Nieuw

Zondag levensgevaarlijke situaties in Frankrijk? Met WK finale, bijbehorende ellende en politie apparaat dat op instorten staat

Een slechter moment om er mee naar buiten te treden kon er eigenlijk niet gekozen worden door de Franse gendarmerie en veiligheidstroepen. Grote kans dat het land komende zondag wederom verandert in een oorlogsgebied met feestvierende Fransen omtrent de WK finale en de diverse moslimmilities die dit soort feestelijkheden weer aangrijpen voor massale kloppartijen, rooftochten, vernielingen, verkrachtingen en andere vormen van mensonwaardig geweld. Dit terwijl de Franse politiemacht op instorten staat.

Vorige week werd een rapport dat dit verwoordt aan de Franse senaat overhandigd met hierin de nadrukkelijke waarschuwing dat de veiligheidstroepen in het land op instorten staan. Niet vreemd gezien de rellen vanuit de moslim enclaves waar wij de laatste tijd van horen en dan denk ik enkel nog maar even aan deze zaken en vergeet ik nog even de zaken die onder het tapijt der politieke correctheid zijn geveegd.

Het rapport werd opgesteld na een hoog aantal zelfmoord gevallen onder politieagenten eind 2017. Volgens de makers van het rapport komen de Franse veiligheidsdiensten in de buurt van een breekpunt en riep de voorzitter van de hiermee belast zijnde commissie  op om snel te handelen.

Oorzaak is een escalerende spiraal van geweld in combinatie met te lage lonen voor de medewerkers van  de Franse gendarmerie. Een en ander heeft natuurlijk niets te maken met extreem islamitisch dan wel gelukszoekersgeweld of de ‘no-go zones’ waar de agenten het al dun van in de broek doen wanneer ze enkel en alleen maar langs komen lopen.

Een tweetal Franse senatoren heeft reeds de noodklok hierover doen luiden en een waarschuwing uitgedaan voor een crisis alsmede totale malaise mocht het op deze manier verder gaan.

“We staan op het punt om te imploderen. De politie en de gendarmerie hebben nog nooit zo’n wantoestand meegemaakt. Om te beginnen is er een vreselijk gebrek aan investeringen in uitrustingen. Politie-gebouwen zijn oud en vaak inferieur “, zegt de Franse senator François Grosdidier.

Hij vervolgt: “We lopen het risico dat de beveiligingsdiensten stoppen met werken, eenvoudig weg omdat ze het niet meer aankunnen. Velen van hen balanceren op een breekpunt. De politie wordt gedwongen met minder middelen te werken en dat in het licht van de steeds groter wordende bedreigingen.”

Wanneer je dit leest vanuit een der grotere Franse steden dan adviseer ik vanuit het WK loze Nederland om zondagavond je auto maar binnen te zetten. Zelf de straat te vermijden als de pest en zeer zeker je vrouw en eventuele kinderen in veiligheid te brengen.

Het kon wel eens een enorme puinzooi worden in Frankrijk en deze keer niet enkel in de lichtstad maar in alle grotere steden in het ‘trotse’ bezit van een moslim enclave.

Overdreven?

Ja het zou best maar zoals inmiddels toch wel bij iedereen bekend zou moeten zijn is het zo dat deze asieleisers, islamieten en ander tuig maar een hele kleine reden en/of mogelijkheid nodig heeft om massaal op roof en/of vernielingstocht te gaan.

Met groet Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Zondag levensgevaarlijke situaties in Frankrijk? Met WK finale, bijbehorende ellende en politie apparaat dat op instorten staat

 1. Carmon // juli 14, 2018 om 20:58 //

  De rechterlijke macht in Frankrijk is volkomen de weg kwijt.
  “Burgemeester veroordeeld voor bouwstop moskee”.
  https://www.bladna.nl/burgemeester-frankrijk-veroordeeld-bouwverbod-moskee,22206.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Like

 2. Duchesne // juli 14, 2018 om 22:05 //

  Vandaag stortte er ook een Zweed in, toen ik in discussie ging over migranten….. toegegeven, iemand die in Grieks gezelschap begint over hoe geweldig multiculti is en dat misdaad enkel door bendes plaatsvind…eigen ljjk is iedere discussie een schot voor open doel….. een witte Zweed die bleek wegtrok, zo snel als de gutmensch het pand verlaat als je uitlegt dat de burger rechtvaardig bloed wil zien….eigenlijk is het niet zo moeilijk al deze waanzin te stoppen, kwestie van het O zat zijn dat geweld een zegen is als oplossing. De aanwezige Grieken vielen me bij……en dan ineems voel je je een beetje europeaan… veel gelerrd deze week, en ik denk ook het perfecte antwoord op deze aftakeling gevonden….

  Like

 3. Mensonwaardig geweld, die woorden bleven me bij.

  Like

 4. skeeter // juli 15, 2018 om 01:46 //

  Juist Merel en hoe dat moet worden beantwoordt mag ik hier niet zeggen behalve dan voor de zoveelste keer mijn favoriete youtubes hier plaatsen

  Like

 5. Wanneer de gendarmerie en de veiligheidstroepen het water aan de lippen staat dan is het wellicht niet onverstandig om het nog beschikbare materieel dáár in te zetten waar het nog wel enig effect sorteert.
  En wel tegen diegenen die de huidige samenleving -willens en wetens- zo uit de klauwen hebben laten lopen. Lees; regering/ politiek.

  De hamvraag is,…,…hoe lang blijf je als politieagent of militair trouw aan het gezag wanneer datzelfde gezag dagelijks druk doende is om jou het werken lees; het handhaven van de orde, te dwarsbomen waardoor de maatschappelijke ellende met de dag groeit? Tot het moment dat er geen weg terug meer is….???

  Tenslotte is het zo dat de meeste politieagenten en militairen ook gewoon familie en/of gezin hebben die in het dagelijkse leven precies tegen de dezelfde ellende aanlopen als ieder andere burger..

  Typisch een gevalletje van; ‘de kruik gaat zolang te water……………’

  Overigens is Frankrijk op dit gebied geen uitzondering in Europa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s