Nieuw

Rusland: Grote voorraden achtergelaten westerse wapens in Syrië zijn een teken van “grote betrokkenheid”

De provincie Deraa is door de Syrische regering terugveroverd. De grens met Jordanië is beveiligd met “minimaal” gebruik van geweld. De enorme hoeveelheid achtergelaten wapenvoorraden zijn een bewijs dat de terroristen bewapend waren door Syrië-vijandige westerse machten, kondigde het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken aan.

De wapens, geproduceerd in het westen, die zijn achtergelaten door gewapende militante groepen in Deraa, vormen volgens het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken “fysiek bewijs van grote betrokkenheid” in Syrië. Deze Syrische provincie, Deraa, was meerdere jaren onder buitenlandse militante controle. Op foto’s van de pers ziet men het Amerikaanse draadgebaseerde raketsysteem BGM-71 TOW.

– Enorme hoeveelheden moderne wapens en uitrusting vervaardigd in het westen zijn door verzoende militante gevechtseenheden overgedragen aan het Syrische leger. Diverse anti-tankraketsystemen, gepantserde voertuigen en handvuurwapens vertegenwoordigen fysiek bewijs van grote betrokkenheid bij Syrië, zei woordvoerster Maria Zakharova donderdag tijdens zijn wekelijkse rapportage.

Volgens de Russische RT werd de verzoening met de militante strijdkrachten mogelijk gemaakt door de “bijna complete” bevrijding van de versterkte zuidwestelijke provincie Deraa en met Russische bemiddeling. Syrische troepen hervatten de controle over de grens met Jordanië en de operatie tegen de rest van de terroristen werd uitgevoerd met een minimum aantal doden, benadrukte Zakharova.

In de hele provincie werd afgelopen donderdag door Syriërs de bevrijding gevierd.

Bron:

https://www.rt.com/news/433002-western-arms-surrender-syria-daraa/?spot_im_scroll_to_comments=true/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7738 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Rusland: Grote voorraden achtergelaten westerse wapens in Syrië zijn een teken van “grote betrokkenheid”

 1. skeeter // juli 16, 2018 om 01:43 //

  Heeft natuurlijk helemaal niets te maken met Barry and the gang. Hopelijk moet die nigger ook op het matje nadat ze stzrok en page doorgespoeld hebben

  Like

 2. Lord of Hosts // juli 16, 2018 om 10:31 //

  En ook voor het islamitische vreemdelingenlegioen dat getraind, gekleed, gefinancierd en op de loonlijst staat van de Amerikanen wordt een veilig heenkomen georganiseerd.
  Investeren in landverraders, daar zijn ze groot mee geworden die Amerikanen…

  Voor wie werd er in 1944 ook een veilig heenkomen georganiseerd?
  https://translate.google.com/translate?depth=1&rurl=translate.google.nl&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=http://www.warandpeace.ru/ru/news/view/132106/&xid=25657,15700019,15700043,15700124,15700126,15700149,15700168,15700186,15700190,15700201,15700208

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s