Nieuw

Teflon Don zet ouwe taart op haar plaats tijdens officieel Brits bezoek

Heksenverbranding - Wikimedia

Dit is grappig. Een stel mensen die normaal gesproken “fuck the monarchy” roepen en klagen over hoe de Britse belastingbetaler de weelderige levensstijl van een stelletje valse aristocraten moet subsidiëren, vinden zichzelf opeens aan de kant van de Britse koningin in hun strijd tegen Donald Trump.

RT:

“De Amerikaanse president Donald Trump kon de Britten niet imponeren tijdens zijn bezoek aan het Verenigd Koninkrijk, vanwege zowel zijn beleid als de manier waarop hij zich met de koningin gedroeg.

“President Trump en First Lady Melania Trump arriveerden in Windsor Castle om Queen Elizabeth II op vrijdag te ontmoeten en is de vierde Amerikaanse president die de 92-jarige monarch heeft ontvangen in het paleis, maar de 11e die ze tijdens haar bewind heeft ontmoet.

“De ontmoeting ging slecht van start, omdat Trump de koningin niet goed begroette en verzuimde een buiging aan te bieden zoals vereist in de officiële richtlijnen op de koninklijke website. Melania slaagde er ook niet in de vereiste “small curtsy” uit te voeren. De twee regels zijn niet verplicht, omdat de etiquette bepaalt dat “anderen er de voorkeur aan geven hun handen op de gebruikelijke manier te schudden”. Buigen en eerbied betonen worden echter beschouwd als goede manieren en worden meestal beoefend door politici bij het ontmoeten van de koninklijke familie.”

Dit is inderdaad meestal wat de leiders van bevriende naties doen. Maar de houding en het welkom dat het Verenigd Koninkrijk de president van de Verenigde Staten heeft gegeven, is absoluut schokkend en walgelijk.

Waarom hoffelijkheid verwachten als je het zelf niet geeft?

De hypocrisie is verbazingwekkend.

Bovendien is er in shithole Britian geen enkel persoon meer aanwezig die enig respect verdient. En het is zelfs niet zo dat Donald Trump te ver is gegaan met zijn behandeling van de koningin. Trump is niet respectloos in enige interpretatie van de term. Geen normaal persoon die dit ziet en zegt: “Ja, deze man ging te ver.”

Ze zien alleen een enigszins verbijsterde Amerikaan die een op sterven na dood oude dame van een toekomstig islamitisch kalifaat probeert te amuseren. En als ze goed kijken, zien ze dat een wijs en energiek man die echt om de toekomst van zijn land geeft, wordt samengesmolten met de zoveelste Europese heks die de elite bijstaat in het vernietigen van haar vaderland.

Ik bedoel, wat zegt het over landen zoals het Verenigd Koninkrijk en Duitsland dat ze worden geleid door deze heksen?

Is het geen wonder dat deze landen impotent en zwak zijn? Het symbool en leiderschap van hun land zijn ouwe taarten geworden.

Vroeger in de goeie ouwe tijd zagen onze voorouders het belang in van het verbranden van deze heksen. Ze beseften hoe belangrijk het is om verbitterde ouwe wijven geen machtspositie te laten innemen. Omdat het werd gezien als een onnatuurlijke antoniem van de natuurwet.

Maar nu is al die oude wijsheid verdwenen. Veel landen worden geregeerd door neo-heksen en ze kunnen ze zelfs niet herkennen. Onze voorouders tolereerden vrouwelijke heersers, maar ze zouden het nooit gedoogd hebben om geregeerd te worden door de door demonen bezetenen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Teflon Don zet ouwe taart op haar plaats tijdens officieel Brits bezoek

 1. Haksteeg Anton // juli 15, 2018 om 22:25 //

  President Trump en zijn vrouw hebben zich gedragen zoals het hoort. Engeland heeft zich misdragen tegen over de President van de USA dat vele malen machtiger ven groter is dan die nu zielige UK en het gedrag van Chrles en William getuigd va een uitermate slechte opvoeding om het maar vriendelijk te zeggen. Special Charles wiens gedrag vele malen zeer onbehoorlijk was in zijn levens jaren.

  Like

 2. alwine kerkhof // juli 15, 2018 om 22:40 //

  O, wat prachtig om te zien, hoe dat nutteloze oude wijf word behandeld door Trump

  Like

 3. Like

 4. De queen is erg klein, Trump was haar even kwijt.
  Ik zag kort Melania lopen in een zacht gele jurk met stroken op de rug die lëken op vleugels.zo statig rechtop, ze leek een engel vond ik

  Like

 5. Ze is vast ook een engel in bed.

  Liked by 1 persoon

 6. skeeter // juli 16, 2018 om 01:04 //

  Liked by 1 persoon

 7. Er is meer tussen hemel en aarde dan sex hoor. Als je man zo wordt gehaat, en je verschijnt als een prachtige grazieuse verschijning laat de wereld dan even zwijgen a.u.b.

  Like

 8. Het schijnt wel dat die moslim burgemeester in London, meer power heeft dan de complete “koninklijke familie” bij elkaar

  Like

 9. Scrutinizer // juli 16, 2018 om 12:25 //

  Leuke anecdote:
  Mijn vader was eind jaren ’90 CFO van een bedrijf en plaatsvervanger van de CEO in diens afwezigheid. Ze werden in volle komkommertijd benaderd door (de staff van) Koningin Fabiola die kennelijk een bedrijfsbezoek wilde brengen. OK, dat werd dan georganiseerd maar zonder poespas: er werden geen media uitgenodigd en … zij werd gewoon ontvangen door een soort voorlichter die wel vaker rondleidingen gaf, nu dus kennelijk prive i.p.v. aan een groep schoolkinderen maar mijn vader vond het niet nodig haar persoonlijk te ontvangen en handjes te schudden.
  Na afloop stuurde ie gewoon een one liner mailtje aan de medewerker met de titel: “En, was ze tevreden?” meer niet.
  Nu is hij weliswaar geen libertarier en zelfs geen flamingant maar toch vond ik het bijzonder cool dat ie totaal ongeinteresseerd was in het koninklijk bezoek en niet de behoefte voelde om met haar op de foto in de krant te verschijnen o.i.d.

  Like

 10. alwine kerkhof // juli 16, 2018 om 12:28 //

  Je kunt zien dat Trump baalt van al deze poespas, en gelijk heeft hij.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s