Nieuw

Trump gelooft eerder Poetin dan de CIA

De ontmoeting tussen Trump en Poetin was volgens hunzelf positief en constructief, hoewel er weinig concrete resultaten werden gepresenteerd. De gezamenlijke persconferentie na afloop ging grotendeels over hoe Trump tegen de mogelijke Russische betrokkenheid bij de Amerikaanse verkiezingen aankeek. Iets waar hij geen stelling voor nam.

Het was de eerste keer in acht jaar dat een Amerikaanse en een Russische president individueel bijeenkwamen om te praten. De situatie was al gespannen, gezien de wrevel die de president van de VS Donald Trump bij zijn bondgenoten had opgewekt in de NAVO en EU met zijn eis voor betere vrijhandelsovereenkomsten en hogere defensie-uitgaven.

Dat hij bovendien Duitsland beschuldigde een Russische gevangene te zijn, gekoppeld aan hun Russische invoer van energie, maakte de zaak niet beter.

Een korte persbriefing voorafgaand aan de bijeenkomst, waarin men journalisten en het publiek mededeelden welke onderwerpen zouden worden besproken, werd gevolgd door een bespreking van meerdere uren.

De persconferentie daarna werd vervolgens gedomineerd door de kwestie van mogelijke Russische betrokkenheid bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 tussen Donald Trump en Hillary Clinton. Vladimir Poetin ontkende categorisch alle Russische door de staat gesanctioneerde betrokkenheid:

– Maak de relatie tussen Rusland en de Verenigde Staten niet de gijzelaar van dit Amerikaanse interne politieke conflict.

Toen Trump geconfronteerd werd met informatie van Amerikaanse veiligheidsdiensten dat er duidelijke aanwijzingen zijn dat Rusland, op bevel van Poetin, heeft getracht het Amerikaanse electoraat in zijn voordeel te manipuleren, antwoordde hij:

– President Poetin zegt dat Rusland zich niet met onze verkiezingen bemoeit heeft. Ik zie geen reden om hem niet te geloven. We hadden een briljante verkiezingscampagne en daarom ben ik president.

Tijdens de persconferentie vroeg een Amerikaanse journalist met een haperende stem of Poetin mogelijk privé afpersingsmateriaal tegen Trump had. De vraag werd weggelachen door zowel de Russische als de Amerikaanse president.

De persconferentie is ontvangen door de voorspelbare razernij van de links-liberale media. Mark Landler schrijft bijvoorbeeld in de New York Times dat de acties van Trump zo verschilden van Amerikaanse politieke doelen, zo tegenstrijdig aan de ambities van zijn eigen administratie en zo onverklaarbaar op zoveel niveaus dat men zich af moet vragen of Rusland hem in zijn greep heeft.

Bron:

Trump Sheds All Notions of How a President Should Conduct Himself Abroad

http://www.friatider.se/trump-tror-inte-mer-p-cia-n-putin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Trump gelooft eerder Poetin dan de CIA

 1. Allemaal storm in een glas water.
  Morgen is er weer ander nieuws en is dit al weer vergeten.
  Net zoals de rellen in Frankrijk alweer vergeten zijn omdat de media dat allemaal
  niet uit wil zenden [ NPO, ZDF ]
  De onbenulligste dingen laten ze op het journaal zien om maar niet de moslim rellen
  te hoeven laten zien.

  Liked by 1 persoon

 2. Trump gelooft eerder Poetin dan de CIA, dat doe ik ook.

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // juli 17, 2018 om 16:12 //

  Allemaal door de Democraten verzonnen nepnieuws.

  De CIA is politiek zeker niet neutraal, daar zijn hele dikke boeken over geschreven.

  Ik geloof niets van die hele beïnvloeding. Want van een overtuigd Democraat maak je geen Republikein. Men zou hooguit de zwevende kiezer kunnen beïnvloeden maar dat is altijd een onzekere factor. Die beslist vaak pas in het stemhokje na een korte blik op zijn banktegoed.

  Like

 4. Ongelooflijk dom om hier in te trappen. Hij gelooft helemaal Putin niet en dat heeft ie ook helemaal niet gezegd.

  Hier iemand die wel heeft opgelet:
  https://www.pscp.tv/ScottAdamsSays/1YpKkLjnAVEGj

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s