Nieuw

Burgemeester Bruls schijt nog liever persoonlijk elke Nijmegenaar in de bek dan ook maar één keer te denken aan de echte inwoners van de oudste stad van Nederland

Misschien denkt u dat er een politieke oplossing komt vanuit Den Haag voor de overlast van de veel te veel islamitische economische gelukzoekers… Maar ook u weet dat het politieke kartel in Den Haags slaafs het EU kalergi omvolkingsplan uitvoert met daarbovenop nog wat extra mensen uit Afrika die door het stiekeme verdrag van Marrakesh ( pas getekend door de VVD) ook in ons Nederland terechtkomen.

Door Elise Nijmegen

Lekker dan! Nederland sluit ‘Verklaring van Marrakech’ met Afrika, en belooft “migratie naar Europa te bevorderen”

Het trots zijn op je vaderland, het nationalisme, het patriottisme, het trots zijn op je Nederlandse afkomst, geschiedenis en/of cultuur is voor sommige mensen in opdracht van “onze” regering een taboe geworden. Het politieke kartel heeft liever dat u blijft proberen te verbinden met een middeleeuwse totalitaire ideologie waarmee je niet kunt verbinden anders dan ook in de islam waanzin te gaan geloven. Zo niet, dan ben je de vijand zegt hun belevingsboek…

Dat politieke beleid zien we ook terug in de gemeentepolitiek waar nationalistisch ingestelde politieke partijen, net zoals bij de nationale politiek buitengesloten worden. Ook in Nijmegen is de burgemeester zijn binding met de Nimwegenaeren al jaren verloren. Het lijkt of deze Burgemeester Bruls een persoonlijke hetze is begonnen tegen de voetbalclub die al sinds 1910 een zeer belangrijke plaats inneemt in vele harten van vele Nimwegenaeren.

NEC-fans willen af van burgemeester Bruls

Eerst sloot deze “groene” burgemeester het clubhuis van de vaste supporters van NEC, diegenen die al sinds jaar en dag NEC steunen en nu is hij voornemens om in zijn anti-Nijmegen beleid de vaste kroeg van de supporters te sluiten. Het is te gek voor woorden.

‘Bruls rot op’: Harde kern NEC hangt bij vuurwerk spandoek op Waalbrug

Wanhopige eigenares Heideroosje: ‘Bruls kom kijken, dit is geen drugscafé’

Misschien zou deze burgemeester Bruls, die misschien met het oog op het representatieve beeld dat hij moet uitstralen voor de stad Nijmegen zich, letterlijk en figuurlijk, wat sportiever kan gaan opstellen tegenover NEC en zijn supporters. En zich mijns inziens drukker zou moeten maken om de veiligheid van de Nijmegenaren die steeds opnieuw aangetast wordt door het groeiende aantal loslopende mensen met andere nationaliteiten, normen en waarden uit andere landen. Wordt Nijmegen het tweede Amsterdam?

Mensen kunnen niet meer veilig pinnen, vrouwen worden op straat lastiggevallen, mensen worden beroofd op straat en op het waalstrand maar Burgemeester Bruls houdt zich liever bezig met het lastigvallen van hardwerkende ondernemers die zoals van geen enkele horecaondernemer verwacht kan worden; bij elke binnenkomende klant de zakken binnenstebuiten keert…

Schaam u diep Burgemeester Bruls, zo gaat u niet om met uw stadsgenoten!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Burgemeester Bruls schijt nog liever persoonlijk elke Nijmegenaar in de bek dan ook maar één keer te denken aan de echte inwoners van de oudste stad van Nederland

 1. Gore volksverrader

  Liked by 1 persoon

 2. Lars030 // juli 16, 2018 om 14:59 //

  Knettergoed en sterk stuk weer, Elise. En Nijmegistan, tja, 80% van B&W + GR is felrood.
  Wordt niet voor niks -en terecht dus- ‘Havanna aan de Waal’ genoemd.

  En het barst er van de nog ge-links-hersenspoelde studenten en pas afgestudeerden die voor extreemLinksgroen en 66 gaan. Zodra zij gaan verdienen wordt dat vvd (even erg met zo’n Brusselse trekpop als Rutte).

  B&W + GR van Nijmegen hebben ook heimelijk -mocht tijdens de recente GR-verkiezingen expliciet niet over gesproken worden- toestemming verleend om op het Jonkerbosplein een mega-grote Diyanet Turkse staatsmoskee te bouwen voor Erdogan en z’n Grijze Wolven, zie in dit vrij recente artikel al die rechterarmen omhoog met hun hand in de vorm van een wolvenkop: https://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/de-lindenberg-betreurt-bijeenkomst-van-extreem-rechtse-turken~a3655778/

  Wat een stad, wat een ‘bestuur’, wat een ‘beleid’… Zum kotzen!

  Liked by 1 persoon

 3. Waarom slaan die NEC supporters niet aan. Die burgermeester schijt hun nog harder in hun bek.

  Ik zal het je vertellen, omdat het jankerds zijn.

  VVD-ers met stropdas harken alles binnen en schijten en pissen er nog een keer overheen. En niemand doet wat. Overigens verstandig want diezelfde VVD-ers hangen je aan de hoogste boom. Ken je meester NEC supporters of doe wat en zo niet ga je de vergetelheid in. Dag NEC Supporters.

  En don’t shoot the messenger. Boos worden mag maar niet op mij. Ik steun jullie als jullie al zover kunnen komen om een vuist te maken. Maar geloof er geen drol van.

  Like

 4. templars2017 // juli 16, 2018 om 18:15 //

  @lars030 ,je hebt gelijk dat ze een teken maken met de hand ,maar dat is geen wolvenkop hoor maar een ramskop,het is een satanisch teken, zonder meer , ga het maar eens nakijken ,je zal zien in hoeveel verschillende lagen en over heel de wereld je dit kan zien getoond worden.
  Satanisme is een onderdeel va het Luciferiaans geloof , of wel het aanbidden van de duivel als oppperste wezen ,dit is ,mits onderkent zijnde, één van de grootse en snelst groeiende geloven die de wereld ooit heeft gezien, enne veel verschil tussen dat en de islam is er niet ,het zijn alle twee bloed geloven.

  In alle twee hebben vrouwen niets te zeggen , is verkrachting een duidelijk onderdeel vanhet geloof en is misleiding een sleutelbegrip , er is nog veel meer, zoek maar eens op.

  Er zijn tal van raaklijnen tussen islam en ket luciferiaans geloof ,één ervan is pedofielie …..

  Like

 5. Heeft iemand al gezegd dat Bruls van het CDA is.
  Nee? Weten we ook weer.

  Like

 6. Lars030 // juli 16, 2018 om 20:37 //

  Dank voor de aanvulling, @templars2017. Weer wat geleerd. Had al wel het e.e.a. vernomen over de Luciferiaanse ideologie, en ik geloof meteen dat de islam aka ideologie van de wrede daarmee grote overeenkomsten heeft. Moet ook meteen denken aan Pizzagate en Vrijmetselaar toestanden in o.a. de VS (hoi Hillary c.s.).

  Op Wikipedia staat overigens toch dat het voor deze Turken een imitatie is van een wolvenkop: https://nl.wikipedia.org/wiki/Grijze_Wolven#Herkenningstekens

  Hoe dan ook: gevaarlijker en enger gehersenspoeld tuig is waarschijnlijk moeilijk of niet te vinden. En DAT halen wij -pardon, ‘onze overheden’- in groten getale binnen. Nogmaals: zum kotzen!

  Like

 7. Toen Bruls burgemeester van Venlo was schijnt ie ook met regelmaat met stront te hebben gegooid. Als zo iemand dat eenmaal ongestraft heeft gedaan denkt ie er steeds mee weg te komen.

  Like

 8. trebor2110 // juli 16, 2018 om 23:27 //

  een supporters cafe en er wordt geen druks gebuikt 🙂 🙂 moet de eerste nog tegen komen , en dat die vrouw het niet gezien liegt ze want ze heeft het wel over veel toilet bezoek en ze hebben zelfs bordjes op de wc deuren hangen en in de wc hang zelfs een bordje met ,, verboden drug te verhandelen , te bezitten of te gebruiken , waarom moet je zo,n bord neer hangen als er toch niks gebeurt of ooit gebeurt is , ????? en het ging maar om 1 persoon wat kwam hij daar doen ?? dealen ?
  dit zijn krokodillen tranen

  Like

 9. trebor2110 // juli 16, 2018 om 23:30 //

  en al komt er een dealer een pilsje drinken misschien 2 keer dan doet de politie heus geen inval dat hebben ze al langer op het oog dan is er meer aan de hand .

  Like

 10. Ongelooflijke lamlul, die Bruls.

  Like

 11. polderboy // juli 17, 2018 om 08:34 //

  Kan ook zijn dat ze fout zijn:
  https://rn7.nl/nieuws/harddrugs-aangetroffen-bij-inval-in-cafe-nijmegen
  Lees dat van de 20 bezoekers er 7 harddrugs bij zich hadden, waarbij een dealde en ook dat bij “zoeking” in het café zelf harddrugs werd aangetroffen.

  Lees dat de eigenaresse wel een kort geding gaat aanspannen.
  Op die manier kan ze hopelijk wel inzage krijgen in de verzamelde gegevens, naast de wijze van verzamelen van gegevens. Het kan inderdaad zo zijn dat Bruls opdracht heeft gegeven om te “zoeken”.
  Weerbarstig burgers met onwelgevallige geluiden gaat bestuur nog wel eens door middel van “zoeken” negatieve gegevens over verzamelen, om ze zodoende de mond te snoeren. Wellicht is daar hier sprake van.

  De ambtelijke wijze van machtsuitoefening waarvoor ze niet bedoeld is, wordt ook wel detournement de pouvoir genoemd. Neem bijvoorbeeld Erdogan in Turkije, die zo de seculiere tegenstanders van Allah uitschakeld.
  Of neem Merkel, die er een Stasi opleiding voor heeft gevolgd in de DDR. Die zal je er ook alles over kunnen vertellen, dus met rechtsmiddelen die de machtshebber tot zijn beschikking staan burgers murw maken en kaltstellen.

  Grappig is dat je artikelen leest over Amsterdam, waar werkelijk alles geflikt wordt, maar daar “zoekt” men niet. Maar goed, deze stad is ook het hoofdbolwerk van de rechtslinkse Haagse Kongsi.
  Je zag maar hoe de zonnekoningen een eenvoudig Sinterklaas feestje ver weg in Friesland konden platleggen, met hun netwerk aan machthebbers.

  Like

 12. Is inderdaad zoeken. Wanneer dit een kroeg was waar enkel moslims kwamen die op weg naar huis alles sloopte was los en vast zat dan was er niets aan de hand geweest. Nu gaat het om een buurtcafé waar ook NEC supporters komen, aangezien de gemeente hun Goffertzicht, gesloten heeft en deze toch ergens heen moeten, en nu mag er niets meer.

  Noem maar eens een café in Nijmegen waar er iets anders gebeurd dan hier.
  Dit is puur willekeur en dat is het punt.

  Was vroeger toen ik nog haar op me kop had regelmatig bezoeker van Goffertzicht en ja dat dit nog zo lang mocht open blijven is me altijd een raadsel gebleven maar waarom zo optreden tegen andere kroegen omdat er voetbalfans komen?

  Moeten deze voortaan zelf drank meenemen en voor de Goffert gaan zitten zuipen of in het nabij gelegen park? kunnen ze de lege flessen gelijk gebruiken om bussen van tegenstanders te bekogelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s