven. Het moet een waardevolle hulp zijn voor jongens en meisjes om hun leeftijdsgenoten beter te begrijpen. Beschrijft dit boek ook steniging, onthoofding en minachting voor vrouwen die weinig of geen rechten hebben? Nee, men misbruikt de naïviteit van de kinderen.

Om gehoorzame, onwetende mensen te cultiveren, is het noodzakelijk om met de kinderen te beginnen. Wil men de invloed van de ouders minimaliseren dan moet men eerst het salaris van de vader zo laag mogelijk houden zodat de moeder ook gedwongen is om geld te gaan verdienen. Zodat ze dan hun kind  aan het begin van de dag naar de crèche en vervolgens naar school moeten sturen. Er zijn linkse opvoeders en leraren die wachten om de kinderen op de juiste manier te beïnvloeden en vorm te geven. Ze moeten muteren in collectieve schapen om ze te vormen tot volgzame eenheidsworsten.

We weten alles over de DDR, waar zelfs de kleinsten centraal stonden in de staatsbelangen. Ook toen, gebruikte de staat elke gelegenheid om de opvoeding van de jongste te beïnvloeden. De mogelijkheden om een ​​corresponderend informatiemonopolie te bereiken over een groot publiek komen opvallend veel voor in de dictatuur. De vorm van informatiepresentatie is grotendeels bevooroordeeld omdat de beschikbare informatie dagelijks wordt gecensureerd. 60% van alle beschikbare video’s is geblokkeerd voor Duitse gebruikers. Noord-Korea is het enige land dat een strengere censuur oplegt dan Duitsland. Alle gebruikers die hun eerlijke mening op Facebook geven, kunnen meepraten over onze vrijheid van meningsuiting. Elke link die de constante leugens van de massamedia weerlegt is gevaarlijk voor de heersende klasse en moet onmiddellijk worden verwijdert. De gebruiker wordt gedurende ten minste 30 dagen uitgesloten van elke vorm van activiteit op Facebook en als je pech hebt voor altijd. En dat wordt in alle ernst DEMOCRATIE genoemd?

Kinderboeken en kinderfilms willen onze kleintjes vooral opvoeden met tolerantie. Maar tolerantie moet wel van twee kanten komen. Wij volwassenen kunnen zelf beslissen in hoeverre onze tolerantie kan verdwijnen, kinderen hebben geen keus. Je kunt het leerplichtonderwijs niet vermijden. De rest wordt gedaan door reclame en de druk van de samenleving. De paar uur dat ouders na het werk hun invloed op hun kinderen kunnen uitoefenen zijn niet voldoende om duurzaam educatief werk te kunnen doen. 

Het ouderlijke gezag is dood.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Het ouderlijke gezag is dood – de staat indoctrineert onze kinderen!

  1. Staatssecretaris Blokhuis (ChristenUnie!) gaat binnenkort aan jongeren van14 tot en met 18 jaar een VERPLICHTE vaccinatie opleggen. De ouders wordt niets gevraagd. De farma-industrie lacht in haar vuistje.

    Like

  2. Piet Karbiet // juli 17, 2018 om 12:45 //

    Het enge is. dat wij naast dit land wonen met zijn verschrikkelijke regime, pers en politiek-correcte willekeur.

    Like

  3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s