Nieuw

Trump waarschuwt ons dat immigratie Europa overneemt

In het hart van Europa had de Amerikaanse president Donald Trump donderdag een ernstige waarschuwing voor zijn politieke tegenhangers aan de overkant van de Atlantische Oceaan – immigratie neemt Europa over.

“Ik ben erg sterk op immigratie, ik heb vandaag een punt gemaakt, ik zei dat je moet stoppen met ruïneren,” waarschuwde Trump zijn NAVO-bondgenoten, van wie er 22 ook lid zijn van de Europese Unie.

“Je gaat veel problemen krijgen, je ziet wat er gaande is over de hele wereld met immigratie, ik heb waarschijnlijk, althans gedeeltelijk, een verkiezing gewonnen vanwege immigratie,” zei hij.

Terug in de VS wordt Trump momenteel onder vuur genomen door het nultolerantie beleid van zijn regering aan de zuidgrens van Amerika met Mexico.

“Als je naar Italië kijkt, Giuseppe, die ik de afgelopen anderhalve maand goed heb leren kennen, hij won zijn verkiezing vanwege het sterke immigratiebeleid in Italië,” zei Trump, verwijzend naar Giuseppe Conte, premier van Italië.

Conte was een professor in de rechten die grotendeels onbekend was in de politiek voordat hij werd voorgedragen door de Five Star Movement en de League om de Italiaanse premier te zijn. Hij is niet weggelopen voor de Italiaanse verkiezingen.

Trump zei ook dat immigratie ook de reden was “waarom de Brexit plaatsvond”.

Trump zei: “Immigratie is heel belangrijk, ik heb hen vandaag gezegd dat de EU, de Europese Unie, heel voorzichtig moet zijn, omdat immigratie Europa overneemt.”

‘En ze kunnen beter heel voorzichtig zijn, en ik zei dat luid en duidelijk,’ voegde Trump eraan toe.

Maar niet enkel de immigratie neemt Europa over we verliezen volgens de Amerikaanse president ook nog eens onze cultuur, eigenwaarde en identiteit wanneer we op deze manier door blijven modderen.

Allemaal zaken die iemand die wat verder kijkt dan de mainstream media en verder luistert dan de staatspropaganda kanalen en nieuwsvoorziening uiteraard allang weet.

Ach gelukkig zijn de armen van geest en ze kunnen gelukkig zijn met de islamitische ellende zolang het duurt en hierna vredig sterven onder het mes van de islam.

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on Trump waarschuwt ons dat immigratie Europa overneemt

 1. Trump waarschuwt ons dat immigratie Europa overneemt, nou dat komt Amerika dan even goed uit, Europa gedestabiliseerd door deze krankzinnige beoogde migratie, Amerika weer een zorg minder kan met een lamgeslagen Europa zijn hegemonie als de nummer 1 wereldmacht met twee vingers in de neus voortzetten. Alleen het probleem Rusland en Noord-Korea scheidt Amerika van de totale wereld overheersing, misschien kort door de bocht maar zó denk ik hier over.

  Like

 2. Als ik dan mag kiezen…..liever door de VS overheerst dan door die achterlijke, barbaarse verrotte islam.

  Liked by 3 people

 3. In 1997 publiceerde Zbigniew Brzezinski “the Grand Chessboard” en vatte de kern van Washington’s strategie als volgt samen:

  “In het bijzonder is het absoluut noodzakelijk dat er geen Euraziatische uitdager opstaat die Eurasia kan domineren en dus ook de globale superioriteit van Amerika kan uitdagen.”

  -Max van der Werff
  http://kremlintroll.nl/?p=1908#more-1908

  Like

 4. Een migrant die qua intellect iets toevoegt aan de eigen leidende cultuur kan mits deze lieden ‘met de neus dezelfde kant uitwijzen’, in voorkomende gevallen een goed idee zijn.

  Daarentegen is migratie welke bestaat uit het ‘leegtrekken’ van 3e wereldlanden voorzichtig uitgedrukt, een tamelijk ongezonde én.ongewenste situatie.

  Is niet bepaald ‘hogere wiskunde’ om tot die conclusie te komen!

  Like

 5. renato // juli 13, 2018 om 18:42 //

  Met dank aan 60 jaar ontwikkelingshulp waardoor de natuurlijke selectie werd teruggedrongen, maar de voortplanting omgekeerd evenredig toenam.

  Like

 6. Like

 7. Yvonne // juli 13, 2018 om 19:34 //

  Dat immigratie Europa overneemt, nee daar waren we zelf nooit op gekomen !
  Elke dag zie ik meer vreemden om me heen, ik woon in een oude wijk er woonden veel Gereformeerde mensen,die zijn naar verzorgingshuizen of overleden en elk huis worden mensen uit andere wereld delen gezet, zo gezellig maar niet heus
  Niemand bemoeid zich met elkaar,ons land waar we graag leven zou Merkel zeggen

  Like

 8. Von Puffelen // juli 13, 2018 om 21:17 //

  “trump-waarschuwt-ons-dat-immigratie-europa-overneemt”
  Dat weten we inmiddels wel, niet echt schokkend nieuws, tamelijk boring zelfs.
  Waar we het wel over zouden kunnen hebben zijn de USA Goud Olie Drugs oorlogjes over heel de wereld die nog steeds doorgaan en door zullen gaan.
  Door o.a. deze oorlogjes komen er steeds meer mosselmannetjes en bosnegers deze kant op,
  Dus STOP TRUMP!

  da

  Liked by 3 people

 9. Von Puffelen // juli 13, 2018 om 21:17

  Alleen het geval dat Donald Trump zijn verkiezingsbeloften nakomt is een reden voor respect, de rest van hem kan mij gestolen worden, begrijp al die mensen niet die emotioneel reageren op hun favoriete politicus, net alsof een politicus wat op heeft met zijn electoraat, tja vlak voor verkiezingen heeft men de kiezers nodig, enfin ben blijer met Trump dan met Clinton.

  Liked by 1 persoon

 10. Von Puffelen // juli 13, 2018 om 22:57 //

  Trump mag een beetje met zijn muurtje spelen en nog wat interne dingetjes en dat is het.

  Like

 11. Johan P // juli 14, 2018 om 05:39 //

  Klinkt alsof de druiven zuur zujn bij een aantal reageerders hier.
  Is Trump perfect? Nee, natuurlijk niet. Maar hij is een onvoorstelbaar verkiezingsbeloftes nagekomen en werkt aan nog meer. Schokkend voor veel mensen die de leugenaar Rutte hier in het zadel houden, maar ik vind het verfrissend.
  En ja, WIJ weten dat immigratie Europa vernietigt, maar verdomd als ook maar enig lid van de regeringspartijen dat toe zal geven. Trump is misschien lomp, maar zijn directheid is een stuk eerlijker dan wat we in NL of Brussel zien.

  Liked by 1 persoon

 12. Johan P // juli 14, 2018 om 05:45 //

  @van Puffelen
  Tuurlijk. De schuld van Trump want de open borders van Merkel hebben er niets mee te maken. Toch? Oh wacht, dat was voordat Trump werd gekozen.
  En anders dan Obama is Trump in ieder geval eerlijk. STOP TRUMP? Waarom dan wel? Had je liever Clinton gehad? Dan had je nu echt wat gehad om over te ageren

  Liked by 2 people

 13. Tijl Uylenspiegel // juli 14, 2018 om 11:30 //

  Het is zo simpel; men neme een groot glas en vult het voor de helft met rode wijn. Voeg langzaam water toe. wanneer bereik je het punt dat je het geen wijn meer kunt noemen. 25 % ? 50% ? 75 % ?
  En belangrijker nog, als je de wijn 1 op 1 gemengd hebt met water hoe maak je er dan ooit nog opnieuw wijn van ?

  Liked by 1 persoon

 14. Johan P // juli 14, 2018 om 14:24 //

  @Tijl.
  Waar men de grens ook legt, dat is een kwestie van afspraken en er zullen altijd mensen zijn die het er niet mee eens zijn.
  Wat betreft de tweede vraag: men neme een groter vat en begint er weer meer wijn aan toe te voegen.
  In het geval van mensen is het simpel genoeg: neem de ongewenste indringers gevangen en stuur ze terug. Voer een actief beleid dat jonge autochtone koppels aanmoedigt te trouwen en kinderen te krijgen en voila.

  Like

 15. Donald Trump heeft 100% gelijk , het gaat echt helemaal fout in Europa. Bekijk eens Facebook van verleden week in Italie met z’n nieuwe bewoners. Ze komen zogenaamd naar Europa voor een betere toekomst. Maar eenmaal hier zijn het grote barbaren , stelen , plunderen , moorden , vernielingen en mishandelingen enz enz. Die lui uit al die vreemde landen , willen zich hier niet aanpassen , ze willen onze goedheid niet accepteren , ze willen niet leven naar normen en waarden en democratie , ze hebben in hun land van oorsprong hun eigen gemaakte regels. Iedereen weet dat en zie dat. Mr Trump is waakzaam en wakker , hij kijkt een aantal jaren verder en vooruit. Maar hier in Nederland en Duitsland en nog meerdere landen , zitten zulke idioten in de regering die het ook wel zien , maar niets durven te ondernemen . Nederland gaat echt naar de kloten met al die buitenlandse import , wat onze ouders en voorouders hebben opgebouwd , komen die lui uit Syrië , Irak , Somalië en niet te vergeten onze lieve Marokanen en Turken hier afbreken. Nederland word een land om je te schamen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s