Nieuw

Trump waarschuwt May: “Zachte Brexit en deal met de VS is dood”

Als de Britse regering haar plannen voor een zachte brexit doorvoert, hoeft ze niet te rekenen op een handelsverdrag met de Verenigde Staten. Deze waarschuwing doet de Amerikaanse president Donald Trump in een interview met de Britse krant The Sun. Nadat hij Theresa May had aangevallen in dat interview, zegt hij vandaag dan weer dat zijn relatie met haar “zeer, zeer sterk is”. Trump kwam gisterenmiddag in Groot-Brittannië aan voor een tweedaags werkbezoek.

De Britse premier Theresa May maakt zich hard voor een vrijhandelsverdrag met de VS om een verwachte terugloop in de handel met de EU te compenseren. Volgens Trump komen de brexitplannen er echter op neer dat zijn land in feite met de EU zou moeten onderhandelen, iets wat hij onwaarschijnlijk acht.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Trump waarschuwt May: “Zachte Brexit en deal met de VS is dood”

  1. Als je zonder parachute springt weet je dat het geen zachte landing word.
    Maar het einde komt wel steeds dichterbij.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s