Nieuw

Obama verloor twee miljoen volgers bij Twitter-reiniging

Pixabay

Voormalig president Barack Obama werd al snel een beetje minder populair. Na een Twitter-reiniging moest hij meer dan twee miljoen volgers missen.

De sociale netwerkgigant Twitter heeft zijn platform op nepaccounts gewist. Variety schrijft dat Barack Obama 2,36 miljoen volgers verloor, wat 2,3 procent van zijn totale aantal volgers vertegenwoordigt. Donald Trump moest 300.000 volgers laten vallen.

Verscheidene beroemdheden werden getroffen door de zuivering. Zangeres Kate Perry, die de meest populaire Twitter-account heeft, viel af met 2,8 miljoen volgers. Artiesten Justin Bieber en Rihanna verloren respectievelijk 2,69 en 2,24 miljoen volgers. Ronaldo van de voetbalclub Juventus verloor 1,21 miljoen volgers.

Twitter zegt in een verklaring dat ze door opruiming hun geloofwaardigheid willen vergroten.

– Deze specifieke update richt zich op volgers, omdat het een van de meest zichtbare en onderscheidende kenmerken van onze service is en vaak wordt geassocieerd met de geloofwaardigheid van het account, zegt Twitter’s beleidsmanager Vijaya Gadde volgens Variety.

Breitbart meldt dat verschillende profielen klaagden over de plotselinge volgers teloorgang.

Een rapport uit 2013 stelde vast dat 53 procent van de volgers van Barack Obama op Twitter afkomstig was van fraude-accounts, schrijft Daily Mail.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Obama verloor twee miljoen volgers bij Twitter-reiniging

 1. Geert Wilders ook 😉

  Like

 2. Ik ben geen één volger verloren!

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ook niet, omdat ik bots er altijd uit keil.

  Like

 4. Ik omdat ik geen Twitter heb. En wat je niet hebt kan je ook niet verliezen.

  Like

 5. Hetzelfde geldt voor lezers …

  Like

 6. Ik kan met alle bescheidenheid zeggen dat miljarden fans mij hier elke dag volgen.

  Liked by 1 persoon

 7. @Rommel ook junker rugpijnn ? lmfao

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s