Nieuw

Godfathertaferelen in Turkse feesttent – Clubhuis onderwereld broeinest van zware criminaliteit

facebook.

Het was het clubhuis van de georganiseerde misdaad. In het chique Dido Events in Amsterdam deden topcriminelen zaken naast argeloze bezoekers uit het belendende zwembad. In de strijd tegen de zware criminaliteit probeert de politie deze broeinesten te verstoren. Bij Dido leverde het de hoofdprijs op.

In het kantoor waar hij is opgepakt, wacht de hoofdprijs. Het bureau ligt bezaaid met stapels geld, geflankeerd door geldtelmachines. Het lijkt een scène uit de film Scarfacemet Al Pacino. Overal in het kantoor hangen videoschermen waarmee alle bewegingen in het pand gemonitord kunnen worden. In totaal haalt de politie 2,2 miljoen euro uit het gebouw.

Het vooraanstaand familielid zit samen met nog een familielid en een werknemer van de familie vast. Vijf anderen zijn inmiddels vrijgelaten, maar gelden nog wel als verdachten. De mannen worden verdacht van witwassen en wapenbezit. De gemeente sluit Dido morgen. De criminelen kunnen op zoek naar een nieuw kantoor.

Mick van Wely, Telegraaf >>

De Amsterdamse politie heeft wel 5 agenten die Het Actiecentrum Ondermijning bemannen. Dat geeft hoop.

Ook leuk is deze opmerking op de Facebook pagina van Dido:

Pavel Kasiankou

 · 14 maart 2018

A very special administration policy. Pay for garderobe (double normal price) even if you come without jacket. In simple words – just give some cash or take your ticket home. Plus bouncers that are eager to make sure you do pay. I have never seen that before. Must be very difficult financial time for the place owners.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Godfathertaferelen in Turkse feesttent – Clubhuis onderwereld broeinest van zware criminaliteit

 1. Porcohontas // juli 17, 2018 om 21:15 //

  Werkeloos nu dus die uitsmijters en ander personeel…..gelukkig krijgen ze voorrang bij het zoeken naar een baan als ze voor agent solliciteren……

  De politie heeft de strijd tegen georganiserrde allachtone maffia al verloren. dit is kansloos. Word straks in de rechtsgang volledig teniet gedaan en mogelijk moet het geld ook nog terug naar de “eigenaren”….wie 2.4 miljoen cash heeft kan ook wel een half miljoen aan advocaten betalen of voor een ton onder tafel een commisaris, twee agenten en een rechter invalide laten schoppen, en hun gezin eventueel….
  Geen OM die dit uiteindelijk gaat aanpakken, enkel en alleen uit zelfbehoud zullen ze zoveel administratieve en procedurele fouten in hun pv verwerken dat ze thuis normaal kunnen blijven slapen….maar eerst zal het team verstoring worden overgeplaatst, vermoedleijk washet nooit de bedoeling succes te hebben. Foei, ethnish profileren……foei….

  Liked by 1 persoon

 2. Ach jee, ik las dildo events…

  Like

 3. Republikein // juli 18, 2018 om 04:31 //

  Geld stinkt niet maar onze schuld want wij zijn maffia.

  Nauwe politieke bondgenoten en een familielid van de autocratische Turkse president Recep Tayyip Erdogan vervolgen een journaliste en haar krant over het Paradijs Papers onderzoek.

  De voormalige Turkse premier Binali Yildirim en de schoonzoon en machtige minister van Financiën Berat Albayrak van president Erdogan en hun familieleden hebben lasteracties aangespannen tegen de bekroonde journaliste en lid van het Internationaal Consortium van onderzoeksjournalisten Pelin Ünker en haar krant Cumhuriyet.

  De invloedrijke Turkse figuren claimen geen feitelijke vergissingen of onnauwkeurigheden, maar eisen financiële straffen voor vermeende reputatieschade.

  In november publiceerde Cumhuriyet een reeks verhalen als onderdeel van het wereldwijde Paradise Papers onderzoek dat aan het licht bracht hoe politici, multinationals en criminelen geld offshore hadden verborgen en belastingen hadden ontdoken.

  En onze schuld want:

  Het kapitalisme is uitgevonden in Holland.

  In 1602 kon je als gewone burger intekenen op aandelen, voor het eerst in de wereld
  Begin van de VOC, 1600 te Holland. De eerste schepen zijn teruggekeerd uit het verre Azië. De nootmuskaat, pepers, kruidnagel en foelie die ze mee terugnamen bleken goud waard te zijn in Europa. Het smaakt naar meer, al die rijdom. In Amsterdam steken handelaren de koppen bij elkaar, de handel moet voortaan grootser aangepakt worden. Meer schepen, forten langs verre kusten om de handel te beschermen, meer mensen en meer pakhuizen en nog meer handelaren. Het zou, volgens deze hemelbestormende lieden, een langdurige onderneming worden, maar een onderneming die onnoemelijke rijkdom zou brengen. We spreken hier over het begin van de Gouden Eeuw. Ze hadden gelijk, die zeventien Heren. De handel op De Oost die ze bedacht hadden, bracht uiteindelijk enorme rijkdom.

  Volgens mij klopt dat laatste niet, andere bronnen- wellicht hier verschenen?- schrijven dat de Voc en Wic een dekmantel was voor de heroïnehandel van de familie met die kleur.
  De handel met de Baltische staten brachten goud op.

  Like

 4. paulzwueste // juli 18, 2018 om 18:04 //

  Nederland volgde eerst nadat Spanje en Portugal de wereld al in de 15e eeuw hadden verdeeld.
  De echte onmetelijke rijkdommen werden door Spanje binnengehaald dat pas nadat de Armada door de Nederlandse vloten met behulp van ’n orkaanachtige storm was vernietigd niet meer de kracht had zijn maandelijkse goud- en zilvertransporten te beschermen, die dus een prooi werden voor Hollanders, Denen, Fransen en Engelsen.
  Nederland heeft in de 16e en 17e eeuw heel veel geld verdiend met het transport en de handel in porselein, zijde en andere stoffen, Chinees porcelein, ivoor, slaven en Oosterse kruiden.
  Spanje daarentegen heeft hele volkeren vernietigd, en specialiseerde zich in roof van goud en zilver.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s