Nieuw

Het Verenigd Koninkrijk maakt het Geert Wilders onmogelijk te spreken tijdens #FreeTommy demo komende zaterdag

Vrijheid van meningsuiting is er al lang niet meer in de Sharia enclave aan de andere kant van het grote zwembad en gewoon voor je mening uitkomen in dit op de koran regels wandelende eiland is al helemaal ‘not done. Dus helemaal vreemd is het ook niet dat de Britse regering er alles voor wil doen om een toespraak van Geert Wilders te blokkeren.

Onderstaande twitter bericht van de leider van de Partij voor de Vrijheid kwam eergisteren de wereld in en laat weer eens zien hoe het allemaal reilt en zeilt in de wereld heutzutage.  Aangezien ik de mainstream media al jaren niet meer volg heb ik dit bericht en deze mededeling in elk geval gemist en ben van mening om, het een aantal dagen te laat, alsnog te moeten delen.

“De Britse ambassadeur in Den Haag heeft net de Nederlandse autoriteiten meegedeeld dat zij deze zaterdag niet voor mijn veiligheid in Londen zullen zorgen en zal de Nederlandse diplomatieke politie ook geen wapenvergunningen geven, dus helaas kan ik niet aanwezig zijn of spreken tijdens de #FreeTommy demonstratie in Londen. ”

Wederom een poging om mensen met aan andere mening het zwijgen op te leggen, deze keer uitgevoerd door de Britse regering. Wellicht wordt de boodschap nog live gestreamd zodat men de toespraak van Geert Wilders alsnog kan horen? Of zijn ze dan bang dat er op de videoschermen wordt geschoten en wil men ook de veiligheid van deze schermen niet waarborgen?

Censuur en selectieve rechtsgang is dat nou niet juist waar het bij deze actie omtrent Tommy Robinson feitelijk omgaat?

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Het Verenigd Koninkrijk maakt het Geert Wilders onmogelijk te spreken tijdens #FreeTommy demo komende zaterdag

 1. antiislamnu // juli 13, 2018 om 09:56 //

  Er komt een dag dan zijn de rollen omgedraaid.

  Like

 2. Von Puffelen // juli 13, 2018 om 13:37 //

  “Arms shipments are coming into Europe to covertly arm Muslims ready for the signal to rampage and create genocide.

  The latest and best mobile phones have been freely distributed by secret intelligence services to UK Muslim migrants. They have been issued under the names of real UK and EU citizens but with false addresses with the full co-operation of the major EU/UK phone companies. Such phone companies are all owned and controlled by the same entities that have conspired in the planned chaos. ”

  https://www.henrymakow.com/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s