Nieuw

Londen’s islamitische burgemeester verbiedt pro-Trump demonstratie bij Amerikaanse ambassade

Foto: Londen. Bron: Pixabay

Afgelopen week heeft Sadiq “terrorisme is een onderdeel van het leven in een grote stad” Khan de vlucht goedgekeurd van een 6 meter Trumpbaby-ballon boven Londen om te protesteren tegen het bezoek van de Amerikaanse president. Hij beweerde dat de controversiële ballon en de anti-Trump-demonstratie die daarmee gepaard ging een uitdrukking was van “vrije meningsuiting”, een waarde die hij hoog in het vaandel heeft staan.

Zoals te verwachten was, duurde het niet lang voordat Khan’s concept van “vrije meningsuiting” hypocriet en eenzijdig bleek te zijn.

Na het nieuws te hebben ontvangen van een geplande pro-Trump bijeenkomst buiten de Amerikaanse ambassade van Londen, gaf Khan het bevel aan zijn dhimmivoetvolk van de stad – de politie – om de bijeenkomst te beëindigen voordat die kon beginnen.

Breitbart:

“De politie in Sadiq Khan’s Londen heeft de Public Order Act gebruikt om een demonstratie ter ondersteuning van de Amerikaanse president Donald Trump buiten de Amerikaanse ambassade te voorkomen, ondanks het feit dat een grote, kwaadaardige anti-Trump rally op vrijdag is toegestaan.

“Demonstranten die aanwezig waren bij het evenement ‘Welkom-Trump’ waren van plan om buiten de ambassade bijeen te komen en vandaar naar Whitehall te lopen, waar zij zouden deelnemen aan een ‘Free Tommy Robinson’ evenement, ter ondersteuning van de activist en onafhankelijke journalist die onlangs gevangen werd gezet wegens minachting van de rechtbank na een rapportage over een groomingbende-proces.

“Maar de Metropolitan Police Force, die grotendeels aan burgemeester van Londen Sadiq Khan antwoord verschuldigd is, gebruikte de Public Order Act om aan beide groepen demonstranten een reeks beperkingen op te leggen, wat de demonstraties onmogelijk maakten – ondanks het feit dat de veel grotere anti-Trump protesten, waarbij ten minste zes mensen werden gearresteerd, werden toegestaan om door te gaan op zaterdag, met demonstranten die borden dragen die zijn geblazoeneerd met grove godslastering en berichten zoals ‘Die Trump Die’.”

De Metropolitan Police staat onder leiding van Cressida Dick, een kortharige lesbienne.

Sinds zij begin 2017 hoofdcommissaris werd, heeft Dick een belangrijke rol gespeeld bij het omvormen van de Londense politie tot die van een van de meest bizarre, meest pro-LHBT politiediensten in Europa. De meeste van de Britse politie-pride evenementen – waar we onderhand allemaal tegen onze wil bekend mee zijn – maak je geen zorgen, ik zal geen foto’s plaatsen – hebben plaatsgevonden onder haar leiding

Dat ze samenwerkt met een moslimburgemeester om oorlog te voeren tegen uitingen van internationale blanke solidariteit, verbaast me niet echt. Als Khan een overduidelijke indringer van buiten is, is Cressida een Trojaans paard – een vermomde vijand, net als al haar homolobby-groeperingen.

“Ik was van plan om naar de Amerikaanse ambassade te gaan voor een ontmoeting met een groep demonstranten die van plan zijn om Trump in het land te verwelkomen… Het is echt goed om hem in dit land te zien en de waarheid te spreken met de mensen die in dit land aan de macht zijn,” legde David Kurten uit, een gekozen lid van de London Assembly voor de Brexit-ondersteunende UK Independence Party.

“Maar toen ik uit het politiebureau kwam, kreeg ik dit stukje papier in handen gedrukt van een paar vriendelijke politieagenten – die alleen maar hun werk deden –  maar ze hebben de bijeenkomst buiten de Amerikaanse ambassade voorwaarden opgelegd op grond van sectie 12 van de Public Order Act, wat betekent dat mensen niet mogen doorgaan of een mars of enige vorm van demonstratie mogen houden”, zegt hij.

“En we hebben ook te horen gekregen dat als ik in een groep van drie of meer mensen naar de Amerikaanse ambassade ga, ik zelf het risico loop te worden gearresteerd – de vrije meningsuiting is dood”, concludeerde hij.

Hoewel ik uiteraard voorstander ben van pro-Trump demonstraties in het Verenigd Koninkrijk, moet de cynische kant van mij zich de volgende vraag stellen: wat heeft het voor zin om een pro-Trump demonstratie te organiseren in Londen?

Londen is vijandig islamitisch gebied. Het is de stinkende, met pest besmette voet van het Verenigd Koninkrijk die moet worden afgehakt voor het welzijn van de natie.

De pro-Tump Britten zijn beter af wanneer ze hun demonstraties houden in om het even welke blankere en gezondere steden van het V.K., waar de vergunningen eerder zullen worden verleend en de toeschouwers waarschijnlijk minder vijandig zullen zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Londen’s islamitische burgemeester verbiedt pro-Trump demonstratie bij Amerikaanse ambassade

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s