Nieuw

WK-winst in Frankrijk loopt uit de hand: twintigtal arrestaties tijdens feestnacht, twee jonge kinderen zwaargewond

Pixabay

De Franse politie is afgelopen nacht verschillende keren moeten tussenkomen nadat incidenten de viering van de WK-titel verstoorden. Traangas werd onder meer in Parijs, Lyon en Nantes ingezet om de menigte uit elkaar te drijven. In de hoofdstad werd het waterkanon gebruikt, aldus de Franse media. Hier en daar vielen er ook gewonden. In Nancy raakten twee kinderen, 3 en 6 jaar oud, zwaargewond toen een motor op hen inreed. De chauffeur sloeg op de vlucht.

In Marseillewerd met voorwerpen naar de politie gegooid. Twee agenten raakten gewond, en tien mensen werden opgepakt, meldt een politiewoordvoerder. Acht jongeren, onder wie ook minderjarigen, werden opgepakt in Lyon, ook nadat er met projectielen gegooid werd. In een kledingwinkel werd een inbraak gepleegd.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/wk-winst-in-frankrijk-loopt-uit-de-hand-twintigtal-arrestaties-tijdens-feestnacht-twee-jonge-kinderen-zwaargewond~a72d9060/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on WK-winst in Frankrijk loopt uit de hand: twintigtal arrestaties tijdens feestnacht, twee jonge kinderen zwaargewond

 1. Like

 2. Horatius // juli 16, 2018 om 10:54 //

  Een orgie van geweld trok over Frankrijk na het behalen van de Wereldtitel Voetbal.

  Grootschalige plunderingen en zeer gewelddadige confrontaties met de politie gepleegd door jongeren van voornamelijk allochtone signatuur.

  Waaronder ongetwijfeld veel voormalige vluchtelingen die hiernaar toe zijn gekomen om Veiligheid & Werk te zoeken als wij de Linkse Goedmensen moeten geloven.
  Barbaarse toestanden als resultaat van de ‘goede werken’ van o.a. Artsen zonder Grenzen.

  Maar daar mag niet over gesproken worden, want dat zou die populisten te veel in de kaart spelen en dat moet tot iedere prijs worden voorkomen.
  Maar de beelden die op het internet circuleren laten ons zien wat ons te wachten staat als de zaak gaat escaleren. En die escalatie gaat er komen, zo zeker als 2 x 2 vier is.

  Dat er geen doden zijn gevallen is een wonder, want alles werd in de strijd geworpen behalve vuurwapens. Die liggen nu nog opgeborgen in de talloze opslagplaatsen in West-Europa; in de radicale moskeeën en de moslimenclaves zoals Molenbeek en de Haagse Schilderswijk.

  Ze zijn uitermate goed voorbereid, die z.g. kennismigranten.

  Waar dan op? vraagt de argeloze autochtoon.

  Op een bloedige burgeroorlog na het ineenstorten van de Verzorgingsstaat.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s