Nieuw

Zwarte slaven worden gemarteld, verkracht, met geweld bekeerd tot de islam en uiteindelijk vermoord door hun islamitische ‘meesters’

Arabieren en moslims hebben tegenwoordig zwarte slaven en bijna niemand, zeer zeker de linkse elite niet, die zich hier druk over maakt. Waar blijven de mensenrechten en hoe zit het met de linkSSe gutmensch die zich met zoveel toewijding druk maakt over ons slavernijverleden?

In vijf Afrikaanse landen, te weten Algerije (African migrants report torture, slavery in Algeria), Libië (Migrant slavery in Libya: Nigerians tell of being used as slaves), Mauritanië (In 1981, Mauritania became the last country in the world to abolish slavery), Nigeria (Nigeria’s Boko Haram isn’t just kidnapping girls: it’s enslaving them) en  Soedan (Slavery in Africa Is Alive, Well and Ignored) dienen zwarten slaven hun Arabische islamitische slavenmeesters.

Ze worden als dieren gekocht en verkocht. Ze moeten werken totdat ze er bijna dood bij neervallen en ze worden gemarteld, verkracht, met geweld bekeerd tot de islam en wanneer ze niet meer van nu zijn worden ze vermoord. Dit gebeurt al vele jaren maar zoals zo vaak wanneer de dader, in dit geval de slavenhandelaar en houder, van islamitische afkomst is dan haalt het slechts af en toe en ook nog eens met tegenin de krantenkoppen van de mainstream media.

paper

Dit is een publiek geheim. Iedereen kan middel Google “zwarten verkopen als slaven in Libië” intoetsen en krijgt dan een rijtje alternatieve media voor de kiezen alwaar er met naam en toenaam gesproken wordt over islamitische slavenhandelaren en hun zwarte slaven. Tevens kom je middels deze zoekactie ook terecht bij het extreem linkse joop en andere wanproducten van de Nederlandse staat en propaganda media die uiteraard weer uitkomen bij de vluchtelingen en zielige moslims. Inderdaad ook middels Google is het lastig om een eerlijke waarheid te vinden en los te geraken van propaganda media die je toch weer een andere richting op wil duwen.

Hoe lastig het ook is zie je in onderstaande twee filmpjes, de eerste van CNN over de slavenmarkten in Libië en het tweede filmpje laat ons zien dat er helemaal geen slavenmarkten zijn in dat land.

Afrikanen uit Soedan, Nigeria en Mauritanië die dit verhaal willen vertellen kunnen vaak hun verhaal wel kwijt wanneer de slavenhandelaren blank zijn of Afrikaans zijn maar geen moslim. Een probleem wordt het pas echt om je verhaal te doen wanneer je ‘eigenaar’ moslim is. Inderdaad dan springt de voltallige mainstream media in de bescherm stand compleet met code rood.

Nee deze verhalen komen enkel naar buiten wanneer ze niet meer anders kunnen en ze weten dat ze zich volslagen belachelijk maken wanneer ze er nog langer over zwijgen of als ‘serieuze’ media dit nieuws ‘vergeten’ te melden.

Twee filmpjes van een ontsnapte slaaf uit Sudan genaamd Francis Bok. Een korte samenvatting en het volledige lange verhaal.

Steeds meer voordelen om moslims te worden, je mag slaven houden en uiteraard ook slavinnen die je eventueel kunt trouwen maar waarom zou je dat nog doen? Je komt weg met misdragingen maar ook met zwaardere criminaliteit aangezien je niet opgepakt wordt om de islamitische misdaadcijfers niet te veel op te laten lopen en ga zo maar door.

Begin er echt over te twijfelen………

Met groet Bolo

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Zwarte slaven worden gemarteld, verkracht, met geweld bekeerd tot de islam en uiteindelijk vermoord door hun islamitische ‘meesters’

 1. Zwarte slaven worden gemarteld, verkracht, met geweld bekeerd tot de islam en uiteindelijk vermoord door hun islamitische ‘meesters’ Nou ik zal de laatste witte man zijn met dit gegeven die nog steeds elke nacht van een goede nachtrust geniet. Het zijn geweteloze laagbegaafde avonturiers die hun geluk beproeven, alleen moeten ze de hindernis Libië overwinnen om als god in Frankrijk te leven, geen poot uit hoeven te steken om in hun levensonderhoud te voorzien. Straks vormen deze geweteloze zwarte schoften bendes die u en ik uit uw huis geknikkerd worden, voorbeelden van deze zwarte razzia’s en beeldenstormem hebben wij helaas ook hier kunnen zien.

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Ik hoor sylvana en kuzu niet……..typisch.

  Like

 4. Sylvana was toch de slavin van Kuzu of zoiets?

  Like

 5. templars2017 // juli 14, 2018 om 15:14 //

  een hele hoop redenen om die ganse vreemdelingen kwestie uit Europa te houden, komt alleen narigheid van…..

  Like

 6. Ik neem aan dat ze ook gecastreerd worden. Zoals gebruikelijk. Dat heeft dan wel weer voordelen. Laat ze het onderling uitvechten zou ik zeggen.

  Als we elke denkbare grens maar potdicht flikkeren ….

  Like

 7. Eigenlijk geef ik die islamieten groot gelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s