Nieuw

35-jarige Afghaan “huilde onstuitbaar” in het vliegtuig naar Kaboel – ontloopt deportatie

Zweden – Het dagblad Dagen meldt dat een 35-jarige Afghaan op zaterdag naar zijn geboorteland zou worden teruggestuurd. De deportatie werd echter geannuleerd – volgens de informatie omdat de man “onstuitbaar huilde”.

Zaterdag zou hij naar de Afghaanse hoofdstad Kabul vliegen, maar de vlucht werd onderbroken voordat het vliegtuig van de grond kwam. De reden was – volgens een vriend van de Pinkstergemeente waar Muhammedin toebehoort – dat hij zich zo slecht voelde.

– We denken dat het een paniekaanval was die hem in het vliegtuig trof. Hij huilde onstuitbaar en schreeuwde dusdanig dat ze hem uit het vliegtuig moesten dragen, zegt zijn vriend Rolf Wernersson tegen Dagen.

Het is de tweede keer dat de deportatie mislukt. De Afghaan is teruggebracht naar het COA in Kållared buiten Gotenburg. Zijn vrienden van de Pinkstergemeente zullen alles in het werk stellen om voor hem een nieuwe asielprocedure te regelen.

– Vandaag zullen we proberen erachter te komen wat we kunnen doen om hem hier te houden. Misschien kunnen we zijn slechte gemoedstoestand als een nieuwe omstandigheid gebruiken, zegt Rolf Wernersson.

In april zou Hossein Muhammadin ook worden gedeporteerd, maar die poging werd om onduidelijke redenen ook voorkomen. Hij heeft meerdere malen beroep aangetekend tegen zijn afwijzingsbesluit.

Bron:

http://www.dagen.se/nyheter/avvisning-av-konvertit-blev-stoppad-igen-1.1173469

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on 35-jarige Afghaan “huilde onstuitbaar” in het vliegtuig naar Kaboel – ontloopt deportatie

 1. Ducktape en je hoort hem niet meer. Stil voor altijd.

  Liked by 1 persoon

 2. Dus je hoeft maar te huilen en je mag blijven.
  Wat een land.

  Like

 3. https://nl.wikipedia.org/wiki/Pinksterbeweging
  Even doorscrollen en je leest ook bij hun de bekende riedel dat elk bekeerd zieltje er 1 is en nog veel meer. En ik maar denken dat de linxe rakkers goddeloos zijn.

  Like

 4. skeeter // juli 16, 2018 om 21:51 //

  verpicht plat spuiten en in een kennel vervoeren.

  Like

 5. Bij het Leger des Heils dikke jassen aanschaffen en ze in het vrachtruim vervoeren. Welke idioot weet nu nog niet dat één op één uitzettingen via een reguliere luchtvaartmaatschappij altijd ontaarden in theater. Nog beter, elk leger heeft toestellen voor troepentransport. Gezien de aantallen die op moeten zouten krijg je minstens 5 vluchten per week vol om ze per gros af te leveren op hun bestemming.
  Dat zet zoden aan de dijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s