Nieuw

Government says parents of nearly HALF of kids younger than 5 taken at the border can’t have them back because they’re child abusers, kidnappers and murderers – and others aren’t actually parents

The Trump administration said Thursday that nearly half of the children ages 5 and under who were separated from grown-ups at the U.S. border can’t be reunited with their parents, mostly because many of the adults are violent criminals – and some lied about being the minors’ parents.

President Donald Trump had claimed Tuesday that illegal immigrants and human traffickers were ‘using children’ to manipulate America’s immigration system and make it easier for adults to enter the U.S. without papers and remain there.

Of the 103 minors in the youngest age group, the administration has reunited 57 with parents, but the other 46 are ‘ineligible,’ the Justice and Homeland Security Departments reported.

Eleven of the adults have ‘serious criminal histor[ies],’ the agencies announced, including charges or convictions for child cruelty, kidnapping, murder, human smuggling, domestic violence and narcotics-related crime.

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Government says parents of nearly HALF of kids younger than 5 taken at the border can’t have them back because they’re child abusers, kidnappers and murderers – and others aren’t actually parents

  1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Nieuwe lading rituele-SLACHToffers nodig, sickos???

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s