Nieuw

Zoek het verschil: Duitse familie die uit zee gered werd, moet betalen

Foto ter illustratie.

Sommigen – legioenen immigranten – brengen zichzelf bewust in gevaar door aan boord te gaan van onzeewaardige bootjes, om zich dan uit de opzettelijk veroorzaakte zeenood ten koste van anderen te laten redden. Voor de anderen – een vader en zijn zoons, die op het laatste moment uit de Noordzee werden gered – kan hun zeenood redding nu erg duur worden.

Een vader en zijn twee zoons werden vrijdagavond op het laatste moment gered van een verdrinkingsdood in de Noordzee. De 39-jarige toerist uit Bad Gandersheim en de negen- en vijftienjarige kinderen wandelden in het waddengebied bij Butjadingen.

Kort voor 23.00 uur hadden een jongeman en zijn vrienden geschreeuw gehoord in het wad bij de lagune van de Noordzee, Butjadingen, en de politie gewaarschuwd. De brandweer, de ambulances en de vrijwilligers van de Duitse Vereniging voor Redding van Schipbreukelingen (DGzRS) werden gealarmeerd, die reeds vijf minuten later zich aan boord bevonden en met het reddingsschip vertrokken. Een ADAC-helikopter was op dat moment al ter plaatse, maar kon niet op het overstroomde wad landen. De redders konden zich oriënteren op de positie van de helikopter en vonden de vader met zijn twee zoons in het licht van het zoeklicht.

Op dat moment stond de man (39) in de sterke vloedstroom tot zijn nek in het water, hij had zijn twee kinderen (9 en 15) in zijn armen genomen. “De paniek onder de kinderen is onbeschrijflijk”, berichte voorman Hartmut Dierks. Om ze door de bergingspoort aan boord te trekken, moest hij voorzichtig naar de drie toe manoeuvreren. “In de vloedstroom had de man zich niet vijf minuten langer kunnen standhouden – de redding was op de allerlaatste seconde”, aldus de dramatische en uiteindelijk succesvolle reddingsoperatie door het reddingsteam op zee.

De man loopt niet het risico op een boete, zoals de zeereddingsdienst en de politie hebben bevestigd. Maar het kan zijn dat de toerist de kosten van de helikopter reddingsoperatie moet betalen, volgens de politie, schrijft Frankfurter Allgemeine . Vooral bij helikopter aanwending zijn de kosten al snel in het viercijferige bereik.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/16/finde-unterschied-deutsche/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zoek het verschil: Duitse familie die uit zee gered werd, moet betalen

 1. welke debiel gaat er dan ook om 11 uur s’avond nog met z,n kinderen wadlopen

  Liked by 1 persoon

 2. Met een reisverzekering is er niets aan de hand.

  Like

 3. Een reisverzekering, moet erg lachen plotseling, denkend aan al die halfverzuipende afrikanen,
  op de vlucht voor….. afrikanen. Zag ook marco borsato voor warchild vanavond bij Jinek, afrikaanse kinderen die de vreselijkste dingen zijn aangedaan door… afrikanen.
  Maar de blanken krijgen de schuld, van ALLES

  Like

 4. antiislamnu // juli 17, 2018 om 01:20 //

  Snap dat dan die mensen hebben de verkeerde kleur en bovendien zullen het wel geen volgers van het geloof van de pedofiel zijn .

  Like

 5. Verschil moet er zijn, dat weten we inmiddels: eerst komt de migrant.

  Like

 6. Pieter // juli 18, 2018 om 00:26 //

  Deze migrant heeft geen cent en hoeft dan ook niks te betalen. Terugsturen of vastzetten gebeurd ook niet. Krijgt uitkering en huis en laat zijn vrouw overkomen. Dit gezin verdronk bijna dus zijn zielig. Eigenschuld of niet zo denken ze hier in Europa tot ze zelf gedood worden of slaaf zijn van deIslam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s