Nieuw

Niet politiek correct – maar waar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Niet politiek correct – maar waar

 1. Trump hij laat iedereen een poepje ruiken.

  Like

 2. Scrutinizer // juli 13, 2018 om 15:16 //

  Protecting Germany?
  Tegen wie?
  Tegen het Washshau pact?
  Of tegen een handelspartner die graag zijn waar (m.n. gas) verkoopt?
  Als de VS niet in Ukariane zouden stoken (OK, dat was onder de 44e president maar waarom neemt Trump hier geen afstand van) dan zou er geen spanning zijn, geen handelsboycot, geen militaire build up aan weerszijden etc.
  Sinds ’89 is Nato totaal overbodig en had oipgedoekt moeten worden maar de muur was amper gevallen of ze gingen actief aanvallen (waar ze niet voor opgericht waren) in Joegoslavie en daarna deelnemen aan overzeese missies in o.a. het M.O. en nu dus stoken tegen Rusland. Mocht het ooit tot oorlog komen, zal het juist door hetr wangedrag van Nato zijn en wel onder Amerikaanse leiding. Dus … protecting Germany? Tegen wie? Tegen een door de NAto zelf gecreerde vijand?
  Rot toch op man.
  Ga vrede stichten in Korea en dan gun ik je je nobelprijs maar ontbind Nato in vredesnaam.

  Like

 3. Scrutinizer // juli 13, 2018 om 15:22 //

  addendum: deelnemen aan overzese missies … t.b.v. wie? Juist ja, door de VS in het leven geroepen vijanden zoals Saddam die geen WMD had (en nota bene zijn olie wilde verhandelen in ONZE valuta, de Euro). Dus m.a.w. Nato was een goedkope reeks bondgenoten: een vreemdelingenlegioen van de Amerikanen maar die betaald werden door de herkomstlanden: VK, F, B, NL, … want de landen betalen zelf de kosten van deelname aan de missies – Amerikaanse missies in landen die ons niks gedaan hadden maar die de VS besloten tot vijand te verklaren. Dus we steunen de VS oorlogen op onze eigen kosten en dan nog durft ie meer geld te vragen. We zouden hem verdorie de factuur moeten presenteren voor al onze ondersteuning in Irak, Mali, Libie, Syrie, allemaal landen waar Belgie of Nederland niets verloren hebben.

  Like

 4. Von Puffelen // juli 13, 2018 om 17:41 //

  Momenteel zou het gas uit USA partner Qatar moeten komen via Syrie maar dat zat een beetje tegen.
  Hoe kun je nog beter uit je rol vallen als pijpjong van de olieboeren dan op deze manier?
  Een voltreffer in eigen voet.

  Like

 5. @Scrutinizer: Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s