Nieuw

NAVO-top: Trump eist 2 procent – Juncker serveert hem 2 promille

Jean Claude Juncker moet ondersteund worden. Screenshot YouTube.

De EU-voorzitter, Jean-Claude Juncker, moest tijdens de NAVO-top in Brussel worden ondersteund. Mainstream media puzzelt of het nu te wijten zou kunnen zijn aan de hitte of vermeende rugproblemen van de 63-jarige. In andere media wordt de alcoholproblematiek van Juncker genoemd als reden voor het minder gunstige beeld dat hij geeft aan het hoofd van de Europese Unie.

Een video laat zien hoe Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, op weg naar het avonddiner over een lange afstand steeds weer door andere politici van de NAVO-top herhaaldelijk ondersteund moet worden. Sommigen grijpen hem zelfs onder de arm. Juncker ondervindt ook moeilijkheden bij de drie traptreden, die hij ook niet in zijn eentje kan afstappen.

Meerdere keren in het verleden zijn opnames van Jean-Claude Juncker in zwaar dronken toestand bij officiële gelegenheden openbaar gemaakt. De Oostenrijkse Krone meldde in 2016: “Juncker drinkt 4 glazen champagne tijdens het interview”. En de Spiegel citeerde al in 2014 de Nederlandse socialist Jeroen Dijsselbloem dat Juncker “een verstokte roker en drinker” was.

De mainstream media, zoals Euronews, speculeren over mogelijke rugproblemen van de EU-voorzitter. Vragen van Euronews of men zich zorgen moet maken, blijven onbeantwoord. “Men bespreekt dergelijke gezondheidsvragen niet publiekelijk”, is het antwoord.

Zou het echter niet om een rugprobleem maar een enorm alcoholprobleem handelen, waar de machtspoliticus Juncker mee worstelt, dan is een antwoord op de vraag meer dan onontbeerlijk. Nu worden zelfs de eerste ontslagverzoeken luider.

Het “probleem” bestaat al langer:

Jean-Claude Juncker 2015, toen hij premier Viktor Orban verwelkomde met de woorden “De dictator komt eraan”:

Een ander excuus om te twijfelen aan zijn soberheid werd door Juncker in het Europees Parlement gegeven toen hij sprak over leiders van andere planeten:

Daartoe nog een goed commentaar van Ramin Peymani op Facebook:

“Vandaag gaat een video op internet viraal waarin een onmiskenbaar dronken voorzitter van de Europese Commissie op de NAVO-top lachend door de omgeving waggelt, niet meer in staat om zonder hulp van anderen op de benen te blijven. Soortgelijke video’s van hem bestaan al vele jaren. In veel gevallen slaat hij de staatsgasten als begroeting op hun achtersten, stompt mannen op hun borst, omarmt gasten bijna tot op het punt van bewusteloosheid, of zoent ze ontelbare keren tegen hun wil af. Al deze handelingen zijn niet alleen in strijd met elk protocol en elk fatsoen, maar getuigen ook duidelijk van een gebrek aan controle over het eigen handelen. U heeft geen artsenopleiding nodig om al bij de eerste aanblik van de vele video-opnamen van officiële gelegenheden te constateren dat hier een zwaar gealcoholiseerd mens zijn onheil bedrijft.

Wat mij schokt, is het feit dat er vandaag een rij van waarnemers zijn die waarschuwen voor te snelle conclusies. Het kan een zenuwstoornis, Parkinson misschien, of zelfs een tumor zijn. Misschien slechts een tijdelijke onbalans. Heeft de arme mijnheer Juncker misschien iets verkeerd gegeten en voelt hij zich niet goed? De “verklaringen” voor de grijnzende, waggelende man zijn talrijk. Wat hen allemaal verenigt is de naïeve welwillendheid waarmee men de zegen van de resterende twijfel geeft aan een duidelijk dronken man en is verontwaardigd over de “diagnose op afstand” van alcoholisme.

Dit is een weerspiegeling van onze samenleving: hoe hard de waarheid ook in het gezicht springt, er zijn nog steeds miljoenen burgers in dit land die zich vastklampen aan de strohalm van de meest onwaarschijnlijke van alle kansen per duizend. Met eindeloos begrip en onwankelbaar goedgelovigheid flaneren zij alles wat er gebeurt, zodat uiteindelijk alles weer goed is, of tenminste weer zal worden. De voor hun ogen afspelende realiteit nemen ze door de sluier van hun oneindige goedheid niet meer waar.”

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/13/juncker-nato-gipfel/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on NAVO-top: Trump eist 2 procent – Juncker serveert hem 2 promille

 1. polderboy // juli 14, 2018 om 10:07 //

  Dat gedoe met Juncker leidt allemaal te veel af van de werkelijke problemen.

  De terugval in uitgaven van de NATO partners in Europa baart zorgen:
  “In 1990, the then 14 European members of NATO spent around $314 billion on defense collectively. In 2015, the alliance’s now 26 European members are expected to spend around $227 billion on defense. So while European membership in NATO has nearly doubled since 1990, defense spending by Europeans has gone down by 28 percent since then.”
  https://carnegieendowment.org/files/CP_252_Techau_NATO_Final.pdf
  Natuurlijk kon je in 1990 met 314 miljard veel meer doen en kopen dan met die 227 miljard in 2015, wat ook geeneens wordt meegewogen.

  Daarnaast rijst de volgende vraag. Wie gaat in Europa meer uitgeven?
  Zijn dat de landen onder de vlag van de NATO, of is het de opperste sovjet in Brussel, dus de alcoholicus Juncker en prins carnaval Timmermans, die dadelijk het Europese defensie apparaat als ongekozen autocraten beheersen?
  Ook de uitslagen van referenda en verkiezingen lijken meer en meer in het ronde archief te worden gedeponeerd, want lui zoals Rutte hebben er volkomen schijt aan.
  En denk eens aan de ontwikkeling in Turkije bij NATO jihad snor Erdogan.
  Dat alles baart dus ook zorgen.

  Voldoende om bij de belangrijke partner, de VS, de wenkbrauwen te doen fronsen.

  Like

 2. edwin vissers // juli 14, 2018 om 10:13 //

  Ik heb Poetin gebeld voor wat giftige stofjes ,ga nu solliciteren bij de Brussel achter de bar .

  Like

 3. Waarschijnlijk probeert hij zijn geweten te verdoven, marionet van de illuminatie, vrijmetselaarsclub, en dan een geweten hebben, daarom gaat hij aan de drank
  Eigenlijk beter dan de rest, hij heeft een geweten, hij maakt het niet lang meer, wees gerust

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s