Nieuw

Zweedse gedetineerde krijgt gelijk – het is illegaal om mensen de LHBT-vlag te verplichten

Pride postzegel. Foto: Postnord.com.

Het is illegaal voor de staat om gevangenen te dwingen de zogeheten LHBT-vlag van de homo-lobby te gebruiken. De Justitie Ombudsman (JO) is van mening dat de penitentiaire inrichtingen van de sector Gevangeniswezen zich schuldig maken aan beperking van de vrijheid van meningsuiting.

Links-extremisten hebben in de gevangenis in Luleå een systeem opgezet om alleen postzegels te kopen met de links-extreme LHBT-vlag – wat onder andere staat voor de dure “certificaten” van de homo-lobby om de normen van de kinderen op de kleuterscholen en lagere scholen te bepalen.

Een van gedetineerde protesteerde echter tegen deze onderneming en krijgt nu gelijk van de Justitie Ombudsman (JO).

– Ik wil niet gedwongen worden om postzegels te kopen met de LHBT-vlag. Ik steun God’s wil en wil alleen postzegels die koninklijk of neutraal zijn, schreef de gedetineerde man in zijn klacht aan de Ombudsman.

Volgens de JO is het een “grondwettelijk recht” om een andere mening te hebben over de waarden van de LHBT-vlag.

Bron:

http://www.xn--fjllsj-cua2m.nu/media/20180713-olagligt-tvinga-hbtq-flagga.php

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s