Nieuw

Waarom John Cleese de UK verlaat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Waarom John Cleese de UK verlaat

 1. skeeter // juli 14, 2018 om 20:19 //

  Kijk at 1:40 hoe dat vuile wijf het belabberde resultaat voor de UK even probeert opzij te schuiven,

  Like

 2. Claasje Kater // juli 15, 2018 om 10:09 //

  Ik ben uitermate (nou ja) verbaasd dat onze vaderlandse pers zo vertrouwd word volgens het grafiekje. Dit zegt wel veel over het onderscheidend vermogen van de voor dit doel ondervraagde nederlanders of over de kranten lezende nederlander. Eigenlijk toont dit tegelijkertijd aan waarom men de partijkartel politiek onvoorwaardelijk/ongeinterresseerd blijft steunen

  Like

 3. skeeter // juli 15, 2018 om 16:41 //

  Claasje, het geeft gewoon aan dat de nl’er meer is gehersenspoeld en ja en amen blijft knikken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s