Nieuw

Midden in Duitsland: Palestijn en politie slaan een joodse professor in elkaar

Foto ter illustratie. Pixabay

Bonn – Nadat een Palestijn, die bij de politie bekend is, een joodse professor had aangevallen, sloeg de politie ook het slachtoffer in het gezicht. De 50-jarige raakte gewond.

In Duitsland staan antisemitische aanslagen intussen weer op de agenda. En de onverschilligheid ten opzichte van de slachtoffers ook – omdat het zich om immigrantendaders handelt, wiens criminaliteit ongaarne besproken wordt. Maar wat er in Bonn is gebeurd, is een nieuw hoogtepunt van deze ontwikkeling. Aanvankelijk viel een twintigjarige Palestijn de joodse professor in de Hofgarten aan, sloeg zijn kippel van zijn hoofd, duwde hem en sloeg hem tegen zijn bovenlichaam. Daarbij riep hij: “Geen Jood in Duitsland!”

De begeleidster van de Israëliër, die samen Duitsland bezochten, belde de politie. Maar in plaats van hulp werden ze opnieuw in elkaar geslagen: Toen de politieagenten ter plaatse opdaagden, sloegen ze op de man in. Want de dader was de Hofgartenwiese over gevlucht toen hij de politieauto zag aankomen. De professor ging achter hem aan om hem vast te houden en aan de politie over te leveren. Tijdens zijn ontsnapping trok de Palestijn zijn T-shirt uit en rende door met zijn blote bovenlichaam.

Dat is blijkbaar de reden waarom de ambtenaren geloofden dat de achtervolger de dader was, zoals ze gisterenmiddag hebben uitgelegd. De politie haalde de professor in, overweldigde hem, boeiden hem vast en stompte hem in zijn gezicht. Naar verluidt, verzette hij zich tegen zijn arrestatie.

– Een vreselijk en betreurenswaardig misverstand, zei Bonn’s politiecheffin Ursula Brohl-Sowa op donderdag.

De Palestijn, die bij de politie al bekend staat om zijn geweld- en drugsdelicten, is uiteindelijk gearresteerd. De politie hebben hem naar een ziekenhuis gebracht voor een psychiatrisch onderzoek.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/12/mitten-deutschland-palaestinenser/#disqus_thread

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Midden in Duitsland: Palestijn en politie slaan een joodse professor in elkaar

 1. skeeter // juli 13, 2018 om 05:53 //

  “De politie hebben hem naar een ziekenhuis gebracht voor een psychiatrisch onderzoek.”

  Veelal doet een klein gaatje om het verrotte gedeelte te drainen al veel wonderen.

  Like

 2. Frauke // juli 13, 2018 om 07:16 //

  Beangstigend , maar dit zijn de feiten.

  Like

 3. Jack vanderVeen // juli 13, 2018 om 07:48 //

  Skeeter, Dan dienen ze die Palestijnse rotkop helemaal leeg te zuigen.
  Beter meteen begraven dan.

  Like

 4. polderboy // juli 13, 2018 om 07:58 //

  Dat ze die criminele asieleisers nu allemaal als patiënt behandelen, moet van hogerhand om de criminaliteitsstatistieken te verneuken.
  Daarom registreren die politieagenten ze nu onder de noemer “hulp aan patiënt”, in plaats van “arrestatie van criminele racistische asiel eiser”.

  Creatief boekhouden is die topbestuurders niet vreemd, en daarnaast heerst de kadaverdiscipline in de ambtenarij, dus geen onderknuppel die er iets van zegt.

  Like

 5. Von Puffelen // juli 13, 2018 om 23:27 //

  Stel je voor dat je achter je aanvaller aan gaat, sofort abknallen bitte!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s