Nieuw

De media-oorlog tegen Syrië

Wie zich afvraagt hoe het nu eigenlijk met het OPCW-onderzoek naar de inzet van chemische wapens in Syrië (Douma) gesteld is, blijft op zijn honger zitten. Ondergesneeuwd onder brood en spelen.  Koning Voetbal primeert.  Een enigszins andere situatie dan met het tussentijds rapport van 7.4.18. Enkele uren na de publicatie wisten de media immers al wat de inhoud was. Toch?

Het OPCW-verslag is zowel qua taalgebruik als inhoud ingewikkeld. Bovendien in het Engels en de grote meerderheid der politici en/of journalisten zijn niet in staat binnen die korte tijd het te begrijpen, te vertalen en te verwoorden in een samenvattend begrijpelijk artikel. Men moet niet alleen over de taal- en vakkennis beschikken, maar ook over de plaatselijke omstandigheden: geografisch, militair, weerkundig…

Golfbrekers >>

Zie ook:

The White Helmets’ Leugenfabriek

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on De media-oorlog tegen Syrië

  1. De oorlog in Syrie loopt op zijn eind. Nog 1 a 1,5 jaar en Syrie staat weer volledig onder toezicht van de Syrische regering.
    De koerden zijn al aan het onderhandelen en hebben al kleine stukjes van quamisly teruggegeven aan Assad. Daarnaast is er een overeenkomst om de tabqa dam gezamenlijk te beheren. De Syrische regering staat sterk in de onderhandelingen want de koerden bezetten nu gebied van Arabische stammen en die zijn pro-Assad en willen onder geen beding in een Koerdische staat leven.
    Daarnaast zien ze dat Raqqa niet snel herbouwd word in tegenstelling tot Aleppo waar de straten al zijn leeggeruimd en het hele gebied is ontmijnd. De rioleringen worden aangepakt en de elektriciteit en watervoorziening wordt ook in een rap tempo hersteld. Bedrijven beginnen langzaam maar zeker ook weer tot leven te komen en historische sites zoals de souqs en de khans worden ook hersteld. Veel vernielde bruggen in de stad worden momenteel gerepareerd. Er zijn al vele woningen gereviseerd en dat zal naast de bedrijven de belangrijkste topprioriteit zijn voor de regering.
    10.000 soldaten zijn al op grootverlof gestuurd na 7 jaar dienst!! De grenzen met Iraq, Jordanie en Libanon worden binnenkort geopend wat voor alle landen een enorme economische boost zal zijn.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s