Nieuw

Wat als wij alle islamieten zouden buitensluiten/discrimineren net zoals zij dat doen met allen die niet in de islam geloven?

Wat als wij ons als Nederlanders zouden verbinden en ons net zo opstellen ten opzichte van diegenen die ons uit naam van de islam als de vijand zien, als hun zich opstellen tegenover ons?

Door Elise Nijmegen

Wat als wij als Nederlanders net zo intolerant zouden zijn als de in de islam gelovige zich opstellen tegenover ons?

Wat als wij alle islamieten nu eens zouden buitensluiten/ discrimineren net zoals de islam doet met ons, de niet in de islam gelovende.

Wat zou er gebeuren als we stoppen met politiek correct zijn en gewoon de waarheid zeggen over de islam? De waarheid over de vrouwen die geen gelijke rechten hebben. Over de kindbruidjes? De besnijdingen? De jihadterreur?

Er is veel veranderd in Nederland onder het beleid van Rutte en niet ten goede.

Golf berovingen op Waalstrand: ‘Er moet iets gebeuren’

‘Lange arm van Eritrea’ houdt asielzoekers Lent in greep

Doordat het geld al jaren verkeerd besteed wordt en het islamitische EU omvolkingsplan belangrijker is voor het politieke kartel dan de belangen van Nederland en de Nederlanders zijn er op heel veel gebieden tekorten ontstaan. Verantwoordelijkheden die de regering zou moeten houden zijn gemakkelijker wijs afgeschoven op provincies en gemeentes die op hun beurt ook weer gekort zijn door Den Haag. De armoede groeit nog steeds in Nederland, de woningnood is hoog, er plegen 5 mensen zelfmoord per dag, er is een grote tweedeling in onze maatschappij, en ondertussen moet Nederland van het gas af terwijl andere landen in Europa het gas stimuleren… Is het gewoon weer iets nieuws bedacht door een groene rakker om de gewone normale Nederlanders op nog hogere kostten te jagen?

Maar er is ook goed nieuws, de jeugd van Europa ziet in dat het tijd is om op te staan en te zorgen voor een betere toekomst dan die de EU heeft bedacht voor de bevolkingen van Europa. Diegenen die Europa leiden en openlijk dronkenschap promoten hebben duidelijk niet het beste voor met de ruim 500 miljoen inwoners van Europa.

Juncker kan weer niet op zijn benen staan

Meer jongeren zien in dat het goed is om trots te zijn op je eigen land en je eigen ras. Dat juist de eigen identiteit van een land, de cultuur en de tradities, het land uniek maakt! En dat het stoer en moedig is om te vechten voor het behoud daarvan.

Die Jugend Europas wählt rechts und populistisch – Tendenz steigend

Ze zien in, net zoals zovelen, dat de islam haaks staat op de westerse samenleving en net zoals dat al eerder is gebeurd in de geschiedenis, uit Europa moet worden verbannen.

Wat als wij alle islamieten zouden buitensluiten/ discrimineren net zoals zij dat doen met alle niet in de islam gelovige?Als u voor vrijheid bent, voor gelijke rechten, voor democratie, tegen pedofilie, voor het behoud van de Nederlandse cultuur en normen en waarden…  Dan bent u tegen de islam!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Wat als wij alle islamieten zouden buitensluiten/discrimineren net zoals zij dat doen met allen die niet in de islam geloven?

 1. Yvonne // juli 15, 2018 om 14:07 //

  het is triest, we zien het gebeuren en doen niets
  ik wilde gisteren in een candy snoepwinkel iets lekkers kopen en zag stel hoofddoek dames ik ben eruit gegaan, het is daar heel smal je kan er bijna niet langs elkaar lopen, is toch te zot dat je er een winkel voor uit gaat
  die zuiplap Juncker is ook zoiets we staan als Europa mooi voor schut met die dorpsgek,wat doet hij eigenlijk behalve zuipen en aan iedereen zitten, ze moeten eens een klacht in dienen voor sexuele intimidatie

  Like

 2. skeeter // juli 15, 2018 om 15:27 //

  discrimineer die vieze sekte al jaren en zal er ook niet mee stoppen

  Like

 3. Yvonne // juli 15, 2018 om 15:59 //

  Skeeter ik ben het ook spuugzat
  Trouwens die zelfde snoepwinkel had pas een hoofddoek dame als verkoopster en dan ging ik niet naar binnen, opeens was ze weg
  Of ze is zelf opgestapt of ze draaide minder omzet misschien? Dat ik niet de enige was die dan doorliep?

  Like

 4. Was getuige van een Hollands kind van +_5 jaar die op een electro skelter zat en ieder ander kind er op liet rijdener lwam toen een ander mannetje van de zelfde leeftijd en vroeg en mag ik nu??
  En het mannetje van 5 antwoorde,NEEEEE,er mogen geen Turken op mijn Skelter van mijn moeder.
  Jammer dat het zo gegaan is maar die Turken hebben de kans doe zij gehad hebben niet gegrepen.

  Like

 5. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 6. polderboy // juli 16, 2018 om 08:01 //

  Er zit niks anders op, dan dat de houding van intolerantie tegenover intolerantie werkelijkheid gaat worden.

  Lees her over de ontwikkeling in India, waarvan Pakistan zich indertijd perse moest afscheiden, met de slogan:
  “What is the meaning of Pakistan; There is no God but Allah”
  https://www.thehindu.com/opinion/op-ed/becoming-pakistan/article24427458.ece
  In India zijn ze decennia tolerant geweest, maar als dat geen enkel soelaas biedt, en ze alleen maar eenrichtingverkeer van de eisers van de sharia wetten tegemoet kan zien, dan is dat een logische reactie.

  Dat ze overigens ook in China (1300 miljard)
  Dat ze je dus nu ook in India (1300 miljard)
  Dat zie je nu dus in Oost Europa (300 miljoen)
  Dat zie je nu ook in de VS (300 miljoen)

  Nu poogt een elite van bestuur in West Europa (400 miljoen) dit tegen te houden, terwijl inmiddels zeker 200 miljoen zich ook sterker wenst te profileren voor behoud van de identiteit.

  Mijn conclusie is, indien 3200 miljoen mensen plus 200 miljoen mensen in West Europa, dus 3400 miljoen mensen haar identiteit wenst te behouden, omdat ze zich de door de sharia eisers steeds maar aangevallen zien, die 3400 miljoen mensen geen racistische fascistische islamofoben zijn.

  Bestuur in West Europa zegt dat ze dat wel zijn.
  Dus overal in de wereld waar islam zich mengt met andere culturen, zijn al die andere culturen fout?!
  En jihad en sharia geweld heeft er niks mee te maken, want dat is geen islam?!
  Nou bewijs het maar eens.

  Vergeet niet dat het bestuur in West Europa vroeger geloofde dat de aarde plat was…

  Like

 7. Dan wordt het oorlog…..dat is zeker…….daarom verbiedt de linkse kerk alle protesten tegen islam.

  Like

 8. Goed artikel …en geheel volgens mijn idee….Zo behoor je de Islam te behandelen…liefst nog ietsje erger dan zij doen jegens non-islamieten , DAN en alleen dan , zullen deze mensen “respect” tonen .
  Echter …om dit te kunnen realiseren , zullen er behoorlijk wat wetten en regelgeving TERUG-veranderd moeten worden in zoals het was .

  Verbod op discriminatie , vanwege wat-dan-ook : Geloof , ras , ethniciteit , rang , stand , positie/functie , huidskleur , sexuele voorkeur (enkele uitzonderingen daargelaten zoals pedofilie , necrofilie e.d.) , politieke voorkeur , vrijheid van mening / meningsuiting (op ’n fatsoenlijke wijze en goed onderbouwd)
  Niks geen , speciale bevoorrechting van moslims/islam etc etc etc . Dit ter voorkoming van vervolging door de wet jegens non-moslim NLers . De oude wetgeving voorzag in dit alles MEER dan voldoende , om iedereen zijn/haar rechten te laten krijgen .

  Dan zullen mensen ook weer het lef hebben om hun mond open te doen wanneer moslims/islamieten denken de dienst uit te kunnen maken in NL of elders in Europa cq wereld , buiten hun eigen landen van herkomst.

  Like

 9. Ik roep al jaren dat de belastingen grof stijgen om al die waanzin te kunnen bekostigen. Natuurlijk zal Rutte dan roepen dat dat bijvoorbeeld nodig is om de gestegen zorgkosten te betalen maar ik weet wel beter. Voorbeeld: Toen in de crisis de hoge BTW omhoog werd gebracht was dat om zogenaamd de crisis financieel het hoofd te kunnen bieden. Toen was de crisis afgelopen en toen? Toen werd ook de lage BTW omhoog gebracht. En als ik even ga zoeken dan kan ik zo 10-tallen voorbeelden vinden. Maar goed, Rutte heeft al zo veel gelogen dat een leugen meer of minder al niet eens meer opvalt.

  Ik denk dat de migrantenindustrie de Nederlander nu zo ongeveer 20 miljard kost
  https://joostniemoller.nl/2017/02/zo-verdoezelt-nederlandse-staat-kosten-immigratie/ als je er rekening mee houdt dat een hoop van die kosten verborgen worden gehouden.
  En natuurlijk houden ze de kosten bij, ze houden het alleen verborgen want je kunt nu eenmaal simpel weg geen begroting maken als je ook geen inschattingen kunt maken.

  Ook de EU zal wel zoiets kosten als je weet dat ook een deel van die kosten waarschijnlijk verborgen worden gehouden https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4170691/nederlandse-eu-bijdrage-minstens-17-miljard-omhoog-niet-acceptabel

  Pechtold had het altijd over de voordelen van de EU voor Nederland. Nou, ik merk er helemaal niets van. Ik ben er alleen maar op achteruit gegaan. Je moet nu ook bijna de Algemene Rekenkamer inschakelen als je het aantal leugens nog wilt bijhouden.

  Gaat lekker in Nederland.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s