Nieuw

A Month of Islam and Multiculturalism in Britain: June 2018

June 1. Karam Majdi, a 19-year-old failed asylum seeker believed to be from Egypt, was sentenced to seven years in prison for raping a 14-year-old girl he met online. Majdi met the girl and a friend at East Croydon train station in 2017 and raped her in a nearby youth hostel. Majdi claimed to be an unaccompanied minor from Syria when he arrived in the UK in 2016.

June 2. A group of up to five “Asian” males drove over a teenage rugby player and beat him with a golf club in an incident police described as a hate crime. Police said Littleborough RUFC player Matthew Hayden, 17, suffered a fractured skull in the unprovoked attack in Rochdale. Littleborough RUFC said that a car in which Hayden was riding was rammed by another car. When Hayden got out of the car, another car struck him; he was then hit on the head with a golf club. The attackers shouted racial abuses during the assault, which is being treated as a hate crime. Detective Mark McDowall of Greater Manchester Police described the attack as “brutal,” “unprovoked” and leaving Hayden with “life-changing injuries.”

Gatestone Institute >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s