Nieuw

15-jarig moslimbruidje trouwt in Duitsland – 400 moslimgasten gaan op de vuist

Zaterdagavond (03.06.2018) vond een grote politieactie plaats in de wijk Bremen in Oslebshausen. Een ruzie tussen de islamistische gasten escaleerde. Ruim 100 politieagenten moesten uitrukken om het geschil te beslechten.

Acht arrestaties, ruim meer dan 100 politieagenten uit Bremen en Nedersaksen, evenals de federale politie en diverse gewonden – dat is het negatieve saldo van een huwelijksviering die escaleerde in Bremen-Oslebshausen op zaterdagavond.

Volgens de politie vierden tot 400 mensen feest toen een geschil tussen de gasten uit de hand liep. In de loop van de avond escaleerde de confrontatie zodanig dat de politie gealarmeerd moest worden. Maar reeds kort na aankomst raakten de politieagenten bekneld tussen de twee fronten. De politieagenten werden volgens hun eigen verklaringen “abrupt aangevallen”. Drie agenten liepen lichte verwondingen op die ambulant konden worden behandeld. Ook raakten er minstens twee gasten gewond. Een woordvoerder van de politie sprak van een “zeer agressieve stemming”. Ruim 100 politieagenten waren bij het conflict betrokken, waaronder eenheden van Nedersaksen en de Bundespolitie. Acht mensen werden gearresteerd en beschuldigd van, onder andere, huisvredebreuk en verzet bij arrestatie. De achtergrond van het geschil is nog onduidelijk.

Een politiewoordvoerder zei dat het niet de regel was dat islamitische bruiloften op zo’n manier uit de hand lopen. In het verleden zijn er echter altijd problemen geweest met de zogenaamde trouwparades. In januari schoot een 17-jarige vanuit een auto in de lucht. Eind april vertraagde een huwelijkskonvooi het verkeer op de Autobahn 1. De colonne kon door de politie pas in het stadsgebied van Bremen worden tegengehouden.

Na het incident in Oslebshausen kondigden Bürger in Wut (BIW) – Woedende Burgers – aan dat ze de gebeurtenis met afgevaardigden van Binnenlandse Zaken willen bespreken. Jan Timke, woordvoerder van BIW:

– We zouden graag van senator Mäurer willen weten hoe de wanordelijkheden tijdens de viering zijn ontstaan, welke nationaliteit de mensen hebben die bij de rellen betrokken waren, welke verwondingen de ingezette politieagenten hebben opgelopen, of er wapens in het spel waren en of de kosten van de politie-inzet aan de geweldplegers in rekening moeten worden gebracht.

Het onderzoek is aan de gang, maar niet alleen vanwege de massale gevechten op de Schragestraße. Er is ook een sterk vermoeden dat de islamitische bruid slechts 15 jaar oud is, zoals de autoriteit “concrete hints” heeft ontvangen over haar leeftijd.

De binnenlandse autoriteit weet echter, gebaseerd op gegevens, dat het Bureau voor Jeugdzorg van de stad Saksen verantwoordelijk voor het meisje zou moeten zijn, zegt een woordvoerster.

Dit bureau is op de hoogte gebracht en gevraagd om na te gaan of er gevaar bestaat voor uitbuiting van kinderen.

Bron:

https://www.weser-kurier.de/bremen/bremen-stadt_artikel,-streit-bei-hochzeitsfeier-in-oslebshausen-geraet-ausser-kontrolle-_arid,1735918.html

https://voiceofeurope.com/2018/07/15-year-old-muslim-child-bride-marries-in-germany-400-guests-fight-afterwards/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on 15-jarig moslimbruidje trouwt in Duitsland – 400 moslimgasten gaan op de vuist

 1. Ze hadden er een groot hek omheen moeten zetten. Dan konden die islamieten het fijn zelf uitvechten.

  Like

 2. polderboy // juli 14, 2018 om 09:13 //

  Het was begin juni 2018 da ze die 15 jarige bruid ontdekten tijdens een gezellige “Massenschlägerei”. Eerst is er echter de vakantie, en daarna gaat het bestuur tijdens “einem Runden Tisch” rustig de zaak “abstimmen”.
  https://www.butenunbinnen.de/nachrichten/gesellschaft/kinderehen-bremen-innensenator-100.html

  Trouwens het is een gezellige wijk daar.
  Afgelopen november liquideerde midden in een drukke supermarkt een Sinto(?) nog een andere Sinto die “heebamel”(?) tegen hem gezegd had, waarmee hij blijkbaar de familie eer had beledigd?
  https://www.butenunbinnen.de/videos/rewe-prozess100.html
  Hier een paar Duitse grootouders die de politie smeken, of ze uit de gezellige multiculti supermarkt in die fijne multiculti buurt toch in ieder geval hun 6 maanden oude kleindochtertje kunnen halen, die daar met hun dochter bij dat mutliculti liquidatie feest door de politie worden vastgehouden:
  https://www.butenunbinnen.de/videos/schuesse-oslebshausen102.html

  Hoe dan ook, massale rampartijen tussen islam clans, islamitische sharia pedofllie, en ander buitenaards dodelijk geweld kenmerkt de boeiende en diverse wijk.

  Merkel maakt er echt wat fijns van.
  Zeker voor ambtenaren die als deskundigen kunnen promoveren naar hoog ingeschaalde commissies en beleidsrapporten schrijvende werkgroepen.

  Like

 3. Ongetwijfeld zijn de moslims alweer vrijgelaten, met de excuses van Merkel + een schadevergoeding

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s