Nieuw

Italiaanse bisschop is bereid om “alle kerken tot moskeeën te maken”

Jezus huilt.

Monseigneur Raffaele Nogaro, bisschop Emeritus van Caserta, een stad in Zuid-Italië, zegt dat hij bereid is om “alle kerken tot moskeeën te maken, als dat ons in staat stelt het leven van mannen en vrouwen te redden”.

Blijkbaar is het nu belangrijker om lichamen te redden dan om zielen te redden.

Ooit liep de katholieke kerk voorop bij het stoppen van de jihad in Europa. Nu is de agenda van paus Franciscus en veel bisschoppen om zoveel mogelijk mohammedanen naar binnen te halen.

De plannen van de paus zijn kennelijk om een wereldgodsdienst te creëren en door het binnen slepen van migranten zijn doel dient.

Hij zei tijdens het Feast of Epiphany:

“De meeste bewoners van de planeet zeggen dat ze gelovig zijn. Dit zou moeten leiden tot een dialoog tussen religies. We moeten niet stoppen om erom te bidden en samen te werken met mensen die anders denken.”

Bron:

https://www.jihadwatch.org/2018/07/italian-bishop-says-hes-ready-to-turn-all-the-churches-into-mosques-to-aid-the-cause-of-mass-muslim-migration

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Italiaanse bisschop is bereid om “alle kerken tot moskeeën te maken”

 1. Frauke // juli 16, 2018 om 08:49 //

  Liked by 1 persoon

 2. Een gevalletje van godsdienstwaanzin…

  Like

 3. Het helpt niet, Karskens, je kunt lullen als Brugman, met argumenten komen waar ze niet van terug hebben, ze blijven hardvochtig geloven in hun eigen droomwereld. Het is de Gelovigen zoals Gristenen, Communistische Socialisten en cryptocollectivisten zoals de VVD-adepten samen met de Mohammedanen tegen de mensen die horen wat ze horen en zien wat ze zien. De Oorlog van de Gelovigen* tegen de Ongelovigen**.

  *Gelovigen zijn zij die zich de kop vol hebben laten plempen met de meest waanzinnige sprookjes en weigeren om zelf te denken.

  **Ongelovigen zijn zij die nooit het eerste het beste geloven, een sterk ontwikkelde bullshitmeter hebben, zelf nadenken, alles onderzoeken en dan wel een plaat eelt voor de kop hebben van het headdesken, maar wel mooie heldere ogen door het oogrollen, door de enorme hoeveelheid gewauwel en gezemel van Gelovigen uit hun omgeving.

  Liked by 3 people

 4. Republikein // juli 16, 2018 om 09:46 //

  Bisschoppen zijn mislukte pedofiele mensachtigen.

  Like

 5. scherpschutter1943 // juli 16, 2018 om 09:48 //

  de bisschop is als eerste aan de beurt als er letterlijk koppen rollen door de moslims

  Liked by 1 persoon

 6. Henk der Niederlander // juli 16, 2018 om 11:11 //

  Nee Scherpschutter.
  Niet de koppen van dat tuig want als de schoentjes te nauw worden zijn dit de eersten die zich tot de islam bekeren.

  Like

 7. Heb het Katholisisme al nooit vertrouwd maar tot aan de Paus zijn ze verrot vandaar de Beeldenstorm en is goed bevallen ben zelf Slap Luthers.

  Like

 8. Zo zie je maar dat elk geloof pure nonsens is. Het was een leuk idee om je dierbaren daar boven weer te zien na de dood evenals die maagden.

  Like

 9. Ik wil onmiddelijk een 2e hitler !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s