Nieuw

Parijs huilt: Video reportage na Franse WK winst, maar bij verlies was het echt niet anders geweest!

ACTU17 kwam met een verzameling twitter berichten, veelal video’s geschoten door Fransen die dachten een leuk feestje te kunnen vieren. Ik kan nou zeggen dat ik ze toch reeds een waarschuwing aan de hand gedaan had?

Ja deze bedoelde ik inderdaad…….

Loop je ‘gezellig’ met Bolo mee door Parijs?

20.00 uur. Honderdduizenden mensen gingen deze zondagavond de straten van Parijs op om de overwinning van het Franse nationale elftal te vieren. Feest wegens de wereldkampioen. Zo’n 4000 leden van de politie werden deze avond ingezet in de regio Parijs.

De eerste incidenten werden rond 19:30 gemeld, waaronder de Place de la Bastille, waar een restaurant het slachtoffer was van, je verwacht het niet, plundering, zoals te zien is in een amateurvideo op Twitter.

Het geweld brak ook uit op Kleber Avenue, niet ver van de Champs-Élysées, waar de politie projectielen van groepen individuen moest afweren.

09:20 p.m .. Scène van plunderingen aan de Avenue de la Grande Armée 14, in de winkel Intermarché, die door een groep individuen tot een zondagavond opening uitverkoop werd gedwongen.

10:20 p.m .. Incidenten gemeld op de Champs-Élysées. criminelen vallen winkels aan terwijl de politie repliceert met traangas.

Beelden werden live uitgezonden door BFMTV .

10:35 p.m .. Gewoon even een leuk sfeerbeeld, ik had nog gezegd dat je de auto beter binnen neer kon zetten schat!

11:05 p.m .. Tja bontkraagjes en scootertuig ik zeg maar niets doch ook een scooterwinkel aan de Avenue de la Grande Army is door veel bezoekers bezocht geplunderd tijdens deze onvrijwillige koopavond.

11:10 p.m .. Een paar pillen der in en we kunnen weer verder, oproerkraaiers plunderden de Apotheek Publicis op de top van de Champs-Elysées.

23.40. Gewelddadige incidenten onderweg naar de Champs-Elysees, de politie reageert wat klungelig, kennelijk overwerkt. Vier waterkanonnen zijn ingezet.

We eindigen om 10 over twaalf vannacht.

De veiligheidstroepen evacueren de Champs-Elysées en gebruiken waterkanonnen om te reageren op het werpen van projectielen.

Zo heerlijk een wandeling door Parijs tussen de feestvierende kampioenen door. Ik hoop dat jullie je een beetje hebben vermaakt tijdens deze stadswandeling en ja ik weet dat er nog kipveel meer filmpjes en foto’s zijn van dit ‘stadsfeest’ en ja ik weet ook dat er nog veel meer steden afgebroken, winkels leeg geplunderd, auto’s gesloopt en mensen mishandelt zijn, maar ik kan toch niet alles plaatsen? Ik kom er wel weer op terug wanneer er later deze week naar buiten sijpelt hoeveel vrouwen er nu weer slachtoffer geworden zijn van de een of andere groepsverkrachting door migrantentuig. En voor de rest staat het u vrij om zelf onder dit artikel foto’s en video’s te plaatsen om de wereld te laten zien hoe achterlijk het volk dat wij met boten tegelijk binnen halen is. Laat zien hoe dankbaar ze zijn en wat ook onze toekomst is. En nee, niet wanneer we wereldkampioen voetbal worden, zolang laat de islam zich echt niet meer tegenhouden alvorens Nederland tot de grond toe af te breken.

Maar voor een zo filosofisch en cultureel aangeschreven volk als de Fransen rest mij eigenlijk enkel en alleen de woorden van een groot spreekster.

Met groet Bolo

 

 

 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Parijs huilt: Video reportage na Franse WK winst, maar bij verlies was het echt niet anders geweest!

 1. Als je team uit afrikanen bestaat, dan wordt er op z’n afrikaans “gevierd”…..

  Like

 2. Claasje Kater // juli 16, 2018 om 13:05 //

  Wat je zaait zul je oogsten

  Like

 3. Lord of Hosts // juli 16, 2018 om 13:22 //

  Klasse! Echt “Gallische” vurigheid?
  Of zwart-Arabische straffeloosheid?
  DIT is Frankrijk? Is dit een “Franse” overwinning? De Trots van Frankrijk?
  Napoleon en de Franse koningen draaien zich om in hun kisten…

  Trouwens, het zijn niet de oude Fransen die aan het stunten zijn.
  De nieuwe Fransen; de neger-arabische bendes vieren de overwinning van het, in hun ogen, Afrikaanse team.
  Het is nu wachten op de westerse media met als kopstuk dat het Russische team “de meest racistische” in de World Cup is (“wit”, zonder negers).

  Like

 4. Jack vanderVeen // juli 16, 2018 om 14:24 //

  Waar zijn de autochtonen Fransen in je filmpjes?
  Waarschijnlijk ook thuis, want wanneer Afrikanen wat gaan “vieren”!!!
  En alles reeds gepland uiteraard, ongeacht het voetbalresultaat.

  Like

 5. Leg de rekening maar bij Macron neer,die surrogaat President en Joker van Mevr.Hitler weet het toch allemaal zo goed en zal het geld van Nederland nog eerder willen hebben wegens onvoorziene schade in Parijs dus zal hij wel snel contact op nemen met belasting en spaargeld weggever Rutte anders word die zakkenvuller niet de opvolger van die dronkaard Juncker waarvan bekend is dat zijn lievelingslied is van Jan Boezeroen ,,Hij kon niet meer op zijn benen staan,,

  Like

 6. En op de npo is het allemaal pais en vree, eigenaardig he?

  Like

 7. antiislamnu // juli 17, 2018 om 01:11 //

  Dit is heel normaal voor Parijs en andere grote Franse steden you tube staat er vol mee iq is steeds meer dalende en dan nog miljoenen asielparasieten er bij dat is wel een leuke mix .
  Er is steeds minder aanleiding nodig om dit soort onzinnige rellen te bewerkstelligen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s