Nieuw

Nieuwe migrantenboot moet aftaaien – mag onder geen beding Italiaanse haven aandoen

Aquarius foto via die NGO immigratie.

– Wij hebben ons deel al gedaan, begrepen?, zegt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini.

De harde lijn van de nieuwe Italiaanse regering tegen mensensmokkelaars en pendeldiensten van zogeheten niet-gouvernementele organisaties over het Middellandse Zeegebied heeft resultaten opgeleverd, maar enkele boten vol migranten proberen nog steeds Italië te bereiken.

Op vrijdag navigeerde een boot met 450 illegale migranten richting Italië wat Salvini, die al eerder verklaard heeft dat geen enkele migrant op deze manier in Italië wordt toegelaten, in woede deed uitbarsten.

De boot bevond zicht eerst in de Maltese wateren en volgens Salvini hadden de Maltezen aangegeven dat ze zouden ingrijpen, maar na enkele uren was nog niets gebeurd en begon de boot weer richting Italië te varen.

– Laat Malta, mensensmokkelaars en goedheidsapostelen in heel Italië en de hele wereld weten dat deze boot niet kan en niet mag aanmeren in een Italiaanse haven, zei Salvan op vrijdagmiddag

– Ik ben de minister van binnenlandse zaken en zal mijn uiterste best doen om de veiligheid van de Italianen te waarborgen.

Bron

https://www.ansa.it/english/news/2018/07/13/boat-with-450-migrants-mustnt-come-to-italy-says-salvini_665449b2-9c81-410f-80b9-93d4e9488cb1.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Nieuwe migrantenboot moet aftaaien – mag onder geen beding Italiaanse haven aandoen

 1. Horatius // juli 14, 2018 om 17:39 //

  Met een hardnekkigheid die alleen bij een echte invasie van toepassing is blijven ze het maar proberen Italië binnen te vallen.

  Gelukkig houden de Italianen nu stand en is de zwakke onderbuik van Europa nu een stabiel front geworden. Het moreel van de Italianen is aanzienlijk versterkt door een wisseling binnen het oppercommando en de linkse activisten en andere mensensmokkelaars staan op het punt hun acties te verplaatsen naar de kust van Spanje.

  Dit wordt nu voorlopig het aanvalsdoel van de invasietroepen die nog steeds pogingen blijven doen het aantal bezettingstroepen in met name West-Europa te vermeerderen en zodoende de macht definitief over te nemen.

  Het Binnenlandse Verzet neemt hand over hand steeds meer toe, aangemoedigd door de president van de VS: Donald Trump.

  In ons land zijn er zelfs twee Verzetsgroepen actief met gevaar voor hun leven. Ze leveren strijd tegen de niet geringe macht van de collaborerende partijen: de politieke elite die hun orders ontvangen vanuit het reeds bezette Brussel.

  Bloed, zweet en tranen zullen er nodig zijn om de vijand te verslaan: op de stranden, in de moslimenclaves en de talloze gekraakte woningen.

  Maar uiteindelijk zullen ze worden teruggedreven tot aan de poorten van Mekka.

  Daarna een afrekening met de collaborateurs, stomdronken, zwakzinnig of niet: Recht zal geschieden!

  Like

 2. De NGO´s (Artsen zonder grenzen en soortgelijk schorem ) schijnen het nog niet door te hebben, maar Italië laat hun watertaxi´s niet meer de havens binnen komen.
  Nu moet Spanje het nut hiervan nog leren inzien.
  Het wordt nog interessant, hoe het deze keer met die 450 negerprofiteurs gaat aflopen.
  Waarschijnlijk slopen ze de bemanning, denkende dat ze dan sneller in Europa aan land kunnen komen.

  Italië wil ondertussen dat andere Europese landen die negers opnemen. Dat moet dus pertinent geweigerd worden.
  .

  Like

 3. Update : Italië heeft 442 negers overgezet op zijn marineboten. 8 ´Stakkers´ mochten naar Lampedusa wegens gezondheidsredenen. Het is onduidelijk waarom dit gedaan werd.

  Vooralsnog is de negers de toegang tot Italië geweigerd.
  Er resteren derhalve 3 opties :

  1. Herverdeling over de andere EU landen.
  2. Alle drenkelingen terug zetten op de Libische kust.
  3. Asielaanvragen aan boord afhandelen.

  Like

 4. Je vergeet optie 4. Kielhalen.

  Like

 5. skeeter // juli 15, 2018 om 05:44 //

  vooral de bemanning

  Like

 6. Horatius // juli 15, 2018 om 14:34 //

  Kielhalen schijnt niet geheel in overeenstemming te zijn met de Mensenrechten.
  (ik heb dit persoonlijk nagetrokken bij het secretariaat van Juncker, de goede man was zelf helaas niet aanspreekbaar).

  Het betreffende individu kan daarbij wat schrammen oplopen en is daarna hoogstwaarschijnlijk niet meer volledig inzetbaar in het arbeidsproces.

  De bemanning van deze landingsvaartuigen dient ogenblikkelijk in verzekerde bewaring te worden gesteld vanwege mensensmokkel en deelname aan omvolking en islamisering.
  De asielaanvragen kunnen ter plekke worden afgehandeld en de afgewezenen krijgen met onuitwisbare inkt een stempel opgedrukt op het voorhoofd met daarop zijn status.

  Daarna volle kracht vooruit richting de kust van Libië waar zij worden overgedragen aan gestaalde afvoertroepen (onder de vlag van OSN) ingehuurd door de Italiaanse autoriteiten die ze vervolgens de keuze bieden: of voor onbepaalde tijd verblijven in kampementen onder zeer sobere omstandigheden (geen troostgeiten en sociale media) of vrijwillig richting de landen van herkomst.

  Opgeruimd Staat Netjes!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s