Nieuw

De Afrikanen in Namibië willen nu ook blanken vermoorden en hun land jatten nadat het in Zimbabwe eerder al zo’n overweldigend succes was

Het wordt verteld vanuit een racistisch blankenhaat perspectief, maar daar kunt u als vaste lezer van Fenixx wel doorheen kijken. De Duitsers in Namibië hebben hun land daar eerlijk gekocht toen dat land grotendeels leeg was. Ze hebben dezelfde fout gemaakt als in Zuid-Afrika en dat is dat ze geen groot hek om hun land gezet hebben toen dat kon en de barbaren buitengehouden hebben. Dezelfde fout die wij maken.

We zouden de blanken uit Zuidelijk-Afrika moeten ruilen met de Afrikanen in Europa en dan heeft geen enkele Afrikaan meer reden tot klagen. Al zullen ze gegarandeerd iets verzinnen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on De Afrikanen in Namibië willen nu ook blanken vermoorden en hun land jatten nadat het in Zimbabwe eerder al zo’n overweldigend succes was

 1. Frauke // juli 14, 2018 om 11:06 //

  Propaganda van studio 100 gezongen door K3 ? https://www.songteksten.nl/songteksten/19487/k3/alle-kleuren.htm

  Liked by 1 persoon

 2. Die blanke boer doet me aan misho denken lmfao

  Die blanke is al net zo delusional als die moslims hier en zo naief als de tering je hadt 100 jaar geleden al een leger en walled comunity moeten starten net als Israell vandaag te dag .
  Nu ga je de vruchten plukken van je naiviteit

  Like

 3. De blanken in Afrika moeten hun rijkdom delen met de oorspronkelijke Afrikanen.
  De oorspronkelijke blanken Europeanen moeten hun rijkdom delen met de Afrikanen.
  Snapt u het nog? En waarom krijgen we geen rijke zwarte Afrikanen in de film te zien. Want die zijn er ook en die zijn nog racistischer dan de blanken. En de blanken in Afrika die in armoede leven? Die zijn ze waarschijnlijk vergeten.

  Like

 4. Scrutinizer // juli 14, 2018 om 13:53 //

  Nou, nuance lijkt me wel op zijn plaats.
  Als ik het zo zie zou er een hemelsbreed verschil zijn met de situatie in Zuid-Afrika.
  In ZA kwamen de Boers aan vanaf eind 17e eeuw en ze settleden zich er. Er waren toen wel zwarten maar die (de oorspronkelijke zwarten van ZA) zouden zijn uitgemoord door invaderende zwarten uit naburige gebieden (Zimbabwe etc.). M.a.w. de HUIDIGE zwarten in ZA zijn zelf inwijkelingen en hebben historisch gezien niet meer recht op het land dan de inwijkelingen uit Europa. Ze mogen er dan wel net zo zwart uitzien als de oorspronkelijke bevolking maar ze zijn het niet en sterker nog: ZIJ zijnhet die de oorspronkelijke bevolking vermoord heeft. M.a.w. men zou van zwarte ZA kunnen zeggen dat ze maar terug moeten oprotten naar hun land van herkomst.
  In Namibia daarentegen zouden, als we bovenstaande docu mogen geloven, de blanken pas een goede 100 jaar geleden gearriveerd zijn en het land bruutweg hebben ingepikt van de locals waarvan ze er 110k zouden hebben afgemaakt. Indien correct betekent dit dat het niet meer dan fair zou zijn dat deze roof ongedaan wordt gemaakt en de blanken hun land moeten afstaan aan de zwarten.
  M.a.w. ofschoon er zowel in ZA als Namibie een zwarte minderheid woont en een zwarte meerderheid, is de situatie totaal anders: de Boers behoren NIET onteigend te worden en de Blanke Namibiers juist WEL.

  Goed, hoe je dit in de praktijk brengt dat is een ander verhaal.
  Het klopt natuurlijk dat de 3e generatie ZELF nooit gestolen heeft EN de boel draaiende houdt door goed management wat ook waarde toevoegt.
  Niettemin: stel dat jij straatarm zou zijn omdat NL bezet zou zijn sinds 100 jaar (bv. door de Duitsers) en die zouden je overgrootouders onteigend hebben waardoor het hele familiekapitaal niet meer door jou geerfd wordt doch door een nazaat van de onteigenaar, dan zou je dat ook niet pikken en ook willen dat dat onrecht ongedaan gemaakt wordt.
  In het geval van Namibie ben ik dus (i.t.t. het geval ZA) wel voorstander van een rechtzetting.
  Zoals gezegd: de 23, 3e en 4e generatie blanken heeft ngelijk zelf een hoop waarde toegevoegd door hun initiatieven, vakkenis en management skills dus alles 100% afpakken zou dan ook unfair zijn.
  Misschien bepalen dat een eigenaar 50% van de eerste 1000 ha mag houden, 40% van de volgende 2000, 30% van de volgende 3000, 20% van de volgende 4000 en 10% van alles boven de 10.000 ha.
  Maar dat blindweg wegschenken lijkt me ook geen goed idee. Want niet alle zwarten zijn even getalenteerd en gemotiveerd. Ze zijn niet gelijk, dus waarom hen gelijke delen geven? Beste lijkt me om de onteigende blanke te laten kiezen en hem een (uitdovend) winstpercentage te geven. Zodoende zal hij de meest getalenteerden het stuk geven. Bv. in lots van 500ha geef je het aan een zwarte begunsteling en als voormalig eigenaar, krijg je het eerste jaar 40% van de opbrengst, het 2e 35, het 3e 30 etc.
  Momenteel zouden de 1% blanken 50% van het land bezitten. Ik denk dat na mijn reform ze nog pakweg 15% zouden over houden. Da’s nogaltijd zeer comfortabel. Maar boevendien zou je onder de zwarten ongelijkheid creeren die leidt tot een competitieve spirit, essentieel voor concurrentie en innovatie en de motor van een goed draaiende economie.

  Liked by 1 persoon

 5. Von Puffelen // juli 14, 2018 om 16:48 //

  We zouden een uitwisselingsprogramma kunnen starten.
  1 blanke boer uitwisselen tegen minimaal 10000 negers maar het mogen er ook 100000 zijn, geen punt.

  Liked by 2 people

 6. skeeter // juli 15, 2018 om 06:02 //

  De Bantu kaffers zijn het ergste soort, net sprinkhanen, oorspronkrlijke plaag begon ergens bij angola en alles kaalvretende en uitroeiende kwamen ze terecht in het zuiden. Zonder blanke steun gaan ze vanzelf naar de kloten en ze hebben het zelf niet eens in de gaten.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // juli 15, 2018 om 13:14 //

  Als je nou helemaal terug gaat naar het begin van de kolonisatie.
  Europese ontdekkingsreizigers zetten voet aan land in Afrika en hebben de inboorlingen letterlijk met een spiegeltje en een handje kralen uit de bomen moeten lokken, niet zo gek dat ze negers die ze daarvoor nog nooit hadden gezien beschouwden als een onderontwikkelde en minderwaardige mensensoort en ze ook als dusdanig behandelden. De inboorlingen leefden in stammen en trokken rond waarbij het vaak tot oorlog kwam. De blanke kolonisten werden bij tijd en wijle ook aangevallen maar waren nu eenmaal stukken beter bewapend en de inboorlingen waren geen partij. Daar zullen ongetwijfeld vele duizenden of misschien wel miljoenen het leven bij zijn ingeschoten.De zwarte bevolking heeft zich echter in de eeuwen daarop niet opgetrokken aan de kolonisten en zorgden er daarmee voor dat ze steeds afhankelijker werden van de blanken.
  De kolonisten kwamen niet in een kant en klaar land, ze hebben ontzettend hard moeten werken om er wat van te maken. Daarbij zullen ze ongetwijfeld gebruik gemaakt hebben van zwarte werkkrachten die ze in onze ogen onderbetaalden maar het waren geen slaven, ze hadden de keus. Kwestie van vraag en aanbod.
  In Zimbabwe en Zuid-Afrika (waar Namibië lange tijd onderdeel van was) hebben we kunnen zien wat er met de succesvolle landerijen gebeurt als zij het ‘overnemen’. Binnen een vloek en een zucht is de hele zaak naar de ratsmodee, een splinternieuwe tractor die een lekke band krijgt wordt achtergelaten. Landerijen die meer dan een eeuw zeer succesvol werden ontwikkeld zijn binnen tien jaar weer wildernis.
  Is het dan gek dat als je daar geboren bent als nazaat van kolonisten je de zwarte bevolking nog steeds ziet als onderontwikkeld en minderwaardig ?

  Like

 8. skeeter // juli 15, 2018 om 15:20 //

  Als je je ogen open doet Tijl is het totaal onnodig om een nazaat te zijn.

  Like

 9. skeeter // juli 15, 2018 om 16:58 //

  “Maar boevendien zou je onder de zwarten ongelijkheid creeren die leidt tot een competitieve spirit, essentieel voor concurrentie en innovatie en de motor van een goed draaiende economie.”

  Wishful thinking Scrutinizer, je bent blijkbaar nog niet bekend met het fenomeen “luie kaffer”

  Like

 10. p b van berkel // juli 17, 2018 om 11:00 //

  Ze hebben een goed geolied land in hun schoot geworpen gekregen en zelfs dat kunnen ze niet in stand houden

  Like

 11. Scrutinizer // juli 17, 2018 om 11:32 //

  @Skeeter
  Wellicht heeft u gelijk, maar dat kan het instandhouden van een overgeerfd onrecht niet rechtvaardigen. Als land op brutale wijze na massala slachtpartijen verworven werd, kan men dat (of het 3 generaties later in stand houden van die toestand) niet rechtvaardigen met de inschatting dat de luie kaffers er anders niks nuttig mee zouden gedaan hebben.

  Ten tweede zou zo’n collectivistische benadering ook de rechten van het individu schenden.
  Net zoals sommige blanken wél goed kunnen basketballen, zijn er zonder enige twijfel ook zwarten die wel de handen uit de mouwen steken en als ze bij hun vorige werkgever jarenlange ervaring hebben opgedaan, beschikken sommige ook wel over de benodigde know how. Hen dus rechten ontzeggen louter o.b.v. hun huidskleur en de observatie dat gemiddeld genomen de groep waartoe ze behoren weinig productief is, lijkt me onrechtvaardig.

  Het was ook niet voor niets dat ik niet voorstelde om de blanke nazaten van de roof zomaar zonder meer te onteigenen doch slechts partieel én om hen een zegje te laten doen in aan wie ze een deel afstaan mét incentive voor hen om een doordachte keuze te maken (nl. dat ze de eerste jaren een percentage van de opbrengst mogen opstrijken) waardoor de deskundige huidige eigenaars er de beste zwarten zouden uitkiezen aan wie ze de percelen gunnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s