Nieuw

Gentse mocro-crimineel Hassan kreeg kogeltje van eigen deeg, Hassan stierf, het probleem Hassan is opgelost

Iedereen is het er over eens. De harde meedogenloze criminaliteit moet een halt worden toegebracht. Aftredend waarnemend burgemeester Van Aartsen van Amsterdam gaf dit nog expliciet mee aan zijn opvolgster Femke Halsema. Het is onverteerbaar dat lieden met gebruik van al dan niet extreem geweld zich zaken onrechtmatig proberen toe te eigenen.

 .
door Peter-Vincent Schuld
 .
Afgelopen zaterdag werd in het Vlaamse Oostakker een juwelier overvallen die vervolgens één van twee daders afschoot die met zijn kompaan op een motorfiets van de plek van het misdrijf vluchtte. De juwelier schoot hem in de rug, maar het was wel wel een schot in de roos. De bestuurder van de gemotoriseerde tweewieler liet zijn medeplichtige “partner in crime” achter en verdween in het niets. De politie maakt nog steeds jacht op hem. Op de andere dader hoefde dus niet meer gejaagd te worden door de politie. Hassan L. stopte ter plekke met roken en ademhalen. U merkt al op uit mijn manier van schrijven dat ik met de afgeschoten dader geen enkele compassie heb.
 .
Sterker zelfs, wat ander mensen denken en niet in het openbaar durven te schrijven, zeg ik recht uit;
 .
Weer een stuk crapuul minder.
.
Verder lezen : Facts Found

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Gentse mocro-crimineel Hassan kreeg kogeltje van eigen deeg, Hassan stierf, het probleem Hassan is opgelost

 1. Hassan nam de kamertemperatuur uitdaging aan en die won hij .
  En nog een winaar lmao https://www.youtube.com/watch?v=N-O5pEuTM9g&t

  Like

 2. Ingrid // juli 13, 2018 om 18:17 //

  Weer eentje minder,kunnen we heel blij mee zijn.

  Like

 3. Opgeruimd staat netjes!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s