Nieuw

Duitse CSU-regering leidt leraren uit heel Beieren op om de islam te begrijpen

München – Leerkrachten uit heel Beieren worden nu opgeleid om de islam te begrijpen. Onderwezen door een islamitische leraar-stagiaire moeten ze nu zelf naar school. De Bayerischer Rundfunk is zeer enthousiast over de “bijscholing” die door de CSU-regering op touw is gezet. Thema: “Perceptie en evaluatie van islamitische leef- en geloofswerelden – uitdagingen voor scholen”.

Het door de CSU geleide ministerie van Cultuur organiseerde samen met het Professoraat van de Geschiedenis en Public History van de Ludwig-Maximilians Universiteit het evenement op donderdag. De BR meldt dat “leerkrachten ethiek, leraren Duits en leraren in sociale wetenschappen uit heel Beieren waren gekomen om inzicht te krijgen in de islamitische wereld”.

De nieuwe mooie wereld op onze scholen moest aan de leraren worden uitgelegd door Inci Özel, een islamitische aspirant-lerares Duits en geschiedenis. Volgens BR, een echte expert: “Reeds tijdens haar studie heeft zij op verzoek op scholen vrijwillig geïnformeerd over de islam”.

Dat nu ook een leraren in opleiding doorgewinterde collega’s lesgeven, kon alleen maar de islam bewerkstelligen. Het jonge talent gelooft dat haar enthousiaste inzet “de studenten heeft geholpen om misverstanden uit de weg te ruimen”.

Daar is Beierse omroepcorporatie het mee eens: “Een betere samenwerking lukt als in ieder geval de leraren worden geïnformeerd over de verschillende facetten van de islam”. En de leidende regeringsdirecteur van het CSU-ministerie van Cultuur, Werner Karg, spreekt – of beter gezegd – zwamt over de “verschillende islamitische milieus die in onze klaslokalen werkelijkheid worden”.

Ook de radicalisering van jonge moslims kwam terloops ter sprake. Maar – in hemelsnaam – moest op de voorgrond “niet het voorkomen van extremisme staan, maar het leren kennen van islamitische leef- en geloofswerelden die veel leraren onbekend is”.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/15/csu-regierung-lehrer/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7736 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitse CSU-regering leidt leraren uit heel Beieren op om de islam te begrijpen

  1. Scrutinizer // juli 16, 2018 om 13:51 //

    Goede zaak. Een gewaarschuwd man is er 2 waard.
    De beste remedie tegen Gutmensch waandenkbeelden is gewoon eens zelf grasduinen door de Koran en te lezen hoe Moslims staan tegenover “honden” en “apen” en “varkens”.
    Ik denk dat ik mijn dochtertje later ook de Koran laat lezen zodat ze niet in de Gutmensch propaganda trapt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s