Nieuw

Vragen van PVV Noord Brabant aan het college van Gedeputeerde State Betreft: islamisering ambtenarenapparaat

Vragen van PVV Noord Brabant aan het college van Gedeputeerde State
Betreft: vragen islamisering ambtenarenapparaat

1. Op de facebookpagina van de Provincie Noord-Brabant treffen wij de volgende advertentie:
Is het college van mening dat een hoofddoek een acceptabele verschijningsvorm voor een (neutraal geachte) ambtenaar van de Provincie Noord-Brabant representeert?

2. In een reactie onder de vacature op de provinciale Facebookpagina stelt de Directie van de provincie het volgende:
“Provincie Noord-Brabant De provincie Noord-Brabant gebruikt voor de communicatie over haar vacatures foto’s van eigen medewerkers. Er zijn voor dit doel collega’s gefotografeerd van diverse leeftijdscategorieën en van diverse achtergronden met de bedoeling om een afspiegeling te laten zien van onze organisatie.
Directie provincie Noord-Brabant “

a. Kan GS aangeven waarom de islamitische ‘achtergrond’ hier relevant zou zijn voor een vacature?
b. Kan GS tevens aangeven waarom een islamitische hijab (hoofddoek) als uiting van de islamitische ideologie een ‘afspiegeling’ zou vormen van de provinciale organisatie?

3. Uit onderzoek van socioloog Ruud Koopmans blijkt dat de hoofddoek ‘beste voorspeller van moslimfundamentalisme’ is. Bovendien is de hoofddoek een voorschrift van de sharia, een onderdrukkend islamitisch voorschrift van vrouwenonderdrukking.Impliceert het college door de hoofddoek te promoten en te bestempelen als een afspiegeling van de provinciale organisatie dat daarmee dan tevens het op dezelfde sharia gebaseerde moorden, vernederen, stenigen, genitale verminken en verregaande sociale, maatschappelijke, juridische en staatsrechtelijke onderdrukking van vrouwen in de islamitische cultuur als een te accepteren gegeven moeten worden beschouwd? Hoe past dat volgens het college in een op democratie en vrijheid gebaseerde westerse samenleving waar ook Noord-Brabant onderdeel is?
Hoe kan het college de vrouwenonderdrukkende hoofddoek promoten, terwijl in Iran vrouwen met gevaar voor eigen leven een strijd leveren om zónder hoofddoek door het leven te mogen gaan?

4. Indien het college de hoofddoek niet als een acceptabele verschijningsvorm voor een neutrale ambtenaar beschouwt, waarom gebruikt het college de hoofddoek (het islamitische teken van verregaande vrouwenonderdrukking) dan als uithangbord bij de werving van personeel voor onze vrije, westerse en beschaafde provincie? Bent u bereid de foto ogenblikkelijk te vervangen door een foto van een persoon (van welke achtergrond dan ook) zónder hoofddoek? Zo nee, waarom niet?

5. Hoelang buigt het college nog voor de dictatuur van de islam door sluipenderwijs islamitische uitingen acceptabel te maken?

6. Deelt GS de mening van de PVV-fractie dat in het Provinciehuis als overheidsgebouw neutraliteit bewaakt dient te worden en er geen plaats is voor uitingen van de islamitische ideologie? Is GS derhalve bereid om het dragen van de hoofddoek te verbieden in de huisregels van het Provinciehuis, voor zowel ambtenaren, bezoekers, als leden van GS en PS? Zo nee, waarom niet?

Namens de PVV Noord-Brabant,

P. van der Kammen
A. van Hattem

pvv

via  

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Vragen van PVV Noord Brabant aan het college van Gedeputeerde State Betreft: islamisering ambtenarenapparaat

 1. claasje kater // juli 15, 2018 om 18:12 //

  Lijkt me duidelijk, overheid buigt diep voor islam, maar waarom eigenlijk? Hebben ze dan geen ruggegraat??

  Like

 2. Scrutinizer // juli 15, 2018 om 18:17 //

  Medewerker debiteuren crediteuren.
  Zoeken ze soms een nieuwe Jufrouw Jannie? 😉

  Liked by 1 persoon

 3. scherpschutter1943 // juli 15, 2018 om 19:43 //

  Laffe bestuurders zoeken criminele gewetenloze medewerkers. Ze hebben ze al gevonden. Hoofddoekmoordenaars. De 5e colonne binnen het binnenlands bestuur.

  Like

 4. Jack vanderVeen // juli 15, 2018 om 20:31 //

  Indien men kennis heeft van islamitische culturen en hun gedragingen binnen de financiële activiteiten in hun land, dan wil men ook geen islamiet zonder kopvod in de eigen gelederen. Als ervaringsdeskundige kan ik zeggen dat mensen die dicht bij het geld zitten alleen weten op te lichten en te stelen. Want zo is nu eenmaal de opvoeding, zolang het je eigen middelen niet betreft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s