Nieuw

Wordt Europa zich bewust van de dreiging van de islam?

Een groot deel van Europa sliep, of ontkende, toen de nazi’s de macht namen en begonnen met de wederopbouw van hun leger in strijd met het Verdrag van Versailles dat de Eerste Wereldoorlog tot een einde had gebracht. Nu, na jaren van vrijwel onbeperkte migratie uit voornamelijk Noord-Afrikaanse en andere moslimregio’s, ontwaken sommige Europese landen wat dit zou kunnen betekenen voor hun landen en reageren ze, in de hoop dat het niet te laat is.

Door: Cal Thomas – Vertaling: Adriaan Jansen

Sebastian Kurz, de extreem-rechtse kanselier van Oostenrijk, heeft volgens de Daily Mail plannen om “maximaal 60 door Turkije gefinancierde imams en hun families uit te zetten en zeven moskeeën te sluiten als onderdeel van een harde aanpak van de ”politieke islam“. “Deze moskeeën”, zegt Oostenrijk, “worden gesubsidieerd door de Turkse overheid, die na de recente verkiezingen radicaler wordt, waardoor president Recep Tayyip Erdogan nieuwe machten kreeg toen hij probeerde een “vrome generatie” te creëren om het land te veranderen en het meer islamitisch te maken.”

Rechtvaardiging voor de verplaatsing van Kurz is afkomstig van een wet uit 2015 die buitenlandse financiering van religieuze groeperingen verbiedt. De kanselier vertelde op een een recente persconferentie: “parallelle samenlevingen, politieke islam en radicalisering hebben geen plaats in ons land. … Dit is nog maar het begin.”

President Erdogan reageerde door te waarschuwen voor een “oorlog tussen het kruis en de halve maan”. Die oorlog begon eeuwen geleden en manifesteert zich vandaag op een manier die niet beperkt is tot terroristische daden.

President Milos Zeman van de Tsjechische Republiek heeft gezegd dat het “praktisch onmogelijk” voor moslims om te integreren in het moderne Europa. Zeman, een politieke liberaal, gaf ook de schuld van de seks-aanvallen op oudejaarsavond in Keulen, Duitsland, aan de “moslimcultuur”’.”

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft een open-deurbeleid gevoerd, met name voor moslims uit Syrië. Uit recente opiniepeilingen blijkt dat een meerderheid van de Duitsers nu tegen het beleid is omdat de last voor sociale voorzieningen toeneemt in directe verhouding tot de overgrote meerderheid van immigranten die geen baan kunnen vinden.

Hongarije heeft geen probleem met islamitische immigranten. Een woordvoerder van de overheid vertelde me afgelopen zomer dat dit is omdat Hongarije geen “verzorgings”-programma’s heeft en migranten migreren naar landen met sociale voordelen.

Terwijl delen van Europa lijken te ontwaken uit hun sluimering, hebben Canada en de VS, uitgezonderd president Trump, een geschiedeni van ontkenning laten zien van wat sommigen menen dat een voortdurende invasie is.

In Canada heeft Sheikh Shafiq Hudda verschillende organisaties en personen beschuldigd van laster, omdat ze hem verkeerd hebben aangehaald als wensend voor de “uitroeiing” van alle 8,2 miljoen Israëli’s. Hij beweert zelfs dat hij slechts bad voor “de uitroeiing van 6 miljoen Israëlische zionisten”.

Bedankt voor de verduidelijking, Sheikh. Waarom is hij nog steeds in Canada?

In een nieuwe studie van geselecteerde leerboeken die momenteel in Saoedi-Arabië worden gebruikt, waarvan sommige in islamitische scholen hier worden gebruikt, zei de Amerikaanse Commissie voor Internationale Religieuze Vrijheid (USCIRF), “dat het “teleurgesteld is om te ontdekken dat de inflammatoire inhoud overblijft in Saoedische handboeken die eerder werden gedacht te zijn verwijderd”.

Zoals de Washington Post opmerkte na een eerdere recensie van Saoedische studieboeken in 2006, “ondanks de verklaringen van de Saoedische regering dat het tegenovergestelde waar is, blijft een ideologie van haat jegens christenen en joden en moslims die de Wahhabi-doctrine niet volgen, gehandvest op dit gebied van het openbare schoolsysteem. De teksten leren een dualistische visie, die de wereld verdeelt in ware gelovigen van de islam (de ‘monotheïsten’) en ongelovigen (de ‘polytheïsten’ en ‘ongelovigen’).

“Deze indoctrinatie begint in een eerste-graads tekst en wordt elk jaar versterkt en uitgebreid, met als hoogtepunt een 12e-graads tekst waarin studenten worden geïnstrueerd dat het ook hun religieuze plicht is om de jihad tegen de ongelovige te voeren om ‘het geloof te verspreiden’.”

Vertaling: Adriaan Jansen

Bron:

https://www.kansas.com/opinion/opn-columns-blogs/article214641195.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Wordt Europa zich bewust van de dreiging van de islam?

 1. antiislamnu // juli 13, 2018 om 10:00 //

  Islam is kanker verbieden die rotzooi

  Like

 2. Het is een wereldwijde terroristische organisatie die dan ook wereldwijd verboden moet worden.

  Like

 3. De islam dringt onze landen binnen als een vredelievend lammetje om , eenmaal binnen gelaten, met de ware aard van de wolf te voorschijn te komen.

  Like

 4. Ach ja, wie laat zich tegenwoordig nog iets gelegen liggen aan het verleden…

  Zoals de profetische rede van Houari Boumedienne uit Afrika in April 1974 voor de UN in New York.
  “Op een dag, zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om naar het noordelijk halfrond te komen. En zij zullen niet daar heen gaan als vrienden. Omdat ze er zullen gaan om het te veroveren. En zij zullen het veroveren door zonen. De baarmoeder van onze vrouwen zullen ons de overwinning geven.”

  Of wat recenter wellicht
  10 april 2006, Khadafi in Timboektoe, de hoofdstad van Mali, een fel opgemerkte toespraak hield,

  Waarin hij sprak over de aanwezigheid van 50 miljoen moslims in het Westen, die nauwelijks een generatie verder, in vele staten een religieuze meerderheid zouden kunnen vormen en de democratische besluitvorming in de westelijke staten aanzienlijk zullen beïnvloeden in het voordeel van de islam: “Er zijn tekenen dat Allah de overwinning van de Islam in Europa toestaat,” zei hij in deze speech, “Europa en de Verenigde Staten moeten zich bekeren tot de islam… of anders de oorlog verklaren aan de moslims.”……..

  En de gemiddelde in slaap gesukkelde Nederlander,(?)….och, die kan het allemaal niet boeien……..

  Die is lekker aan het ‘voeballe kijke op tillevisie’ !

  Like

 5. Horatius // juli 13, 2018 om 13:30 //

  Helaas zijn er al te veel moslims Europa binnengedrongen (of uitgenodigd) om nog te komen tot elegante oplossingen om een dreigende Islamisering te voorkomen.

  Eens zal het komen tot een escalatie waarbij het gebruik van diverse wapens niet zal worden geschuwd.

  Of het gaat zo stapsgewijs, dat we het pas in de gaten hebben als ze massaal op bepaalde partijen gaan stemmen en dus via de stembus de macht overnemen.

  Daarna wordt per decreet de Islamitische wetgeving ingevoerd en zal de religieuze politie de orde handhaven. De aanhangers van de populisten worden opgesloten in kampementen ter heropvoeding en een aantal politieke partijen worden verboden.

  De Joden worden openlijk mishandeld, uit een aantal functies gezet en vluchten naar de VS en Zuid-Amerika.

  Verhip!

  Zo kwamen de nazi’s toch ook aan de macht in 1933?

  Like

 6. Willem // juli 13, 2018 om 14:09 //

  Daarom is het goed dat er geen bindend referendum meer is.

  Like

 7. Kurz is niet extreemrechts,hij is van de ÖVP, eigenlijk links.
  Strache wordt wel extreemrechts genoemd maar de FPÖ is voor behoud van de eigen cultuur,wat is daar verkeerd aan???
  Dan kan je alle moslims en linkse ook onder die nummer van extreem plaatsen,want die willen alleen maar hun eigen ideeën,maar dan hoor je nooit iemand dit woord gebruiken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s