Nieuw

Saoedische vrouw gearresteerd voor het omhelzen van een popster

Een vrouw kan tot 2 jaar gevangenisstraf krijgen, nadat ze in Saoedi-Arabië op het podium is gesprongen om een popster te omarmen.

De vrouw kan twee jaar gevangenisstraf krijgen en boetes tot 100.000 Saoedi-Arabische riyal (23.000 euro). De vrouw was gekleed in een volledige boerka en niqab gezichtsbedekking toen ze opsprong naar de Iraakse zanger Majid al-Muhandis, wiens liefdesliedjes enorm populair zijn in de Golfstaten. De politie heeft aangekondigd dat de vrouw vrijdagnacht gearresteerd is voor “strafbare feiten onder de wet op de rechtshandhaving”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Saoedische vrouw gearresteerd voor het omhelzen van een popster

 1. Yvonne // juli 15, 2018 om 20:19 //

  Stenigen, wat denkt ze wel ,je schrikt je toch rot als zo n werpzeug op je af komt
  Bij het songfestival ook trok een gek de Engelse zangeres de microfoon uit haar handen
  Alles voor 2 seconden aandacht

  Like

 2. trebor2110 // juli 15, 2018 om 22:05 //

  je zo zoiezo al gearresteerd moeten worden als de die rot meuk beluisterd , luister nog liever naar de jankende katten hier achter in de poort .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s