Nieuw

President Italië zet Salvini hak: Migranten mogen aan land

Sergio Mattarella YT

De Italiaanse president Sergio Mattarella – die normaliter een grotendeels protocollaire functie heeft en ‘boven’ de politiek staat – heeft geïntervenieerd in de Italiaanse regering.

Daar groeide onenigheid over het gevoerde beleid van de rechtse Binnenlandminister Matteo Salvini (Lega). Salvini wil immers geen ngo-boten met migranten aan Italiaanse wal laten. Volgens de rechtse Lega fungeren de ngo’s namelijk als ferrydienst tussen Noord-Afrika en Europa en hebben ze nauwe banden met mensensmokkelaars. Mattarella heeft nu echter toch migranten toegelaten om aan land te gaan in het Siciliaanse Trapani, dit ondanks berichtgeving over geweld en bedreigingen vanwege de migranten jegens de bemanning van het olieschip dat hen kwam redden.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on President Italië zet Salvini hak: Migranten mogen aan land

 1. Greengo // juli 13, 2018 om 17:49 //

  Hopelijk bevatte dat olieschip op dat moment geen olie? Beter uit voorzorg alle instrumenten nakijken en dat betekent even uit de vaart. Is ook daarvoor een vergoeding uit de NieuwkomersFondsen ingecalculeerd? Wordt het olieschepen bij deze en uit voorzorg voortaan afgeraden om te functioneren als reddingsbrigade? Stelletje barmhartige sameritanen; van hart of vanuit moet, met inderdaad een t.

  Like

 2. Die ouwe lul het pilletje geven dat Els Borst eens voor stelde.

  Like

 3. Vieze landverrader.

  Like

 4. Laat hem dan ook het werk verrichten, papierwerk, eten drinken onderdak kleding geestelijke zorg medische zorg financiele zorg taal onderricht scholing integtatie werk een huis een school kraamzorg oudedagvoorziening begraveniskosten, nou aan de slag nog heel wat te doen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s