Nieuw

Moslimmeisjes kleden zich te seksy

Meer dan 300 vrouwen – meisjes in Kelantan (meest islamitische staat in Maleisië) hebben een uitnodiging gekregen om een bijeenkomst bij te wonen over “vrijetijdskleding”, omdat zij “sexy kleding” hadden gedragen en/of op openbare plaatsen zich onfatsoenlijk hadden gedragen.

“Echter, 80 procent van degenen die een verzoek ontvingen, nam niet deel aan de counseling sessies. We zullen hen een nieuw bericht sturen dat hen uitnodigt om de sessies bij te wonen,” zei Che Mohd Rahim. “We zullen niet aarzelen om de zaak voor de rechter te brengen als degenen die de berichtgeving hebben ontvangen niet naar de tweede ronde van de counseling sessies komen.”

Bij controles bij verschillende winkelcentra in de stad bleek dat veel moslimvrouwen nog steeds ongepaste vrijetijdskleding droegen en delen van hun lichaam lieten zien.

Artikel 5.1 van het Wetboek van Strafrecht in Kelantan Syariah 1985 bepaalt dat moslims die schuldig worden bevonden aan handelen of “onfatsoenlijk optreden” een boete kunnen krijgen van maximaal RM1000 en/of gevangenisstraf voor een periode van maximaal zes maanden.

Bron:

https://www.nst.com.my/news/nation/2018/07/390088/kelantan-sexy-dresses-indecent-behaviour-see-more-300-hauled-counselling#cxrecs_s

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Moslimmeisjes kleden zich te seksy

  1. Islam = achterlijkheid en barbaarsheid.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s