Nieuw

Verkrachtingen en aanrandingen op begraafplaatsen een steeds groter probleem in Duitsland

Er zijn dit jaar meerdere verkrachtingen en aanrandingen op Duitse begraafplaatsen gemeld. Het laatste geval vond plaats in de stad Hanau waar een 61-jarige vrouw werd aangerand door een voor haar onbekende man. De vraag hoe men de vrouwen kan beschermen tegen deze aanvallen wordt nu steeds luider in Duitsland.

Het online magazine Voice of Europe heeft het over verschillende gevallen van verkrachting die zich dit jaar op begraafplaatsen in Duitsland hebben afgespeeld. In februari werd een vrouw tijdens een bezoek aan een begraafplaats in Bochum blootgesteld aan herhaaldelijke verkrachting. Diezelfde maand werd een 65-jarige vrouw verkracht op een kerkhof in Viersen. In april werd een 12-jarig meisje verkracht op een begraafplaats in Essen en in juni werd een vrouw aangevallen door een man op een begraafplaats in Wuppertal. In meerdere gevallen zouden de daders een buitenlandse achtergrond hebben.

De Duitse media hebben in verband met deze aanvallen de politie vragen gesteld over hoe vrouwen moeten handelen om het risico van verkrachting te verkleinen. De politie adviseerde om met luide stem te spreken, duidelijk nee te zeggen, anderen om hulp te vragen en de politie te bellen. Gedurende dit jaar zijn er ook verschillende verkrachtingsmoorden in Duitsland onder de aandacht gebracht en heeft de druk op merkel verhoogd betreffende kwesties die verband houden met migratiebeleid en de veiligheid van vrouwen.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/07/after-wave-of-sex-attacks-in-cemeteries-german-media-now-give-prevention-tips-to-women/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Verkrachtingen en aanrandingen op begraafplaatsen een steeds groter probleem in Duitsland

 1. De politie adviseerde om met luide stem te spreken, duidelijk nee te zeggen.
  En in hoeveel talen moet je dat dan doen hebben ze dat er ook bij gezegd ?

  Like

 2. templars2017 // juli 14, 2018 om 15:04 //

  gratis ,op kosten van de staat, pepperspray uitdelen , te gebruiken in noodsituaties……

  Like

 3. Er is maar één remedie: Deporteren die hap.

  Like

 4. hslot4: Binnenkort krijgen vrouwen vast een meertalig boekje met teksten dat Duitse vrouwen niet zit te wachten op een donkere ******. Denk aan Merkels tip: Eén armlengte afstand houden.
  Tijd voor snoeiharde acties.

  Like

 5. Yvonne // juli 14, 2018 om 16:35 //

  Beste Alice,dat was Merkel niet dat was de hersenloze vrouwelijke burgemeester van Keulen
  Op een kerkhof hard nee zeggen ja hoor dat zal helpen en hulp van anderen vragen het is altijd druk op een kerkhof ga toch weg,daarom zoeken die verkrachters juist deze plekken uit

  Like

 6. Henk der Niederlander // juli 14, 2018 om 17:46 //

  Gelukkig heeft dat tuig wel het geduld om te wachten totdat zijn slachtoffer klaar is met bellen uiteraard.
  Hoe gek kun je het maken als Bromsnor.

  Like

 7. polderboy // juli 14, 2018 om 17:47 //

  Als ze je verkrachten, met bomgordels opblazen, met AK47’s afknallen of met de vrachtwagen platwalsen, dan roep je: “Wir schaffen das!”

  De politie gaf een fout antwoord.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s