Nieuw

VN-hervestigingsprogramma voor 250 miljoen vluchtelingen? Duitsland is aan boord – Trump stapt eruit

New York – Met hun gisteravond aangenomen migratieovereenkomst wil de VN de vluchtelingstroom wereldwijd besturen. De Amerikaanse president Donald Trump weet wat dit voor zijn land betekent: hij heeft als enig staatshoofd van een VN-lid geweigerd. Ook Hongarije vreest het ergste. Het gaat om 250 miljoen vluchtelingen – critici spreken van een “omvolkingsprogramma”.

Duitsland doet mee – net als 192 van de 193 andere landen. De verklaring, die in december in Marokko zal worden ondertekend, moet “de wereldwijde migratie ordelijk beheren”. De Hongaarse leider, Viktor Orban, overweegt nu de overeenkomst op te zeggen. De regering in Boedapest vreest dat het pact de migratiebewegingen naar Europa verder zou kunnen doen toenemen.

De VS hadden zich al eerder uit de onderhandelingen teruggetrokken. De officiële verklaring: De overeenkomst is niet verenigbaar met de soevereiniteit van de Verenigde Staten.

Volgens VN-vertegenwoordigers zou het verdrag migratie veilig en ordelijk moeten maken door “intergouvernementele samenwerking en rekening houdend met de nationale soevereiniteit”.

Critici hebben de overeenkomst al tijdens de onderhandelingen veroordeeld als een “groot omvolkingsprogramma” voor Afrikanen naar Europa.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/14/un-umsiedlungsprogramm-millionen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on VN-hervestigingsprogramma voor 250 miljoen vluchtelingen? Duitsland is aan boord – Trump stapt eruit

 1. Timmermans heeft het gezegd ,de hele wereld zal diversiteit kennen, die hansworst wist hoe ze het gingen doen samen met al de rest , dit komt niet goed ,als dit uitgevoerd wordt dan is het voor ons game over ,en de meesten slapen nog altijd…..

  Like

 2. skeeter // juli 14, 2018 om 20:12 //

  Ze maken er geen eens geheim van dat ze oorlog willen

  Liked by 1 persoon

 3. Europa haalt met het VN-hervestigingsprogramma een kudde zwakzinnigen binnen. Het zijn merendeels negers met een gemiddeld IQ van 80. Daarnaast zijn zij ook nog eens voor het grootste gedeelte moslim.
  Dat kan nooit goed gaan in ons ontwikkelde christelijk georiënteerde West–Europa.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // juli 14, 2018 om 20:12 //
  skeeter // juli 14, 2018 om 20:12 //
  Johan // juli 14, 2018 om 20:30 //
  Ik deel jullie bezorgdheid en ik heb dit ook. Blijf kritisch onderzoeken en denk vooral zelf na.
  Teveel mensen slapen nog. Wereldoorloog III gaat er komen.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12925:alziend-oog-in-jeruzalem-regeert-donald-trump&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

 5. trebor2110 // juli 14, 2018 om 23:38 //

  Like

 6. Na meer dan vijftig jaar geld sturen naar die landen lukt het ze nog steeds niet om er zelf iets moois van te maken; integendeel, de rotzooi is niet te overzien.
  Na de afschaffing van de apartheid ging het in rap tempo bergafwaarts.
  Nu komen ze naar hier toe om dezelfde shit te bewerkstelligen.
  Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de New World Order en de linkse Gutmenschen maffia.

  Like

 7. Ik wil Afrika wel, op het schoolplein vroeger zeiden ze dan gelijk oversteken , weet u nog wel?
  Of te wel eerlijk ruilen

  Like

 8. Jack vanderVeen // juli 15, 2018 om 09:16 //

  Zoals die spoorlijkmanager reeds bestempelde: die kurmalarını daar kan geen hond iets mee aanvangen. De reinste zelfmoord. Maar ja, de Brusselse Hitlers en Angela Hitler-Merkel genieten van afslachting en in directe confrontaties.
  Het betekent namelijk dat de sterkste meestal wint en niet de slimste. En de Grootkapitalisten hebben niets aan denkers maar zoveel te meer aan werkslaven.

  Like

 9. Von Puffelen // juli 15, 2018 om 14:14 //

  De verenigde nazies zijn een rockefeller (echte naam roggenfelder ashkenazi joods) creatie die net als de navo, bis en cfr direct ontmanteld kan worden en waarvan de bendeleden direct voor een volkstribunaal dienen te verschijnen.
  https://www.collective-evolution.com/2013/02/26/the-united-nations-exposed-who-is-in-control/
  http://www.unfoundation.org/what-we-do/partners/organizations/rockefeller-brothers-fund.html

  Like

 10. Peetje // juli 28, 2018 om 16:12 //

  Willen we dit voor onszelf onze kinderen en kleinkinderen, of gaan we nu eens die achterlijkheden stoppen, te beginnen met dat leipe brussel dan de regeringen en dan alles wat hier zit wat terug kan naar die inferieure landen van ze terug trappen
  Als we het niet tegen gaan dan is ons mooie Europa verloren dankzij dat plebs wat in brussel zit en die `pracht` regeringen overal, en we beginnen met die kneuzen troep die hier in Den haag zit, de befteckel van merkelina, en zijn vriendjes!!

  Like

 11. Dan zul je eerst wat meer uit het eigen volk moeten wakker maken om enige kans te kunnen maken tegen de lamzakken in de regering.
  Zij schromen niet om de politie, de ME en zelfs het leger tegen het eigen volk in te zetten!

  Like

 12. Binnen afzienbare tijd zeg ik: ik stond er bij en keek er na. Einde verhaal. Afgelopen uit. Vergeet de piramide van Maslow. Ik ga het voor de tweede keer meemaken. Mijn hemel. Ik wilde dat ik iets in de brandkast had. Geen geld. Nee een pil. EU Psychopaten. Klopt wat Groenenberg hierboven zegt. En ga er maar vanuit dat iedereen elkaar gaat leren kennen. Het is totaal niet onwaarschijnlijk dat je beste vriend en/of familielid (leden) of mensen waar je in het verleden wat mot mee had, zich ontpoppen als je slager, want het recht van de sterkste gaat tellen. Zeker als men daarmee zn eigen leven kan sparen. En de psychopaten van de EUtop weten dat. Er staat een enorme uitdunning van de bevolking op stapel. Geen geld meer voor zorg en het hele sociale stelsel op de schop. Er zullen meer doden vallen dan alle oorlogen in de historie. De toekomst zie ik inktzwart in. En dat terwijl ik nooit een pessimist ben geweest. Altijd de hoop blijven volgen. Deze keer niet. We hebben mensen die ons dicteren, die knetterknettergek zijn. Mijn hemel wat is het ongelofelijk eng te zien hoe naief de mensen zijn. Dat Pact? Ze weten niet eens wat boven hun hoofd hangt. Weten niet eens wat dat Pact inhoudt. VN/NGO/Amnesty etc etc Doodenge clubjes, die verbonden zijn met de EUpsychopaten. Een inkt en inktzwarte club bij elkaar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s