Nieuw

Moslimman met mes in de metro van Parijs: “Ik ben moslim, ik zal alle katholieken doden”

Op 14 juli, de nationale feestdag van Frankrijk, veroorzaakte een moslimman paniek in de metro van Parijs, bericht de krant Le Parisien.

Kort voor 13.00 uur op zaterdag op station Antwerpen toonde een passagier plotseling een mes op het perron en begon te schreeuwen: “Ik ben moslim, ik zal alle katholieken doden”.

Zijn dreigementen brachten grote paniek teweeg, maar gelukkig voor de passagiers in een nabije metrostel, werd de man overmeesterd en gearresteerd door de politie voordat hij iemand kon aanvallen.

De aanvaller werd in Parijs in voorlopige hechtenis genomen en werd geïdentificeerd als de 23-jarige Egyptenaar, Emad F.

Hij is niet gedocumenteerd in het Directoraat Inlichtingen van het politiedistrict. Bij de rechtbanken is hij echter bekend om twee gewone strafrecht veroordelingen.

Bron:

http://www.leparisien.fr/paris-75/je-bute-tous-les-cathos-arme-d-un-couteau-il-seme-la-panique-dans-le-metro-a-paris-14-07-2018-7820424.php

https://voiceofeurope.com/2018/07/muslim-man-with-knife-on-the-paris-metro-im-muslim-ill-kill-all-the-catholics/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7736 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Moslimman met mes in de metro van Parijs: “Ik ben moslim, ik zal alle katholieken doden”

  1. Jack vanderVeen // juli 16, 2018 om 14:38 //

    Ongedocumenteerden, DUS illegaal en toch kans zien om niet één rechtzaak op je C.V. te scoren maar daarna nog één en nu dit gedoe. Die had allang boven zijn heimat in de woestijn zonder parachute uit het vliegtuig geknikkerd dienen te worden i.p.v. kans om in Europa de boel op stelten te kunnen zetten en mogelijk slachtoffers te maken.

    Like

  2. polderboy // juli 17, 2018 om 10:00 //

    Verhofstadt van de groep van de VVD in Brussel zou zeggen dat die Fransen het zelf verdiend hebben om doodgestoken te worden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s