Nieuw

Lauren Southern zet Australië op de kop middels ‘It’s okay to be white’ T-shirt

We kennen Lauren Southern nog wel door andere spontane acties waarbij ze haar eigen keer op keer de heksenjacht van de media op de nek weet te halen. Wat men ook in Nederland en Vlaanderen nog wel weet is haar plan om door de islamitische enclave Molenbeek te trekken. Tevens is ze al meerdere malen beschimpt en bespuugt door het smerige laffe fascistische antifa tuig. Nu brengt ze Australië in beroering aangezien ze middels een t-shirt met de tekst ‘It’s okay to be white’ de luchthaven van Brisbane binnen komt stappen.

‘Als ik zwart was, zou ik mogen zeggen dat ik hier trots op ben’ en ‘Allah is gay’ zo maar wat opmerkingen die de Canadese gebruikte om haar Australische tournee wat meer onder de aandacht te brengen. Opmerkingen die ze gebruikte om haar mening weer te geven maar zeer zeker ook om aandacht te trekken voor haar tournee die pleit voor vrije meningsuiting.

racial-prideZe bedoelt nu dus dat moslims en niet blanken alles mogen zeggen wat ze willen, die vrijheid hebben ze allang, ze mogen zelfs alles doen wat ze willen en vaak nog zonder enige consequenties, nee de Canadese bedoelt dat ook blanken het recht op vrije meningsuiting moeten hebben en tja dat kan natuurlijk niet, dat is racisme wanneer blanken ook nog eens hun mening mogen geven en al helemaal wanneer ze er ook nog eens trots op zijn om blank te zijn.

Natuurlijk is het provoceren en aandacht trekken maar wel raar dat ze eigenlijk niets anders doet dan andere die trots zijn op hun afkomst. Acties die we wel vaker zien zoals visum aanvragen met een boerka of haar mening dat Australië snel het wapenbeleid zoals geboerd in de VS moet volgen om de veiligheid van haar eigen inwoners te kunnen garanderen. Mensen moeten zichzelf kunnen verdedigen wanneer de regering dit nalaat en ja daar heb je inmiddels wapens voor nodig.

Eigenlijk zegt de 23 jarige Canadese niets meer en minder dan dat het prima is om blank te zijn en dit werd al snel een strijdkreet voor de mensen waarop de campagne was gericht. En ook weer eens een bevestiging dat de mainstream media en bijbehorende journalisten blanken zo onderhand net zo haten als dat ze hun eigen haten.

Samen met Stefan Molyneux kwam Lauren Southern met een promotie video die de Australiërs ook al niet helemaal kon bekoren. Ze vertelde hen ‘op een kruispunt’ te staan waar men de weg moet kiezen tussen eigen cultuur of vreemdelingen import.

Wil je je cultuur behouden? Wil je je grenzen, familie, identiteit behouden? Of blijven de boten komen? Zullen de no-go-zones blijven groeien en word je het slachtoffer van multiculturalisme?

Wanneer Lauren Southern  dan ook nog eens in een interview met SKY aangeeft er trots op te zijn dat ze blank is en zich niet niet voor schaamt dan zijn de poppen helemaal aan het dansen want zo iets dat zeg je toch niet !?!

De korte video hierboven werd besproken in onderstaande filmpje alwaar ze het ook nog even opneemt voor de boeren uit Zuid Afrika, zeker de moeite van het kijken waard.

De Canadese is fel gekeerd tegen de islam en illegale migranten en mede om die reden kostte het haar toch al wat moeite om Australië binnen te komen.  uiteindelijk kreeg ze haar visum toch nog en ja dan vond ik het wel stijl om met zo’n t-shirt het vliegtuig uit te stappen.

rascist

Uiteraard wordt ze in de media neergesabeld en afgemaakt door al die dikkoppen, meelopers en hampelmanner die het eerlijke gedachtegoed nou eenmaal niet voor ogen willen zien dus ik dacht laat ik hier maar eens een vrolijk stukje schrijven over de Canadese strijdster van ook mijn ideale, wensen en wenselijk toekomstbeeld.

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Lauren Southern zet Australië op de kop middels ‘It’s okay to be white’ T-shirt

 1. Henk der Niederlander // juli 14, 2018 om 15:27 //

  Ik vind de Duitse uitdrukking hampelmanner Hier precies op zijn plaats.
  Het betekend zo iets als meeloper maar dan in het quadraat een uitdrukking die niet in het Nederland bestaat.
  En het zijn uiteraard hampelmanner want het is precies zoals Lauren Southern zegt.
  Volgens de gutmensch zou het een schande zijn om trots te zijn op je blank zijn en hele volksstammen durven daar tegenwoordig niet meer voor uit te komen.
  Racist weet je wel.

  Like

 2. Von Puffelen // juli 14, 2018 om 15:46 //

  https://www.enschede-stad.nl/search.php?keywords=hampelman&t=2157&sf=msgonly&sid=952f7d30862c70a87a732976215359c8
  Ik dacht eigenlijk dat hampelman of trekpop een groningse uitdrukking was maar de tukkers gebruiken het ook.

  Like

 3. Weet er ook geen juiste Nederlandse vertaling voor zit tussen een trekpop en harlekijn in. Ja vond hem hier ook passen dus maak ik der maar gewoon een Nederlands woord van.
  Dat Nederlands van mij is toch al niet alles dus kan de Hampelmann der ook wel bij

  Liked by 1 persoon

 4. Scrutinizer // juli 14, 2018 om 16:31 //

  Hoe kan een mens trots zijn op iets wat buiten zichzelf ligt?
  Mijn ouders zijn blanken en die maakten een baby en daarom moet ik trots zijn op mijn daaruit resulterende huidskleur?
  An sich is het niet meer dan dat: een kleur van een lichaamsdeel, in casu de huid, en daar is niets aan wat me met trots vervult omdat het niet mijn iegen prestatie is.
  Hoogstens kan men veststellen dat ANDERE mensen die dit kenmerk met me gemeen hebben, heel wat hebben gerealiseerd en wel meer dan bv. zwarten, bv. het ontdekken van electriciteit, het uitvinden van de verbrandingsmotor, de eerste telefoon, vliegtuigen, het internet etc. etc.
  Maar gezien dat prestaties zijn van anderen, zie ik niet in waarom IK er trots zou op zijn. Net zoals een doorsnee zwarte geen reden heeft om trotst te zijn op de prestatie van ANDERE zwarten (bv. Micheal Jordan of Romelu Lukaku, of intellectueel: Walter Williams en Thomas Sowell), zo zie ik niet in waarom ik trots zou moten zijn op de prestaties van ANDERE blanken.
  Trots kan je redelijkerwijze slechts zijn op eigen prestaties (of allez: hooguit ook nog op die van directe familieleden waar je rechtstreeks van afstamt, bv. papa is een slimme ingenieur, mama is een succesvolle zakenvrouw, zoiets), dus ben ik trots op mijn ideeen, mijn ethiek, mijn daden, mijn materiele welvaart als resultante van slimme contrarian beleggingsstrategieen etc. Maar dat is dan trots op iets wat ikzelf verwezenlijk cq. iets waar ikzelf voor sta (bv. mijn loopbaan omzeep t.g.v. onverzettelijke incorrupte houding: een ondergang met opgeheven hoofd) maar hoe kan je nou trots zijn op de prestaties van anderen zoals rasgenoten, landgenoten, sexegenoten?

  Vanzelfsprekend geldt dit in 2 richtingen: ik hoef me evenmin te schamen voor de prestaties van anderen louter en alleen omdat ze een ras, sexe of nationaliteit met me delen. Ik schaam me dus als man, blanke en houder van een Belgisch paspoort, NIET voor Dutroux. Het is een verwerpelijk sujet en hij hoort zich te schamen. Misschien zijn moeder ook, dat ze hem niet beter heeft opgevoed, geen betere ethiek heeft bijgebracht. Maar net zoals ik me ondanks overeenkomst in ras, geslacht en nationaliteit niet persoonijk schaam, zo kán ik evenmin trots zijn op pakweg Kevin De Bruyne, Pieter Rubens of Fernand Huts en hun prestaties op mezelf laten afschijnen. En nog veel minder naarmate het langer geleden is. Tenzij je als kleinzoon van een geweldadige coloniaal in een villa woont betaalt uit geerfd vermogen dat door je grootvader in Congo op inhumane wijze vergaard werd, hoef je je als gewone Belg geboren na 1960 totaal niet te schamen voor een koloniaal verleden waar je part nog deel aan hebt.

  Dus: noch trots, noch schaamte.
  En overigens lijkt ook juffrouw Southern dit zo te zien.
  Immers haar slogan luidt niet “proud to be white” alsof de huidskleur een bron van trots zou zijn, doch “it’s OK to be white”, wat aangeeft dat er niets inherrent verkeerd is aan blank te zijn. Da’s precies wat ik zeg: er is niets mis mee. Dus als de policor je wil doen geloven in zg. white guilt, dan is dit onzinnig en moet je reactie zijn dat “it’s OK to be white”, maar dus niet “proud”. Uiteraard geldt dit voor alle kleurtjes uit het spectrum. Ook wie “trots” is op zijn zwartheid bv. claimt gewoon krediet voor de prestaties van een ander. En ongeacht in welke groep je ingedeeld kan worden, als je kennelijk de irrationele behoefte voelt om jezelf daarmee te vereenzelvigen, omdat je dat nodig hebt om jezelf sterk te voelen, dan illustreer je slechts wat voor (psychologische) zwakkeling je bent.
  Ik kan respect opbrengen voor elk individu ongeacht zijn kleur als ie inderdaad een persoonlijk palmares kan voorleggen om trots op te zijn, maar zodra ik hoor dat ie TROTS is op zijn ras, sekse of nationaliteit, zakt ie meteen zéér zwaar in mijn achting. Iemand die autonoom wat waard is, heeft dat tenslotte nergens voor nodig.

  Zoals gezegd: getuige de bewoordingen van jfr. Southern’s slogan, lijkt het erop dat zij hierover hetzelfde denkt.

  Like

 5. Henk der Niederlander // juli 14, 2018 om 17:42 //

  Nou Scrutinizer Ik neem aan dat je een werkzaam leven achter de rug hebt en dus wel degelijk iets hebt om trots te zijn op de dingen die je gepresteerd hebt.
  Iets waar we het gros van de opvreters nou niet van kunnen beschuldigen.
  Hun ouders en voorouders hebben al hun hele leven aan de subsidietiet en de giften van de Europeanen gehangen met het gevolg dat heel Afrika uit shitholes bestaat.
  Nou hebben ze het wiel opnieuw uitgevonden door hier in Europa de sprinkhaan uit te komen hangen met het gevolg dat we hier het overgrote risico lopen dat Europa veranderd in een groot shithole, waar we overigens al goed naar op weg zijn.
  Met dank aan onze vooruitziende bestuurders uiteraard.

  Liked by 1 persoon

 6. Scrutinizer // juli 14, 2018 om 18:10 //

  @Henk
  Nou, in alle (on)bescheidenheid: ik denk dat ik op mijn 30e al meer had om trots op te zijn dan de meesten op hun 65 als ze terugblikken (en dan doel ik niet zozeer op materiele welvaart maar vooral op bepaalde prestaties in mijn vakgebied cq. loopbaan).
  Maar dat is nou net mijn punt: menig blanke (zelfs als ie geen uitvreter is genre ma Flodder) heeft ook maar weinig om echt trots op te zijn. Dus om dan maar (bij gebrek aan beter) trots te zijn op je huidskleur, vind ik nogal zwak. Wel ben ik het met jfr Southern eens dat “it’s OK to be white”. Uw observatie dat het precentage “terecht trotsen” onder andere groepen mogelijk nóg lager ligt klopt weliswaar op geagregeerd niveau, maar bv. een Thomas Sowell is en blijft voor mij een monument, ongeacht zijn huidskleur en ik weiger dan ook om individuen daarop te beoordelen. Evenmin ga ik een ma Flodder hoger inschatten dan TS alleen maar omdat ze blank is. Dat was wat ik probeerde te zeggen.

  Like

 7. skeeter // juli 14, 2018 om 22:18 //

  Bolo, in je artikel heb je het over visum voor Australie, maar zover ik weet heeft een Canadees geen reisvisum nodig voor Australie. Natuurlijk kan ze wel toelating ontzegd worden door de douane. Misschien dat je daar op doelde,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s