Nieuw

Hongaarse vruchtbaarheidscijfers stijgen -demografische daling omgedraaid zonder omvolking

De gezinsvriendelijke cultuur van Hongarije heeft geleid tot een stijging van de vruchtbaarheidsgraad van gehuwde vrouwen, die “de klok terugdraait” op de demografische neergang – een trend die ooit onomkeerbaar werd geacht in Europa en gebruikt werd door globalisten om massale migratie vanuit de derde wereld te rechtvaardigen.

– Dat is ongebruikelijk, schrijft auteur Lyman Stone, omdat de meeste landen over de hele wereld momenteel te maken hebben met een stabiele of dalende vruchtbaarheid, vooral in Europa.

Stone suggereert dat fiscale implicaties – zoals subsidies voor gehuwde paren die huizen kopen, een verandering in de belastingaftrek voor kinderen, en een groeiende economie – waarschijnlijk op zichzelf slechts een kleine rol speelden en schat dat deze factoren, in combinatie met cultureel beleid, de oorzaak waren van de stijging van het vruchtbaarheidscijfer.

Stone verwijst naar de in 2011 aangenomen gezinsvriendelijke grondwet van Hongarije, waarin staat dat “wij geloven dat onze kinderen en kleinkinderen Hongarije weer groot zullen maken” en waarin “het huwelijk als unie van man en vrouw … en het gezin als basis voor het overleven van de natie wordt verdedigd”.

Stone wijst ook op de Hongaarse “huwelijksexplosie”, die “rond 2012 begon, maar echt op gang kwam in 2015 en 2016”,  waarbij vrouwen in Hongarije meer geneigd waren om te trouwen – vooral op jongere leeftijd, die een breder raamwerk biedt voor natuurlijke vruchtbaarheid (dat is onder de leeftijd van 35).

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/07/12/hungary-sees-rising-fertility-rate-turns-back-demographic-decline/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongaarse vruchtbaarheidscijfers stijgen -demografische daling omgedraaid zonder omvolking

 1. Eugene // juli 13, 2018 om 11:40 //

  En Polen word het volgende land dat binnenkort met zeer gunstige cijfers komt.
  U kunt er derhalve vanuit gaan dat ook in meerdere Oost-Europese landen het tij spoedig zal keren, en ook Rusland zal hieraan voldoen.

  Het Westen: Zelfvernietiging door hebzucht, linkse retoriek, verraad, anti-democratie en cultureel marxisme.
  Het Oosten: De toekomst van en voor de échte Europeaan.

  Een mooie optie zou ook zijn: terugtrekken naar het Oosten voor de goeden onder ons. Wachten tot alles kapot is hier, en dan terug om het Westen definitief nieuw gestalte te geven.

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. Wat een mooie foto, daar wordt je blij van

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s