Nieuw

Joodse incasso-organisatie eist van Duitsland nog eens 75 miljoen euro

Pixabay

De Conferentie voor Joodse Materiële Vorderingen is een in New York gevestigde organisatie die smartengeld claims tegen Duitsland behandelen als gevolg van de Tweede Wereldoorlog. Het geld wordt naar verluidt gebruikt om sociale bijstand te financieren voor overlevenden van de holocaust.

De organisatie zegt dat Duitsland is akkoord gegaan om nog eens 75 miljoen euro te betalen om de sociale welzijnsdiensten voor overlevenden van de Holocaust te financieren.

De onderhandelaar van de Materiële Vorderingen Conferentie, Greg Schneider, zei dinsdag dat de overeenkomst inhoudt dat de holocaust overlevenden, die steeds ouder en zwakker worden, in het komende jaar 480 miljoen euro krijgen om ze te helpen.

– Deze oudere helden verdienen erkentelijkheid die verhoogde betalingen en hard  nodige diensten hun zullen aanreiken, zei Schneider.

Duitsland is voorts overeengekomen om de pensioenen te verhogen van 55.000 holocaust overlevenden in Midden- en Oost-Europa. Duitsland heeft bovendien toegestemd om machtigingen voor compensatie voor kinderen van overlevenden uit te breiden.

De Conferentie voor smartengeld claims voert continue onderhandelingen om meer en meer mensen in aanmerking te laten komen voor een holocaust compensatie. Sinds 1952 heeft Duitsland meer dan 70 miljard dollar, bijna 60 miljard euro moeten betalen, zo meldt het AP.

Bron:

https://apnews.com/61cb4ebb8368403994121d82b1a6ca8f

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Joodse incasso-organisatie eist van Duitsland nog eens 75 miljoen euro

 1. skeeter // juli 17, 2018 om 05:34 //

  De joden moeten vooral door zeiken en we zullen de bolshevik genocide effe in rekening brengen , zijn ze in 1 keer blut.

  Like

 2. Ook bij de incassobureau´s moet de schoorsteen roken.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 17, 2018 om 13:20 //

  skeeter want ? De Bolsjewisten waren allemaal joden ?

  Like

 4. paulzwueste // juli 17, 2018 om 16:22 //

  Ik vind dat die Joodse organisaties zich moeten schamen.
  Het is nu 2018 en nog steeds geld eisen van mensen (Duitsers dus) die niets met WOII te maken hebben is in de gegeven omstandigheden ’n uiterst dubieuze aangelegenheid.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 17, 2018 om 13:20 //

  Hij bedoeld ws de oververtegenwoordiging van Joden in de top van de Bolsjewisten midden 30-er jaren.

  Een van Stalins ergste massa moordenaars was een zekere Genrikh Yagoda, directeur van de NKVD (Volkscommissariaat voor Binnenlandse Zaken) en van Joodse afkomst, die verantwoordelijk wordt gehouden voor de dood van miljoenen mensen. Ondermeer Sovjet burgers van Poolse afkomst die als een bedreiging voor de Sovjet staat werden gezien.
  Nog voor Hitler goed en wel aan de macht kwam in Duitsland waren er al miljoenen mensen de dood in gejaagd door de Bolsjewisten. Vele miljoenen mensen kwam om tijdens de geplande hongersnood in Oekraïne en vele honderdduizenden waren al omgekomen door executies door de geheime politie NKVD en verbanning naar de Goelag.
  Bij de inval van de Russen in ’39 (een week voor nazi Duitsland binnen viel) kwamen daar nog vele tienduizenden slachtoffers bij. (intelligentsia / legerleiding)

  Zoals gezegd een zeer hoog percentage van de top van de Bolsjewisten was van Joodse afkomst en binnen de Russische geheime politie en dienst waren veel verantwoordelijken ook Joden.

  (Dit verklaart dan ook de haat die onder de Polen (maar ook Oekraïners) leefde richting de ‘gewone Jood in de straat’.
  Een haat die dus een andere oorzaak heeft dan het simpele ‘antisemitisme’).

  Resumerend, de Duitsers waren geen lieverdjes,…maar de Joden dus ook niet.

  Maar ja,…wie wel?!

  Like

 6. “You must understand. The leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. The October Revolution was not what you call in America the “Russian Revolution.” It was an invasion and conquest over the Russian people. More of my countrymen suffered horrific crimes at their bloodstained hands than any people or nation ever suffered in the entirety of human history. It cannot be understated. Bolshevism was the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant of this reality is proof that the global media itself is in the hands of the perpetrators.” – Aleksandr Solzhenitsyn (1918-2008), Nobel-Prize-winning novelist, historian and victim of Jewish Bolshevism (Marxism).

  https://holodomorinfo.com/

  Like

 7. Porcohontas // juli 17, 2018 om 21:53 //

  ….over ratten gesproken….

  https://www.ad.nl/buitenland/hoteleigenaar-daagt-meer-dan-1-000-slachtoffers-van-schietpartij-las-vegas-voor-de-rechtbank~ac859fc5/

  ……en MGM staat voor: …………..

  waarom nog discussie?

  Like

 8. Republikein // juli 17, 2018 om 23:20 //

  Mag ik vragen over welk artikel Tijl is gestruikeld?
  Ik heb de laatste tijd niet alles kunnen volgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s