Nieuw

Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!

Grotendeels onopgemerkt door het publiek werd een recent rapport van het Federale bureau voor strafpraktijken gepubliceerd waarin werd bevestigd wat velen tot nu toe als “rechtse propaganda” hebben verworpen. Steeds meer Duitsers zijn het doelwit van buitenlandse geweldplegers. Elk jaar zijn dagelijks, gemiddeld genomen, 106 Duitsers slachtoffer van criminele migranten.

Artikel van Ernst Fleischmann vertaling voor Fenixx door Bolo

‘Immigranten zijn niet crimineel en zijn gewoon op zoek naar bescherming’, dat is het zo mooi door de mainstream media verzonnen linkse politiek correcte sprookje.Maar het zijn niet alleen verkrachte Duitse vrouwen die je kunnen vertellen over hoe het voelt om tegen hun zin in ‘verrijkt’ te worden door dit cultureel stukje geluk. Duitsers worden op grote schaal steeds meer het slachtoffer van buitenlandse seksuele en gewelddadige parasieten.

Zoals de federale politie, (Bundeskriminalamt  afgekort BKA wordt verder in artikel ook zo genoemd) in een rapport bevestigde, waren er in het jaar 2017 alleen al 39.096 Duitsers het slachtoffer van migrantencriminaliteit.

Bundes­lage­bild Krimi­nalität im Kon­text von Zu­wan­de­rung 2017

En dit zijn alleen nog de officieel geregistreerde aantallen Maar waar was de verontwaardiging van de media? Waar waren de lichtjes en herdenkingsevenementen voor iedereen die dit op een pijnlijke manier moest ervaren? Hoe voelt deze door de staat gemandateerde multiculturele waanzin? U raadt het al, het bestond niet. Je bent immers als Duitser een tweederangs burger in je eigen land en het is niet nodig om compassie te voelen voor gewonde vrouwen of jongeren die door de hand van deze migranten zijn gestorven.

Gemiddeld werden volgens het BKA dagelijks 106 Duitsers “verrijkt” door multiculturele criminelen. Bijzonder schokkend: meer dan honderd Duitsers waren het slachtoffer van een poging tot of daadwerkelijke moord door migranten in 2017. Na in 2016 86 overtredingen te hebben geteld steeg het in 2017 met meer dan 30 procent tot 112 overtredingen. Dit betekent dat bijna elke derde dag van het jaar een Duitser het doelwit was van één of meer criminele migranten met de bedoeling ervan dat ze, de Duitser, daarbij gedood of vermoord zou worden. Vaak verloor de Duitser hierbij ook het leven.

Het BKA-rapport waarschuwde ook dat veel terroristen onder de noem van vluchtelingen het land werden binnen gesmokkeld en dat het gevaar bestaat dat vluchtelingen in Europa worden geradicaliseerd door terroristische organisaties voor de “heilige oorlog”. Volgens de tekst: “Vanwege de vluchtelingensituatie is het voor terroristische organisaties mogelijk geworden om potentiële huurmoordenaars of andere volgers van de jihad de Bondsrepubliek binnen te smokkelen. Daarnaast kunnen er personen zijn onder de vluchtelingen die zichzelf alleen radicaliseren tijdens hun verblijf in Duitsland vanwege een verscheidenheid aan factoren, met name als gevolg van professionele propaganda en gerichte internetactiviteiten door leden van terroristische organisaties. ”

Dit kan mogelijk komen door het feit dat vluchtelingensleepboot-koningin Angela Merkel de grenzen heeft geopend en sindsdien vinden er noch paspoort noch persoonscontroles plaats en kan iedereen eenvoudig Duitsland binnen lopen. Uiteraard noemen linkse groene mainstream media en struisvogels dit opnieuw een complottheorie. Ongelofelijk, hoe gehersenspoeld mensen nu zijn. Ondertussen zou 2018 een nieuw triest recordjaar kunnen worden in termen van het aantal Duitse slachtoffers van migrantengeweld. Het helpt niet om de daden te verbergen vanwege politieke correctheid. Een dode persoon zal hierdoor niet meer tot leven komen.

Anonymous Kollektiv Ernst Fleischmann

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!

 1. Het teken van gevaar… 😉

  Like

 2. Zeepertje, het moet besmettelijk zijn, die vagina handen:

  https://www.geenstijl.nl/3049791/busted_mark_rutte_slaaf_van_an_1/

  Like

 3. Zo kwam ik een tijdje terug dit artikel tegen:

  https://nl.taylrrenee.com/novosti-i-obschestvo/76527-angela-merkel-doch-gitlera-est-li-podtverzhdeniya-tomu-chto-angela-merkel-doch-adolfa-gitlera.html

  Even doorscrollen en je komt nóg zo’n foto tegen……… (5e foto van boven).

  Like

 4. Haksteeg Anton // juli 16, 2018 om 19:04 //

  Het is duidelijk wie Duitsland om zeep helpt niet waar? Frau Merkel? alles uit de pers houden is het beste voor jou anders maken ze jou nog af (Wat een zegen zou dat zijn voor Europa)

  Like

 5. templars2017 // juli 17, 2018 om 16:53 //

  In oorlog is de waarheid het eerste slachtoffer ,aangezien we niets dan leugens horen en geen waarheid in welke staat zijn we dan?????

  Like

 6. Porcohontas // juli 17, 2018 om 21:33 //

  Slachtoffer worden overkomt je, slachtoffer blijven is een keuze.

  Sic vis pacem, para bellum.

  Like

 7. Reinier Vangie // augustus 20, 2018 om 09:04 //

  Wat zal de reacties in de pers zijn wanneer een Duitser een islamzak VERMOORD.
  Wordt dat dan ook uit het nieuws gehouden. Ik denk zelf dat dit alle voor pagina’s haalt.
  Met dank aan monster Adolf Merkel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s