Nieuw

Zweedse staatstelevisie verwijdert artikel over Jodenhaat van moslims na bedreigingen van moslims

Onlangs publiceerde SVT Opinion een artikel ondertekend door een persoon die verbonden is aan de Joodse Gemeenschap in Stockholm. Het artikel had de kop “Nazisme is niet de grootste bedreiging voor de Joden” en wees in plaats daarvan op “de diep geïndoctrineerde haat van een groep moslims” als de grootste bedreiging. SVT Opinion was echter genoodzaakt het artikel te verwijderen nadat de schrijver en zijn familie werden blootgesteld aan bedreigingen van de aangewezen groep.

In het artikel bekritiseerde de schrijver Annie Lööf (parlementslid en leidster van de Centre Party) en de media voor hun overdreven focus op nazi-antisemitisme in verband met de toespraak van de C-leidster tijdens de politieke-week in Almedal, die door een klein aantal extreemrechtsen met boegeroep werd verstoord. De schrijver wees erop dat het vandaag de dag niet de nazi-dreiging is waar Joden in Zweden voornamelijk mee moeten leven, maar de jood-hatende moslims.

Bezoekers van SVT Opinion ontdekten na een tijdje dat de link naar het artikel niet langer werkte. In plaats daarvan werd het bericht “Oeps, de pagina bestaat niet” weergegeven. Dit in plaats van een uitleg waarom het artikel is verwijderd.

Toen lezers echter contact opnamen met de redactie van SVT Opinion, bevestigde ze dat er geen technische fout was opgetreden, maar dat het artikel was verwijderd op grond van het feit dat de schrijver van het artikel en zijn familie werden blootgesteld aan bedreigingen van moslims, die in het artikel worden aangewezen als de grote antisemitische bedreiging in Zweden heden ten dage.

Veel mensen vragen zich nu af waarom SVT Nieuws de zaak niet heeft opgepikt en hierover heeft geschreven in plaats van de deksel erop te zetten. Men denkt dat het waarschijnlijk op alle Zweedse nieuwssites zou zijn gepubliceerd als ze van de nazi’s afkomstig was geweest, en dat de stilte nu de kritiek in het verwijderde artikel bevestigt.

Bron:

https://samnytt.se/svt-opinion-raderade-artikel-om-hat-mot-judar-efter-hot-fran-muslimer/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zweedse staatstelevisie verwijdert artikel over Jodenhaat van moslims na bedreigingen van moslims

 1. Wordt Europa zich bewust van de dreiging van de islam?

  Door Cal Thomas

  Een groot deel van Europa sliep, of ontkende, toen de nazi’s de macht namen en begonnen met de wederopbouw van hun leger in strijd met het Verdrag van Versailles dat de Eerste Wereldoorlog tot een einde had gebracht. Nu, na jaren van vrijwel onbeperkte migratie uit voornamelijk Noord-Afrikaanse en andere moslimregio’s, ontwaken sommige Europese landen wat dit zou kunnen betekenen voor hun landen en reageren ze, in de hoop dat het niet te laat is.

  Sebastian Kurz, de extreem-rechtse kanselier van Oostenrijk, heeft volgens de Daily Mail plannen om “maximaal 60 door Turkije gefinancierde imams en hun families uit te zetten en … zeven moskeeën te sluiten als onderdeel van een harde aanpak van de” politieke islam “. “Deze moskeeën, zegt Oostenrijk, worden gesubsidieerd door de Turkse overheid, die na de recente verkiezingen radicaler wordt, waardoor president Recep Tayyip Erdogan nieuwe machten kreeg toen hij probeerde een “vrome generatie” te creëren om het land te veranderen en het meer islamitisch te maken.

  Rechtvaardiging voor de verplaatsing van Kurz is afkomstig van een wet uit 2015 die buitenlandse financiering van religieuze groeperingen verbiedt. De kanselier vertelde een recente persconferentie: “parallelle samenlevingen, politieke islam en radicalisering hebben geen plaats in ons land. … Dit is nog maar het begin.”

  President Erdogan reageerde door te waarschuwen voor een ‘oorlog tussen het kruis en de halve maan’. Die oorlog begon eeuwen geleden en manifesteert zich vandaag op een manier die niet beperkt is tot terroristische daden.

  President Milos Zeman van de Tsjechische Republiek heeft gezegd dat het ‘praktisch onmogelijk’ is voor moslims om te integreren in het moderne Europa. Zeman, een politieke liberaal, gaf ook de schuld aan de seks-aanvallen op oudejaarsavond in Keulen, Duitsland, op de ‘moslimcultuur’. ”

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft een virtueel open-deurbeleid gevoerd, met name voor moslims uit Syrië. Uit recente opiniepeilingen blijkt dat een meerderheid van de Duitsers nu tegen het beleid is omdat de last voor sociale programma’s toeneemt in directe verhouding tot de overgrote meerderheid van immigranten die geen baan kunnen vinden.

  Hongarije heeft geen probleem met islamitische immigranten. Een woordvoerder van de overheid vertelde me afgelopen zomer dat het is omdat Hongarije geen “verzorgings” -programma’s heeft en migranten migreren naar landen met voordelen.

  Terwijl delen van Europa lijken te ontwaken uit hun sluimering, hebben Canada en de VS, uitgezonderd president Trump, een verslag van ontkenning laten zien van wat sommigen menen dat een voortdurende invasie is.

  In Canada heeft Sheikh Shafiq Hudda verschillende organisaties en personen beschuldigd van laster, omdat ze hem verkeerd hebben aangehaald als wensend voor de “uitroeiing” van alle 8,2 miljoen Israëli’s. Hij beweert zelfs dat hij bad voor “de uitroeiing van slechts 6 miljoen Israëlische zionisten”.

  Bedankt voor de verduidelijking, Sheikh. Waarom is hij nog steeds in Canada?

  In een nieuwe studie van geselecteerde leerboeken die momenteel in Saoedi-Arabië worden gebruikt, waarvan sommige in islamitische scholen hier worden gebruikt, zei de Amerikaanse Commissie voor Internationale Religieuze Vrijheid (USCIRF) dat het “teleurgesteld is om te ontdekken dat inflammatoire inhoud overblijft in Saoedische handboeken die eerder werden gedacht te zijn verwijderd. ”

  Zoals de Washington Post opmerkte na een eerdere recensie van Saoedische studieboeken in 2006, “ondanks de verklaringen van de Saoedische regering dat het tegenovergestelde is, blijft een ideologie van haat jegens christenen en joden en moslims die de Wahhabi-doctrine niet volgen, op dit gebied van het openbare schoolsysteem. De teksten leren een dualistische visie, die de wereld verdeelt in ware gelovigen van de islam (de ‘monotheïsten’) en ongelovigen (de ‘polytheïsten’ en ‘ongelovigen’).

  “Deze indoctrinatie begint in een eerste-graads tekst en wordt elk jaar versterkt en uitgebreid, met als hoogtepunt een 12e-graads tekst waarin studenten worden geïnstrueerd dat het ook hun religieuze plicht is om de jihad tegen de ongelovige te voeren om ‘het geloof te verspreiden’.”

  bron:
  https://www.kansas.com/opinion/opn-columns-blogs/article214641195.html

  Like

 2. Von Puffelen // juli 13, 2018 om 17:47 //

  Op een dag valt het kwartje daar maar hoogst waarschijnlijk te laat.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // juli 13, 2018 om 21:37 //

  Er lopen zoveel domme mensen rond die gewoon klakkeloos aannemen wat de statimedia voor leugens verspreid.
  Je hebt natuurlijk niet voor niet de uitdrukking geef het volk brood en spelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s