Nieuw

Berlijn: Irakees opgepakt voor wrede verkrachting – van een man

Een Iraakse asielzoeker slaat een man in Berlijn in elkaar, sleept hem tien meter aan zijn haren een hoek in, slaat zijn hoofd een paar keer tegen de muur en dwingt hem tot orale gemeenschap, totdat hij eindelijk klaarkomt. In het kleurrijke en tolerante Berlijn wordt de vluchteling nu voor het gerechtshof gebracht. Wat heeft Waleed H. te vrezen?

Merkel-Duitsland geldt als een magneet voor alle avonturiers van deze wereld. De “tolerante” Duitse belastingbetaler zal voor hen een leven lang betalen – en hen voor de rest van hun leven onderhouden. Een bijzondere aantrekkingskracht oefent het door links-groen geregeerde Berlijn uit. Want hier kan iedereen blijkbaar alles doen wat hij wil, zolang hij politiek en ideologisch aan de “juiste” kant staat en geen kritiek heeft op geweld door migranten (alleen al in Berlijn 17 gevallen per dag in 2016). Dat dacht de Irakees ook, maar nu wordt hij uitgerekend door de Berlijnse knuffel-justitie door de mangel gehaald.

Zoals door BZ vermeld, kwam de politie publiekelijke met een foto van een bewakingscamera naar buiten van de toen nog onbekende man, die in Berlijn-Lichtenberg een 40-jarige “met kleurrijk haar” op brute wijze mishandelde en verkrachtte. Volgens “Bild” heeft de dader zich aan het onderzoek onderworpen en staat sinds maandag voor de rechtbank om snel terug te keren naar zijn Duitse verloofde. De dame is trouwens 20 jaar ouder.

De 31-jarige asielzoeker wordt beschuldigd van “bijzonder ernstige verkrachting” en heeft de misdaad al bekend. Op uitnodiging van Merkel “vluchtte” hij van Irak naar Turkije en vervolgens in 2015 naar Duitsland omdat hij zijn drie kinderen een beter leven wilde bieden dan in Turkije en bovendien ook in zijn oude vaderland  “zijn homoseksuele kant nooit had kunnen waarmaken”. Hij zou dat nu in Duitsland kunnen doen.

En waarom ook niet? Want wat heeft een buitenlandse crimineel – vooral in Berlijn – eigenlijk te vrezen? Zoals Bild vermeldt, was de Irakees boos en teleurgesteld dat de Berlijner met kleurrijk haar, die hem begroette met een tongzoen, uiteindelijk zo intolerant en kleurloos was om een verdere “diepere” seks te weigeren. Hij had zichzelf bij de eerste keer met een man meer voorgesteld, verklaarde hij luid voor de rechtbank, schrijft Bild.

Zullen er binnenkort demonstraties plaatsvinden in Berlijn om de “cultuurverrijker” in de geest van “kleurrijkheid” en “tolerantie” te bevrijden? Of worden er weer donaties ingezameld – zoals in andere gevallen met Irakese Waleeds? Of zal de Berlijnse justitie deze “bevrijding” zelf bewerkstelligen, zodat Waleed zijn homoseksuele verlangens eindelijk echt in Berlijn kan waarmaken?

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/13/brutale-vergewaltigung-mannes/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Berlijn: Irakees opgepakt voor wrede verkrachting – van een man

 1. Republikein // juli 14, 2018 om 09:55 //

  Eruit met die tongzoener!

  Like

 2. Yvonne // juli 14, 2018 om 12:27 //

  hij kan wel 3 kinderen maken en zich hier voordoen in Duitsland dus als homo
  ja als hij zijn eerste keer probeert met een clown (door het gekleurde haar) kan best tegen vallen
  maar wie wil er vrijwillig sex nadat je eerst met je hoofd tegen de muur bent geslagen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s