Nieuw

Duwde een houten zwaard in haar vagina en zei: “Je hebt een net zo’n grote penis als deze nodig” – ontloopt deportatie

© Polisen

Zweden – Een 36-jarige Somaliër is veroordeeld voor het inbreken in de woning van een vrouw en haar vervolgens op beestachtige wijze mishandelde en verkrachtte. De kleine kinderen van de vrouw waren gedwongen toe te zien hoe de Afrikaan een houten zwaard in de vagina van de vrouw duwde. Maar nu weigert de rechtbank van Vänersborg de man te deporteren – met verwijzing naar de “veiligheidssituatie” in Somalië.

Het was in de nacht naar 28 april 2018 toen de nu 36-jarige Somalische Mahamed erin slaagde het appartement van de moeder binnen te komen.

Zodra hij binnen was onderwierp de Afrikaan zijn slachtoffer aan een gruwelijke agressie – voor de ogen van haar kinderen. Hij sloeg de vrouw neer en stampte op haar hoofd terwijl hij haar “hoer” noemde. Daarna duwde hij een houten zwaard in haar vagina.

Een politieagente die betrokken was bij het politieonderzoek in het appartement heeft getuigd dat het meisje haar vertelde hoe ze zag hoe Mahamed “het houten mes” in het “poesje” van haar moeder duwde.

De districtsrechtbank van Vänersborg heeft de man nu veroordeeld tot een gevangenisstraf van tweeënhalf jaar – wat in de praktijk betekent dat hij na één jaar en acht maanden gevangenisstraf weer op vrije voeten is – omdat in Zweden de zogeheten tweederde-vrijlating geldt.

Bron:

http://www.friatider.se/k-rde-tr-sv-rd-i-hennes-vagina-och-sa-du-beh-ver-en-lika-stor-penis-som-den-slipper-utvisning

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Duwde een houten zwaard in haar vagina en zei: “Je hebt een net zo’n grote penis als deze nodig” – ontloopt deportatie

 1. ReaGluurder // juli 17, 2018 om 14:31 //

  Walgelijk, je voelt je wederom van je verstand beroofd!! Off topic, maar misschien ook wel niet; zijn de bosbranden bij Stockholm aangestoken?

  Like

 2. Je weet het niet. Maar een tijdje terug hebben een paar immigranten (dus waarschijnlijk moslims) wel een stuk bos in de fik gestoken omdat ze bij een privé visvijver waren weggestuurd.

  Like

 3. Na het uitzitten van zijn straf opwachten met een machinegeweer,geld voor die anderen ook trouwens,

  Liked by 1 persoon

 4. Vreselijk wat een onmensen daar om een dappere zwaardvechter niet aan zijn zwaard te rijgen want wat zegt de Profeet: “Wie door het zwaard leeft zal door het zwaard sterven en nog beter door een scheermes, stukje voor stukje en dag in dag uit met veel zout en sambal op z’n ballen”. Ja vbroeger hadden we tenminste nog goeie profeten.

  Like

 5. Smerige honden…..loslaten in een leeuwenkooi.

  Like

 6. scherpschutter1943 // juli 17, 2018 om 15:15 //

  dat de zweden dit allemaal pikken is voor mij onbegrijpelijk. Ik vind dat het in zweden nu tijd is voor een gewapende volksopstand.

  Liked by 2 people

 7. “met verwijzing naar de “veiligheidssituatie” in Somalië.”

  De veiligheidssituatie in Zweden lijkt me niet veel beter. Misschien voor het welzijn van deze Somaliër hem dan maar naar een derde land uitzetten.

  Like

 8. De veiligheidssituatie van Zweedse vrouwen is niet relevant?

  Liked by 1 persoon

 9. Yvonne // juli 17, 2018 om 19:15 //

  Fubar nee alsjeblieft, hij zou zomaar eens in ons land kunnen komen
  Ik heb geen zin om aan een houten zwaard geregen te worden nog niet eens met een tandenstoker, maar even serieus het wordt per dag gekker overal

  Like

 10. Claudia M. // juli 17, 2018 om 19:22 //

  Tja, de veiligheidssituatie in eigen land doet er natuurlijk allang niet meer toe…
  In heel Europa is men de weg gewoon echt kwijt, dit stuk nageboorte verdient een kogel, niet meer en niet minder!

  Like

 11. Wachteres // juli 17, 2018 om 23:01 //

  Jullie begrijpen het niet: Dit is een ‘zleluge’ beschadigde man, met weet ik hoeveel trauma’s.

  Like

 12. polderboy // juli 17, 2018 om 23:50 //

  Dat soort rechters lokt vreemdelingenhaat uit met zulke onrechtvaardige uitspraken, die immers een door haat verzwolgen volk opleveren, dat dadelijk los gaat op die vreemdelingen.

  Maar goed, die rechter en andere elite weten dat ook wel, sluwe intriganten als ze zijn.
  Ook dat ze op die geraffineerde manier hun handen in onschuld kunnen wassen, de gluiperds.

  Liked by 1 persoon

 13. Willem // juli 18, 2018 om 15:25 //

  Dus veiligheid van de criminelen gaat boven de veiligheid van de staatsburgers
  Vrijheid van Europa gaat hard achteruit waar onze voorouders voor gestreden hebben

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s