Nieuw

Donald J Trump lekker op dreef tegen CNN reporter ‘Ik beantwoord geen vragen van Fake Nieuws zenders’

Gewoon heerlijk wanneer de president van de Verenigde Staten gewoon geen blad voor de mond neemt en zegt wat hij vindt. Natuurlijk is het af en toe een clown en is hij net zo min te vertrouwen als zijn voorgangers toch doet hij in veel gevallen wel wat hij zegt en zegt hij ook wat hij denkt. En tja dat dit dan niet altijd even politiek correct is dat moeten ze dan maar voor lief nemen, ik denk in elk geval dat Trump op dit moment de beste leider is voor de Verenigde Staten en dan mag hij wat mij betreft best wel eens lekker van leer gaan tegen de anti-Trump propaganda media.

President Donald Trump weigerde tijdens de gezamenlijke persconferentie met premier Theresa May een vraag van CNN’s Jim Acosta. Deze onderbrak Trump op het moment dat hij in gesprek was met John Roberts van Fox news.

Zoals een echte gier betaamt bleef Acosta brullen en roepen om aandacht van de president en maakte het op deze wijze Roberts en Trump onmogelijk om een gesprek te voeren. Wow de extreem linkse Antifa tactiek, brullen, keihard brullen en door blijven brullen net zolang tot je de aandacht krijgt die je wenst maar niet verdient. Anderen het spreken onmogelijk maken, verruil spreken met protesteren, tot ze stoppen. Denk dat de CNN medewerker dit in elk geval zo had afgekeken van de linkse fascistenclub om deze tactiek op Trump toe te passen, maar helaas voor Acosta ging dit niet lukken.


Heerlijk de beelden en waarom ook niet? Mag hij toch zeker zelf weten en waarom niet ; ‘Fake News Media CNN’ dat bekt toch heerlijk?

Vooral de laatste  opmerkingen zijn heerlijk en ik bedoel niet al die malen dat Trump CNN voor fake news zender uitmaakt maar de laatste opmerkingen van CNN’ Acosta ‘Maar wij zijn ook een echte nieuws zender!’ nadat Trump gezegd had nu naar een echte nieuws zender te gaan. Kan ik niks aan doen maar dan lig ik dubbel.

Zou ook wel eens mooi wezen wanneer dat hier in Nederland zou gebeuren, maar helaas er is eenvoudigweg geen spreekbuis voor Forum Voor Democratie of Partij van de Vrijheid. Kijk dat hebben ze dan wel weer goed voor elkaar de Haagse elite.

De hoogte tijd dat we dan maar een Fenixx tv netwerk gaan opzetten om die mensen die wij spreektijd gunnen aandacht te schenken. Zou dan wel juist zoiets gaan worden als Info Wars dat overigens ook een geweldige uitzending heeft gemaakt over Trump en het fake news van CNN. Kost een kleine twintig minuten maar is zeer zeker de moeite van het bekijken waard.

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Donald J Trump lekker op dreef tegen CNN reporter ‘Ik beantwoord geen vragen van Fake Nieuws zenders’

 1. Ja zn Nederlandse collegas van de NPO waren er nogal verbolgen over .
  Dus hebben we die an publiek ook maar even afgefikt tot op de schoenveters die gozer hadt echt geen twitter leven meer daarna .

  Liked by 1 persoon

 2. Serieus wat een zootje degenerates zijn dat die linkse lgbt of hoe je het ook spelt zeg fucking hell het gesticht is echt leeggelopen .

  Liked by 1 persoon

 3. Als gebruikelijk een uitstekende opmerking van onze vriend Trump, hij moet die vervloekte CNN volledig boycotten. Laten ze maar naar hun vrienden gaan zoals Junker of khan in London

  Like

 4. Wat een onbeschofte kerel is die CNN reporter Jim Acosta. Hier is ook zo’n brutaal optreden van hem en hoe hij door degene, die hij vragen stelde, afgepoeierd werd:

  Like

 5. skeeter // juli 14, 2018 om 18:41 //

  CNN krijgt vanaf het begin al geen poot aan de grond by Trump

  Like

 6. CNN, New York Times, Washington Post, allemaal anti-Trump media. In NL zijn dat vooral NOS en zeker Trouw, dat al 2 jaar lang iedere dag uitsluitend negatief bericht over Trump.

  Like

 7. Haha, kijk die Engelsen pissig zijn:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s