Nieuw

Paniek bij de Duitse Sociaal-Democraten: Trump streeft naar “regimeverandering” in Berlijn

Foto: Sigmar Gabriel. Bron: Wikimedia/eigen werk. Auteur: High Contrast.

Trump is een leider die alleen krachtige taal begrijpt, daarom moet men hard tegen hard gaan en hem beginnen te ondermijnen op zijn thuisbasis. Dat is de conclusie die de voormalige Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel trekt na de NAVO-top eerder deze week.

– Europa kan niet accepteren dat wat decennia heeft geduurd om op te bouwen opzettelijk wordt beschadigd om te provoceren. Het gaat hier niet om een Tweet of wie de meeste aandacht krijgt, het gaat om onze gemeenschappelijke veiligheid, tweette de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas deze vrijdag. Zijn voorganger de minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriël, gaat een stap verder.

– Het Amerika van Trump kan men niet vertrouwen. Hij laat ongegeneerd de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-Un op zijn positie zitten, maar streeft naar een “regimewisseling” in Berlijn. Dat is op zijn minst gezegd moeilijk te verteren, zegt Gabriël, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken en voorzitter van de Sociaal Democratische Partij.

Trump stelde harde eisen aan zijn NAVO-bondgenoten tijdens de vergadering in Brussel donderdag. Iedereen zou onmiddellijk zijn nationale defensiebudget moeten verhogen en in het bijzonder had hij vooral Duitsland op het oog, dat slechts 1,24 procent van zijn BNP besteedt aan het defensiebudget, in plaats van de afgesproken twee procent. Het streven van Bundeskanzler Angela Merkel is om in 2024 uit te komen op 1,5 procent.

Tot slot roept Sigmar Gabriel op tot een resoluter gedrag tegen Trump:

– We kunnen ons geen illusies meer maken. Donald Trump geeft alleen om kracht en dan moeten we laten zien dat we sterk zijn. De waarheid is eenvoudigweg dat we niet zonder de Verenigde Staten kunnen, maar het gaat niet om Trump. Daarom hebben we een dubbele strategie nodig. We hebben een gemeenschappelijk Europees optreden tegen Trump nodig, evenals een strategie om de opinie in Amerika tegen hem te keren.

Hij stelt onder andere omvattende Duitse investeringen in de Verenigde Staten voor, terwijl men gelijktijdig contacten en relaties vestigt met Amerikaanse politici en mogelijkheden vindt om jongeren meer met Duitsland te laten sympathiseren.

Trump zou dicht in de buurt zijn gekomen om de hele vergadering in een catastrofe te laten eindigen toen hij zei dat iedereen zijn defensiebudget in 2019 tot de overeengekomen twee procent moet verhogen, of anders zou de Verenigde Staten onder zijn leiding “zijn eigen ding doen”. Het citaat is bevestigd door de huidige Duitse minister van Defensie Ursula von der Leyen, die de bijeenkomst nog steeds als een succes voor de NAVO als geheel wil bestempelen.

Bron:

http://www.friatider.se/tysk-analys-trump-efterstr-var-regime-change-i-berlin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Paniek bij de Duitse Sociaal-Democraten: Trump streeft naar “regimeverandering” in Berlijn

 1. Lmfao vanavond de NPO op tv Theresa May heeft de brexit gecrushed hahahahhaha.
  Omg wat een ziek zootje en geen woord over dat Trump de Handels relaties dreigt te verbreken als het een soft of geen brexit wordt .
  Typisch NPO

  Like

 2. antiislamnu // juli 13, 2018 om 21:51 //

  Ha ha wat een grap knuffelen met de islamitische vijand sterker nog we geven ons in tientallen jaren opgebouwde sociale stelsel met duizenden miljarden in no time weg aan asielparasieten die op ons kotsen.
  Trump heeft gewoon gelijk en dat weten ze

  Like

 3. trebor2110 // juli 13, 2018 om 23:14 //

  voor wie nog een baan zoekt in het buitenland
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2301839/gezocht-beul-m-v-met-enig-geduld

  Like

 4. Claasje Kater // juli 14, 2018 om 13:47 //

  Die regiem verandering is dan ook meer dan broodnodig. Die berlijnse augias stal begint flink te stinken. Begin maar eerst eens met een behoorlijk grotere realistische AfD fractie

  Liked by 1 persoon

 5. Trump heeft zoals normaal 100% gelijk, 2% is afgesproken, en geciviliseerde landen houden zich aan afspraken. Maar de ultra linkse rakkers geven het liever uit om moslims te steunen

  Liked by 1 persoon

 6. De laatste stuiptrekkingen van een failliet systeem.
  Blijkbaar vinden deze europese links malloten het niet meer dan normaal dat zij decennialang qua veiligheid van het continent op de Nato moeten kunnen vertrouwen daar een grijpstuiver aan afdragen en vervolgens de VS lees; belastingbetaler, het tekort voor hun rekening laat nemen.
  Keer op keer hetzelfde gedrag bij deze (s)linkse hypocriete figuren.
  Willen met de ‘grote mensen’ wereld meedoen, op het hoogste nivo acteren…..dit alles uiteraard zolang een ander de kosten maar voor zijn rekening neemt.
  (en vervolgens de hevig verontwaardigde spelen op het moment dat het ‘spelletje’ uit is. De linkse logica van de waanzin zoals we die al jaren kennen dus!)

  Overigens, was er recent op de radio een linkse ‘journalist’ die enigszins gelaten (tenzij het gemaskeerde paniek was) constateerde dat ‘het populisme’ (het stokpaardje van links voor alles wat hen onwelgevallig is) inmiddels bij grote groepen burgers een geheel andere andere klank heeft gekregen dan waar de linkse media zo graag op aanstuurden en hoopten, tw. ‘negativiteit’.
  Anders gezegd, een allengs groeiende groep burgers heeft minder en minder op met het zwachtelende, kleverige, zweverige en nuancerende taalgebruik van de huidige ‘heren’ politici en de MSM, hetgeen in de praktijk in meerderheid van de gevallen ontaardt in totale nietszeggendheid mbt het oplossen van noodzakelijke problemen…..
  Kortom, ipv vaag / mistig gereutel, waar de politieke elite zich decennialang van heeft bediend, willen meer burgers -veel- minder nuance, en meer,….. veel meer daadkracht zonder de boel keer op keer te belazeren!

  De Yankee’s hebben de quote;
  “You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time,…… but you cannot fool all the people all the time.”

  ….en gezien de handelswijze van het ‘NL etablissement’, is die daar nog altijd niet doorgedrongen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s